E-FILING EN NY ESTA VISA VÆLGER

Støtteberettigede internationale rejsende, der ønsker at rejse til USA under Visa Waiver Program, skal ansøge om tilladelse.

Støtteberettigede borgere eller statsborgere:

  • Du er borger eller berettiget statsborger i et Visa Waiver Program-land.
  • Din rejse er for 90 dage eller mindre.
  • Du planlægger at rejse til USA for forretning eller fornøjelse.
  • Du er i øjeblikket ikke i besiddelse af et besøgendes visum.

Hvilke oplysninger er der brug for:

  • Gyldigt pas fra et Visa Waiver Program land
  • Gyldigt kreditkort (MasterCard, VISA, American Express og Discover for at betale $ 89 pr. Ansøgningsgebyr.
  • Dine kontaktoplysninger. (Navn, Telefonnummer, Postadresse og Emailadresse)
  • Adresse og kontaktoplysninger for dit ophold.

ESTA ansøgning forklaret

ESTA APPLICATION

Hvad skal jeg ansøge om ESTA?
Du skal bruge dit pas og betalingskort for at indsende en ansøgning. Din rejseplan er valgfri at indsende, men kan medtages. Læs vores ofte stillede spørgsmål om de fleste almindelige spørgsmål og svar om din ESTA status

Betalinger foretaget til ESTA ansøgningen. ,
Alle betalinger til ESTA ansøgningen skal realiseres med et kredit- eller betalingskort. Den amerikanske regering undgår ikke kontrol eller postanvisninger til ESTA-ansøgningen og overlader det til specialiserede virksomheder som ESTAmerica.org for at hjælpe med "Elektronisk system til rejseautorisation"Proces. Vi accepterer alle de store kort mærker. Kontakt os venligst, hvis du ikke kan foretage betalingen med et kreditkort, men den nemmeste måde er med et kredit- eller betalingskort.

Bekræft din ESTA-applikation

ESTA PREVIEW, KONTROLLER ESTA STATUS

Har du brug for at opdatere, bekræfte eller forny din ESTA?
Der er kun bestemte felter, der kan opdateres i et ESTA, efter at du har modtaget en godkendt rejsetilladelse. Du anbefales kraftigt at gennemgå din ESTA godt forud for din rejse til USA for at give dig selv tid, hvis der er en fejl med din ansøgning. Hvis du har spørgsmål om dig indsendelse, bedes du e-maile os.

Er et Visa og ESTA det samme?
ESTA-tilladelsen er ikke visum. Det er en forhåndsudsendelse at rejse under VWP, som er designet til at give rejsende mulighed for at omgå den tidskrævende visumproces. Det ESTA tilladelse er ikke ækvivalent med et visum fra USA på nogen måde og kan ikke erstattes med visum i situationer, hvor der kræves visum til rejser. Du har ikke brug for en ESTA, hvis du allerede har et gyldigt visum.

ESTA og VWP Information

ESTA VISA PASSPORT, Visa Waiver Programmet (VWP), administreret af Department of Homeland Security (DHS) i samråd med statsafdelingen, tillader statsborgere i 38-lande at rejse til USA for erhvervslivet eller turismen for ophold på op til 90 dage uden visum.

ESTA ansøgninger udføres kun online.
Vital ansøgnings detaljer omfatter pas og betalingsoplysninger. Din rejseplan er en mulighed og kan opdateres senere. Alle obligatoriske felter skal udfyldes og udfyldes korrekt. USA tager ikke checks eller postanvisninger til ESTA-ansøgningen. Det er overladt til virksomheder som ESTAmerica.org for at hjælpe og hjælpe borgere fra dit dit land, udfylde formularen præcist.

Hvem skal ansøge om ESTA?
Enhver, der kommer ind i USA under Visa Waiver Program. Dette gør det muligt for Department of Homeland Security at forhåndsgodkende Visa Waiver Travelers før de forlader deres egne lande. Vælg kun lande er Visa Waiver Countries, og du vil finde den liste under siden (VWC).

