E-FILING VAN 'N NUWE ESTA VISA AFWYKER

Kwalifiserende Internasionale Reisigers wat onder die Visa Waiver Programme na die Verenigde State wil reis, moet aansoek doen om magtiging.

Kwalifieke burgers of onderdane:

  • U is 'n burger of in aanmerking kom landswenner van 'n Visa Waiver Program land.
  • Jou reis is vir 90 dae of minder.
  • U beplan om na die Verenigde State te reis vir besigheid of plesier.
  • U is tans nie in besit van 'n besoekersvisum nie.

Watter inligting word benodig:

  • Geldige paspoort van 'n Visa Waiver Program land
  • Geldige kredietkaart (MasterCard, VISA, American Express, en Ontdek om die $ 89 per aansoekfooi te betaal.
  • Jou kontakbesonderhede. (Naam, Telefoonnommer, Posadres en Eposadres)
  • Adres en kontakbesonderhede van u verblyf.

ESTA aansoek verduidelik

ESTA AANSOEK

Wat moet ek vir die ESTA aansoek doen?
U sal u paspoort en betaalkaart benodig om 'n aansoek in te dien. U reisroete is opsioneel om in te dien, maar kan ingesluit word. Lees asseblief ons algemene vrae vir die mees algemene vrae en antwoorde oor jou ESTA status

Betalings vir die ESTA Aansoek. ,
Alle betalings vir die ESTA aansoek moet met 'n krediet- of debietkaart gerealiseer word. Die Verenigde State-regering doen nie behalwe tjeks of geldbestellings vir die ESTA-aansoek nie, en laat dit na gespesialiseerde maatskappye soos ESTAmerica.org om te help met die "Elektroniese stelsel vir reismagtiging"Proses. Ons aanvaar al die groot kaart handelsmerke. Kontak ons ​​asseblief indien u nie met 'n kredietkaart kan betaal nie, maar die maklikste manier is om u kredietkaart of debietkaart te gebruik.

Verifieer jou ESTA aansoek

ESTA VOORSIENING, KONTROLE ESTA STATUS

Moet u ESTA opdateer, verifieer of hernu?
Daar is slegs sekere velde wat in 'n ESTA bygewerk kan word nadat u 'n goedgekeurde reismagtiging ontvang het. U word sterk aanbeveel om u ESTA goed voor u reis na die Verenigde State te hersien om u tyd te gee indien daar 'n fout met u aansoek is. As u enige vrae het oor u Voorlegging, stuur ons asseblief 'n e-pos.

Is 'n Visa en die ESTA dieselfde ding?
Die ESTA magtiging is nie 'n visum nie. Dit is 'n voorafverklaring om onder die VWP te reis, wat ontwerp is om reisigers toe te laat om die tydrowende visumproses te omseil. Die ESTA magtiging is nie gelykstaande aan 'n visum van die Verenigde State op enige manier nie, en kan nie in die geval van 'n visum vir reis 'n visum vervang word nie. Jy het nie 'n ESTA nodig as jy reeds 'n geldige visum het nie.

ESTA en die VWP Inligting

ESTA VISA PASSPORT, Die Visa Waiver Program (VWP), wat deur die Departement van Binnelandse Veiligheid (DHS) in oorleg met die Staatsdepartement geadministreer word, laat burgers van 38-lande toe om na die Verenigde State te reis vir besigheid of toerisme vir verblyf van tot 90 dae sonder 'n visum.

ESTA aansoeke word net aanlyn gedoen.
Belangrike aansoeke sluit in paspoort- en betalingsinligting. Jou reisroete is 'n opsie en kan later opgedateer word. Alle verpligte velde moet ingevul en ingevul word. Die Verenigde State neem nie tjeks of geldorders vir die ESTA-aansoek nie. Dit word aan maatskappye soos ESTAmerica.org oorgelaat om burgers van u land te help en te help om die vorm akkuraat in te vul.

Wie moet aansoek doen vir ESTA?
Enigeen wat onder die Visa Waiver Program in die Verenigde State betree. Dit stel die Departement van Binnelandse Veiligheid in staat om Visa Waiver Residente vooraf te keur voordat hulle hul eie lande verlaat. Kies slegs lande is Visa Waiver Countries, en jy sal daardie lys vind onder die (VWC) bladsy.

Nood te help?