Brug for hjælp?

Relaterede emner:

Hvem er autoriseret til at rejse inden for USA?

Besøger elskede, eller kommer til ferie i USA? Du skal opnå den korrekte tilladelse fra USAs regering før du kommer ind i landet. Nogle tilfælde betyder det, at du ansøger om visum, men hvis du er statsborger i et land, der er medtaget i Visa Waiver Program (VWP), kan det være lettere og hurtigere at bruge det elektroniske system til rejsetilladelse (ESTA). VWP gør det muligt for borgere i 38-lande at opnå rejsetilladelse til USA via det amerikanske afdeling for hjemlandssikkerhed uden at erhverve visumkort. Hvis du i øjeblikket er statsborger i de deltagende lande og har et gyldigt pas, skal du kun anvende ESTA-blanketten. Hvis du kvalificerer dig, har du tilladelse til at rejse inden for USA i 90 dage. Hvis du rejser gennem USA på vej til et andet land, skal du stadig ansøge om en ESTA-ansøgning.

Elektronisk Visa ansøgning Vs. ESTA ansøgning.

ESTA krav under (VWP) Visa Waiver Programmet er meget mindre krævende end dem af den ikke-immigrant visum elektronisk ansøgning. Visa ansøgning kræver omkring en time eller mere tid til at udfylde alle rejse- og historieoplysninger om dig selv. Vs. ESTA ansøgningen er omkring 10 minutter.

Rejsemål, når der ansøges om en ESTA

Når man ansøger om et ESTA, bruges det til at se sine kære, ferie, lægebesøg og passer til de fleste forretningsrejser til USA. Nogle rejsedage accepteres, mens andre kræver en fuld Visa ansøgning.

  • Turisme, Camping og Site Seeing
  • Ferie (Ferie)
  • Museum Udstillinger
  • Forlystelser Parkbesøg
  • Besøg deres kære eller venner
  • Besøg kollegier inden ansøgning om visum til at deltage
  • Medicinsk behandling og lægebesøg
  • Sociale arrangementer, koncerter eller hosted service gruppe møder
  • Deltagelse i en spiller, musikaler, sport eller enhver anden lignende form for konkurrencer eller begivenheder, (kan ikke betales til deltagelse)!
  • Forretningsrådgivning og forretningsmøder
  • Deltager i en uddannelsesmæssig, en professionel konference eller enhver form for konvention. Fx Comic Con
  • Kortsigtet karriereuddannelse (Kan ikke betales af nogen kilde i USA med undtagelse af udgifter i forbindelse med dit ophold)!

Visa ansøgninger er nødvendige for at rejse til USA, hvis:

  • Fuldtidsbeskæftigelse
  • Long-Term Uddannelses-, College eller Technical College
  • Enhver udenlandsk journalist, presse, film, radio eller andet informationsmedie
  • Søger permanent ophold i USA
Har du brug for ESTA for transit gennem USA?

Hvis en ikke-amerikansk statsborger passerer ind øjeblikkelig og kontinuerlig transit gennem det Forenede Stater, kan han / hun kræve en gyldig transit C-1 visum, medmindre han / hun er statsborger i et land, der har en aftale med Forenede Stater tillader deres borgere at rejse til Forenede Stater uden en visum .

Har jeg brug for visum til at forbinde flyvning i USA?

USA Department of Homeland Security kræver Visa Afbestillingsprogram (VWP) rejsende for at få godkendelse fra Elektronisk system til rejseautorisation (ESTA) mindst 72 timer før check-in en flyvning til USA eller tilslutning via USA En ESTA er påkrævet.

Har jeg brug for visum, hvis jeg har ophold i USA?

Umiddelbar og kontinuerlig transit betyder at din rejseplan til dit endelige rejsemål indeholder en ventetid i USA, og du bliver nødt til at stoppe der, men har ingen andre privilegier. ... Men hvis du allerede har et B-1 eller B-2 visum til USA, og du skal transit gennem landet, behøver du ikke et C-visum.