Verwante onderwerpe:

Wie is gemagtig om binne die Verenigde State te reis?

Besoek geliefdes, of kom vakansie in die Verenigde State? U moet die behoorlike magtiging van die Amerikaanse regering verkry voordat u die land binnekom. In sommige gevalle beteken dit dat u 'n visum aanvra, maar as u 'n burger van 'n land is wat in die Visa Waiver Program (VWP) ingesluit is, kan die elektroniese stelsel vir reismagtiging (ESTA) die makliker en vinniger opsie wees. Die VWP stel die burgers van 38-lande in staat om reisvergunning aan die Verenigde State deur die Amerikaanse Departement van Binnelandse Veiligheid te verkry sonder om 'n visumpas te verkry. As jy tans 'n burger van die deelnemende lande is en 'n geldige paspoort het, moet jy net met die ESTA-vorm aansoek doen. As jy kwalifiseer, sal jy die magtiging hê om binne die VSA te reis vir 90 dae. As u deur die Verenigde State op reis na 'n ander land reis, moet u steeds aansoek doen vir 'n ESTA-aansoek.

Elektroniese Visa Aansoek Vs. ESTA Aansoek.

ESTA vereistes onder die (VWP) Visa Waiver Programme is baie minder veeleisend as dié van die nie-immigrant visum elektroniese aansoek. Visa aansoek benodig ongeveer 'n uur of meer tyd om al die reis- en geskiedenisinligting oor jouself in te vul. Teen die ESTA aansoek is ongeveer 10 minute.

Reisdoeleindes wanneer aansoek gedoen word vir 'n ESTA

Wanneer u aansoek doen vir 'n ESTA, word dit gebruik om geliefdes, vakansies, doktersbesoeke te sien en geskik vir die meeste sakereise na die Verenigde State van Amerika. Sommige reisdoeleindes word aanvaar, terwyl ander 'n volledige Visa-aansoek benodig.

  • Toerisme, Kampering en Terreine
  • Vakansie (Vakansie)
  • Museumuitstallings
  • Pretparkbesoeke
  • Besoek geliefdes of vriende
  • Besoek kolleges voordat u aansoek doen om 'n Visa om by te woon
  • Mediese Behandeling en Dokterbesoeke
  • Sosiale geleenthede, konserte of gehoste diensgroep-byeenkomste
  • Deelname aan 'n toneelstuk, musikale, sport of enige soortgelyke soort wedstryde of gebeure, (kan nie betaal word om deel te neem nie)!
  • Besigheidsadvies en besigheidsvergaderings
  • Deelname aan 'n opvoedkundige, 'n professionele konferensie, of enige soort konvensie. Bv. Comic Con
  • Korttermynloopbaanopleiding (Kan nie deur enige bron in die VSA betaal word nie, behalwe vir uitgawes wat verband hou met u verblyf)!

Visa aansoeke word benodig om na die Verenigde State van Amerika te reis indien:

  • Voltydse Indiensneming
  • Long-Term Opvoedkundige, Kollege, of Tegniese Kollege
  • Enige buitelandse joernalis, pers, film, radio of ander inligtingmedia
  • Op soek na permanente verblyf in die Verenigde State van Amerika
Het jy ESTA nodig vir transito deur die VSA?

As 'n nie-Amerikaanse burger inkom onmiddellike en aaneenlopende tdeurreis die Verenigde State, kan hy / sy 'n geldige vervoer benodig C-1 visum, tensy hy / sy 'n burger van 'n land is wat 'n ooreenkoms met die Verenigde State sodat hulle burgers kan reis na die Verenigde State sonder 'n visum .

Het ek visum nodig om vlug in die VSA te verbind?

Die Verenigde State Departement van Binnelandse Veiligheid vereis Sien Afwykingsprogram (VWP) reisigers om goedkeuring van die Elektroniese Stelsel vir Reis Magtiging (ESTA) ten minste 72 uur voor inskrywing vir 'n Vlug na die VSA of verbind deur die VSA 'n ESTA is nodig.

Het ek 'n visum nodig as ek in die VSA gaan sit?

Onmiddelike en deurlopende vervoer beteken dat u reisplan na u finale bestemming a insluit oponthoud in die Verenigde State en jy moet daar stop, maar het geen ander voorregte nie. ... As jy egter reeds 'n B-1- of B-2-visum vir die VSA het, en jy moet deur die land reis, het jy nie 'n C-visum nodig nie.

Watter lande benodig ESTA E-paspoorte vir die VSA?
  • ANDORRA
  • HONGARIJE
  • Noorweë
  • AUSTRALIË
  • IJSLAND
  • PORTUGAL
  • OOSTENRYK
  • IERLAND
  • San Marino
  • BELGIUM
  • ITALY
  • SINGAPORE
  • BRUNEI
  • JAPAN
  • SLOVAKIA
  • CHILE
  • LETLAND
  • SLOVENIË
  • Tsjeggiese Republiek
  • LIECHTENSTEIN
  • Suid-Korea
  • DENEMARKEN
  • LITOUWEN
  • SPANJE
  • ESTLAND
  • LUXEMBOURG
  • ZWEDEN
  • FINLAND
  • MALTA
  • SWITSERLAND
  • FRANCE
  • MONACO
  • TAIWAN
  • DUITSLAND
  • NEDERLAND
  • VERENIGDE KONINKRYK
  • Griekeland
  • Nieu-Seeland

Besoekers kan vir 90 dae bly in die Verenigde State wat ook sluit die tyd in Kanada, Mexiko, Bermuda, of die eilande in die Karibiese Eilande as die aankoms deur die Verenigde State was. Die ESTA word benodig as u met die lug of die skip reis. Visa Waiver is van toepassing sonder ESTA vir land grensoorgange, maar die VWP is glad nie van toepassing nie (dws 'n visum is nodig) as 'n passasier via lug of see aankom op 'n nie-goedgekeurde vervoerder.

Sedert 2016, die Visum kwytskelding is nie van toepassing nie in gevalle waar 'n persoon voorheen gehad het gereis na Iran, Irak, Libië, Somalië, Soedan, Sirië, of Jemen op of na Maart 1, 2011 of vir diegene wat dubbele burgers van Iran, Irak, Soedan of Sirië is. Sekere kategorieë soos diplomate, militêre, joernaliste, humanitêre werkers of regmatige sakemanne kan hul visumplicht verlaat deur die sekretaris van binnelandse veiligheid.

Genomineerde en Roadmap Lande.

Lande wat genomineer word vir status in die Visa Waiver Program is tussen die "padkaart" status en die reg om deel te neem. Nominasie begin 'n gedetailleerde evaluering deur die Verenigde State se Departement van Binnelandse Veiligheid van die genomineerde land se tuisland sekuriteit en immigrasie praktyke. Daar is geen vasgestelde tydlyn vir hoe lank 'n land op die genomineerde lys mag bly voordat dit van die program goedgekeur of afgewys word nie.

Sedert 2005 het die Amerikaanse staatsdepartement gesprekke gevoer met lande wat bekend staan ​​as "padkaartlande", wat belangstel om by die VWP aan te sluit (of terug te keer). Van die oorspronklike 19-lande is 10 toegelaat tot die VWP.

  • Argentinië
  • Pole
  • Brasilië
  • Roemenië
  • Bulgarye
  • Turkye
  • Ciprus
  • Uruguay
  • Israel

Kwalifisering vir die visumafwyking kan te eniger tyd teruggetrek word. Dit kan gebeur as die Verenigde State van Amerika van mening is dat burgers van 'n sekere land meer geneig is as voorheen om hul VWP-beperkings te skend, soos om sonder 'n permit te werk of om hul toegelate verblyfpermit in die Verenigde State te oorskry. Gevolglik ArgentiniëSe deelname aan die VWP beëindig in 2002 in die lig van die finansiële krisis wat in die land en sy potensiële uitwerking op massa emigrasie en onwettige te lank van sy burgers in die Verenigde State van Amerika deur middel van die VWP. Uruguayse deelname aan die program is vir soortgelyke redes in 2003 ingetrek. Terwyl politieke en ekonomiese status 'n land se sy in aanmerking te kom nie direk bepaal, is dit wyd geglo dat die burgers van polities stabiele en ekonomies ontwikkelde lande veel aansporing om onwettig te soek indiensneming en in stryd met hul visum terwyl in die VSA nie wil hê,'s wat die konsul ernstig oorweeg om 'n visum te aanvaar of te ontken. Israel is nie gedeeltelik by die VWP ingesluit nie, omdat dit streng nagegaan word Palestynse Amerikaners wat na Israel reis, dus nie voldoen aan die wedersydse vereiste nie.