Hvilke lande har brug for ESTA E-pas til USA?
  • ANDORRA
  • UNGARN
  • NORGE
  • AUSTRALIEN
  • ISLAND
  • PORTUGAL
  • ØSTRIG
  • IRLAND
  • SAN MARINO
  • BELGIEN
  • ITALIEN
  • SINGAPORE
  • BRUNEI
  • JAPAN
  • SLOVAKIET
  • CHILE
  • LETLAND
  • SLOVENIEN
  • TJEKKIET
  • LIECHTENSTEIN
  • SYDKOREA
  • DANMARK
  • LITAUEN
  • SPANIEN
  • ESTLAND
  • LUXEMBOURG
  • SVERIGE
  • FINLAND
  • MALTA
  • SCHWEIZ
  • FRANKRIG
  • MONACO
  • TAIWAN
  • TYSKLAND
  • NEDERLANDENE
  • DET FORENEDE KONGERIGE
  • GRÆKENLAND
  • NEW ZEALAND

Besøgende kan blive i 90 dage i USA som også Inkluderer tiden i Canada, Mexico, Bermuda eller øerne i Caribien hvis ankomsten var gennem USA. ESTA er påkrævet, hvis du ankommer med fly eller krydstogtskib. Visa Waiver gælder uden ESTA for landgrænser, men VWP gælder slet ikke (dvs. visum er påkrævet), hvis en passager ankommer via luft eller hav på en uautoriseret transportør.

Siden 2016, den visumfritagelse gælder ikke i tilfælde hvor en person tidligere havde haft rejste til Iran, Irak, Libyen, Somalia, Sudan, Syrien eller Jemen på eller efter marts 1, 2011 eller for dem, der er dobbeltborgere i Iran, Irak, Sudan eller Syrien. Visse kategorier som diplomater, militær, journalister, humanitære arbejdere eller legitime forretningsmænd kan få deres visumkrav frafaldet af sekretæren for Homeland Security.

Nominerede og køreplan lande.

Lande, der skal nomineres til status i Visa Waiver Program er mellem "køreplan" status og berettigelse til at deltage. Nominering indleder en detaljeret evaluering af USA's Department of Homeland Security af det nominerede lands hjemlandssikkerheds- og indvandringspraksis. Der er ingen fastlagt tidslinje for, hvor længe et land kan forblive på den nominerede liste, før den enten godkendes eller afvises fra programmet.

Siden 2005 har det amerikanske statssekretariat gennemført drøftelser med lande, der er kendt som "vejkort lande", som er interesserede i at tilslutte sig (eller genforene) VWP. Af de oprindelige 19 lande er 10 blevet optaget til VWP.

  • Argentina
  • Polen
  • Brasilien
  • Rumænien
  • Bulgarien
  • Kalkun
  • Cypern
  • Uruguay
  • israel

Støtte til visumfritagelse kan til enhver tid tilbagekaldes. Dette kan ske, hvis USA mener, at borgerne i et bestemt land er mere tilbøjelige end tidligere til at krænke deres VWP-begrænsninger, som f.eks. At arbejde uden tilladelse eller overstige deres tilladte opholdstid i USA. Derfor, Argentinadeltagelse i VWP blev opsagt i 2002 i lyset af den finansielle krise, der fandt sted i dette land og dens potentielle virkning på masseudvandring og ulovlig overstigning af dets borgere i USA via VWP. Uruguaydeltagelse i programmet blev tilbagekaldt i 2003 af tilsvarende grunde. Selv om et lands politiske og økonomiske stilling ikke direkte bestemmer dets støtteberettigelse, er det almindeligt antaget, at borgere i politisk stabile og økonomisk udviklede lande ikke ville have meget incitament til ulovligt at søge arbejde og krænke deres visum, mens de er i USA, risikerer konsulen alvorligt overvejer at godkende eller nægte visum. israel er ikke medtaget i VWP angiveligt til dels på grund af dens strenge undersøgelse af Palæstinensiske amerikanere, der rejser til Israel, hvilket således ikke opfylder gensidighedskravet.