Die Europese Unie het die Verenigde State gedruk om die Visa Waiver Program te verleng na sy vyf oorblywende lidlande wat tans nie daarin is nie: Bulgarye, Kroasië, Ciprus, Pole, en Roemenië. Al hierdie is "padkaart lande" behalwe Kroasië, wat pas onlangs by die EU in 2013 aangesluit het. In November 2014 die Bulgaarse regering het aangekondig dat die Trans Atlantiese Handels- en Beleggingsvennootskap nie sal ratifiseer nie, tensy die Verenigde State visums vir sy burgers opgehef het.

Het Europese burgers visum nodig vir die VSA?

Britse burgers reis op 'n geldige, individuele masjien leesbare of e-paspoort, met 'n teruggawe of vlugkaartjie, en wat vir minder as 90 dae bly, kwalifiseer vir die Visa Waiver program en kan reis visum-vrij met slegs 'n Elektroniese stelsel vir reismagtiging (ESTA).

Het Amerikaanse burgers 'n EU-visum nodig om Europa te betree? Burgers van die Verenigde State met 'n geldige Amerikaanse paspoort kan reis na 26 Europese lidlande van die Schengen-gebied vir maksimum 90 dae sonder om 'n Schengen aansoek te doen of te verkry visum vir korttermyn toerisme of 'n sakereis.

Besoek geliefdes, of kom vakansie in die Verenigde State? U moet die behoorlike magtiging van die Amerikaanse regering verkry voordat u die land binnekom. Sommige gevalle beteken dit om vir 'n visum aansoek te doen, maar as jy 'n burger is van 'n land wat in die land ingesluit is Visa Waiver Program (VWP), gebruik die Elektroniese stelsel vir reismagtiging (ESTA) Kan die makliker en vinniger opsie wees.

Is 'n ESTA geldig vir veelvuldige reise?

jou HIERDIE Magtiging is oor die algemeen geldig vir verskeie reise oor 'n tydperk van twee jaar (met ingang van die datum waarop u goedgekeur is) of totdat u paspoort verstryk, wat ook al eerste is *. Dit beteken dat so lank as wat jy 'n HIERDIE magtiging aan reis, jy hoef nie weer aansoek te doen gedurende die geldigheid tydperk. ESTA vereistes onder die (VWP) Visa Waiver Programme is baie minder veeleisend as dié van die nie-immigrant visum elektroniese aansoek. Visa aansoek benodig ongeveer 1 uur of meer tyd om al die reis- en geskiedenisinligting oor jouself in te vul en jy moet maande wag voordat jy goedgekeur word. Teen die ESTA aansoek gaan oor 10 minute.

Hoeveel kos 'n ESTA?

Vir die gebruik van ons hersienings- en verwerkingsdienste van $ 89.00 USD. Die koste sluit die verpligte Amerikaanse regering fooi van $ 14 (ongeveer £ 9) per persoon in, en moet betaal word met kredietkaart. As jou aansoek verwerp word, kos dit slegs $ 4. (Dit word uiteengesit in die Travel Promotion Act, 2009)

Wat gebeur as jou ESTA ontken word?

As 'n reisiger ESTA-magtiging geweier word en sy of haar omstandighede het nie verander nie, sal 'n nuwe aansoek ook geweier word. 'N Reisiger wat nie vir ESTA in aanmerking kom nie, kan nie onder die Visa Waiver Programme reis nie en moet aansoek doen vir 'n nonimmigrant visum by a Amerikaanse ambassade of konsulaat.

Hoe lank duur dit om 'n ESTA te kry?

An ESTA aansoek is oor 'n (10) tien minute-vorm en word direk aanlyn verwerk. Die meeste aansoeke word binne 'n minuut van inhandiging goedgekeur. Daar is egter gevalle waar 'n besluit oor 'n aansoek vertraag kan word tot en met 72 uur. Dit is hoekom 'n verwerker om jou aansoek te hersien, die beste praktyk is. Alle voorleggings word meestal met 'n kredietkaart betaal. ESTAmerica kan ander neem betaling opsie wat die Verenigde State van Amerika nie behalwe.

Begin jou aansoek vandag

Begin jou reise in 72 ure