Det Den Europæiske Union har presset USA til at udvide Visa Waiver Programmet til de fem resterende medlemslande, der ikke er i øjeblikket: Bulgarien, Kroatien, Cypern, Polen, og Rumænien. Alle disse er "vejkort lande" undtagen Kroatien, som først for nylig blev medlem af EU i 2013. I november 2014 den Bulgarske regering meddelte, at det ikke vil ratificere det transatlantiske handels- og investeringspartnerskab, medmindre USA ophævede visum for sine borgere.

Har europæiske borgere brug for visum til USA?

Britiske statsborgere rejser på en gyldig, individuel maskinlæsbar eller e-pas, med en retur eller fremad billet, og som opholder sig i mindre end 90 dage, kvalificere sig til Visa Waiver Program og kan rejse visum-fri med kun en Elektronisk system til rejseautorisation (ESTA).

Har amerikanske borgere brug for et EU-visum for at komme ind i Europa? Borgerne i USA med et gyldigt amerikansk pas kan rejse til 26 europæiske medlemslande af Schengenområdet i højst 90 dage uden at skulle anmelde eller opnå Schengen visum til kortvarig turisme eller forretningsrejse.

Besøger elskede, eller kommer til ferie i USA? Du skal opnå den korrekte tilladelse fra USAs regering før du kommer ind i landet. Nogle tilfælde betyder det, at du ansøger om visum, men hvis du er statsborger i et land, der er inkluderet i Visa Waiver Program (VWP)Ved hjælp af Elektronisk system til rejseautorisation (ESTA) kan være den nemmere og hurtigere mulighed.

Er en ESTA gyldig til flere ture?

Din ESTA autorisation er generelt gælder for flere ture over en periode på to år (begyndende den dato, du er godkendt) eller indtil dit pas udløber, alt efter hvad der kommer først *. Det betyder, at så længe du har modtaget en ESTA tilladelse til rejse, du behøver ikke at genanvende under gyldighed periode. ESTA krav under (VWP) Visa Waiver Programmet er meget mindre krævende end dem af den ikke-immigrant visum elektronisk ansøgning. Visa ansøgning kræver omkring en time eller mere tid til at udfylde alle rejse- og historieoplysninger om dig selv, og du skal vente måneder før du bliver godkendt. Vs. det ESTA ansøgning handler om 10 minutter.

Hvor meget koster ESTA?

For at udnytte vores review og behandling af $ 89.00 USD. Omkostningerne inkluderer det obligatoriske amerikanske regeringsgebyr på $ 14 (ca. £ 9) pr. Person, og skal betales med kreditkort. Hvis din ansøgning afvises, koster den kun $ 4. (som er skitseret i Travel Promotion Act, 2009)

Hvad sker der, hvis din ESTA bliver nægtet?

Hvis en rejsende nægtes ESTA-tilladelse og hans eller hendes omstændigheder er ikke ændret, vil en ny ansøgning også blive nægtet. En rejsende, der ikke er berettiget til ESTA, kan ikke rejse under Visa Waiver Program og skulle ansøge om et nonimmigrant visum på a US Ambassade eller Konsulat.

Hvor lang tid tager det at få en ESTA?

An ESTA ansøgning handler om en (10) ti minutters formular og behandles øjeblikkeligt online. De fleste ansøgninger godkendes inden for et minut efter indsendelse. Der er dog tilfælde, hvor en beslutning om en ansøgning kan forsinkes med op til 72 timer. Det er derfor, at have en processor til at gennemgå din ansøgning er den bedste praksis. Alle indsendelser betales mest med et kreditkort. ESTAmerica kan tage andre betalingsopsætning, som USA ikke undtagen.

Start din ansøgning i dag

Begynd dine rejser i 72 timer