ΕΞΑΓΩΓΗ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ VISA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ESTA

Οι επιλέξιμοι διεθνείς ταξιδιώτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο του προγράμματος απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης πρέπει να υποβάλουν αίτηση για έγκριση.

Επιλέξιμοι πολίτες ή υπήκοοι:

  • Είστε πολίτης ή επιλέξιμος υπήκοος χώρας του προγράμματος απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης.
  • Το ταξίδι σας είναι για 90 ημέρες ή λιγότερο.
  • Σκοπεύετε να ταξιδέψετε στις Ηνωμένες Πολιτείες για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή.
  • Αυτή τη στιγμή δεν έχετε θεώρηση επισκεπτών.

Ποιες Πληροφορίες χρειάζονται:

  • Ισχύει διαβατήριο από χώρα του προγράμματος απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης
  • Ισχύει πιστωτική κάρτα (MasterCard, VISA, American Express και Discover για να πληρώσει το ποσό $ 89 ανά τέλη αίτησης.
  • Τα στοιχεία επικοινωνίας σας. (Όνομα, αριθμός τηλεφώνου, ταχυδρομική διεύθυνση και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)
  • Διεύθυνση και στοιχεία επικοινωνίας της διαμονής σας.

Εξηγήθηκε η εφαρμογή ESTA

ESTA ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Τι πρέπει να υποβάλω για το ESTA;
Θα χρειαστείτε το διαβατήριο και την κάρτα πληρωμής για να υποβάλετε μια αίτηση. Το ταξιδιωτικό σας ταξίδι είναι προαιρετικό για υποβολή, αλλά μπορεί να συμπεριληφθεί. Ανατρέξτε στις Συχνές Ερωτήσεις για τις πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το δικό σας ESTA κατάσταση

Πληρωμές για την εφαρμογή ESTA. ,
Όλες οι πληρωμές για την εφαρμογή ESTA πρέπει να πραγματοποιούνται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δεν εξαιρεί μόνο επιταγές ή εντολές πληρωμής για την εφαρμογή ESTA και αφήνει σε εξειδικευμένες εταιρείες όπως το ESTAmerica.org για να βοηθήσει με το "Ηλεκτρονικό σύστημα εξουσιοδότησης ταξιδιού" επεξεργάζομαι, διαδικασία. Δεχόμαστε όλες τις μεγάλες μάρκες καρτών. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν δεν μπορείτε να κάνετε την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, αλλά ο ευκολότερος τρόπος είναι με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Επαληθεύστε την εφαρμογή ESTA

ESTA PREVIEW, CHECK ESTA ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Πρέπει να ενημερώσετε, να επαληθεύσετε ή να ανανεώσετε το ESTA σας;
Υπάρχουν μόνο ορισμένα πεδία που μπορούν να ενημερωθούν σε ένα ESTA αφού λάβετε μια εγκεκριμένη άδεια εξουσιοδότησης. Σας συνιστούμε να ελέγξετε το ESTA σας αρκετά μπροστά από το ταξίδι σας στις Ηνωμένες Πολιτείες για να δώσετε τον εαυτό σας χρόνο σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο λάθος με την αίτησή σας. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την υποβολή σας, παρακαλώ στείλτε μας e-mail.

Είναι η ίδια η Visa και η ESTA;
Η άδεια ESTA δεν είναι θεώρηση. Είναι μια εκ των προτέρων εκκαθάριση για να ταξιδέψει κάτω από το VWP, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους ταξιδιώτες να παρακάμψουν τη χρονοβόρα διαδικασία βίζα. ο ESTA εξουσιοδότηση δεν ισοδυναμεί με θεώρηση των Ηνωμένων Πολιτειών με οποιονδήποτε τρόπο και δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη θεώρηση σε περιπτώσεις όπου απαιτείται θεώρηση για ταξίδια. Δεν χρειάζεστε ESTA αν έχετε ήδη έγκυρη θεώρηση.

ESTA και τις πληροφορίες VWP

Το πρόγραμμα Visa Waiver (VWP), το οποίο διαχειρίζεται το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εξωτερικών, επιτρέπει στους πολίτες των χωρών 38 να ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για επαγγελματικούς λόγους ή για τουρισμό για διαμονή μέχρι και 90 ημέρες χωρίς θεώρηση.

Οι εφαρμογές ESTA γίνονται μόνο στο διαδίκτυο.
Οι ζωτικές εφαρμογές περιλαμβάνουν πληροφορίες διαβατηρίου και πληρωμής. Το δρομολόγιο ταξιδιού σας είναι μια επιλογή και μπορεί να ενημερωθεί αργότερα. Όλα τα υποχρεωτικά πεδία πρέπει να συμπληρωθούν και να συμπληρωθούν σωστά. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν λαμβάνουν επιταγές ή εντολές πληρωμής για την εφαρμογή ESTA. Αφέθηκε σε εταιρείες όπως το ESTAmerica.org να βοηθήσουν και να βοηθήσουν τους πολίτες της χώρας σας να συμπληρώσουν με ακρίβεια τη φόρμα.

Ποιος χρειάζεται να υποβάλει αίτηση για ESTA;
Όποιος εισέρχεται στις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο του προγράμματος απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης. Αυτό επιτρέπει στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας να προ-εγκρίνει τους ταξιδιώτες απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης πριν φύγουν από τις χώρες τους. Επιλέξτε μόνο χώρες είναι χώρες που παραμένουν απαλλαγμένες από την υποχρέωση θεώρησης, και θα βρείτε αυτή τη λίστα κάτω από τη σελίδα (VWC).

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ?

Σχετικά θέματα:

Ποιος εξουσιοδοτείται να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες;

Επισκεφτείτε τους αγαπημένους σας, ή έρχεστε σε διακοπές στις Ηνωμένες Πολιτείες; Πρέπει να λάβετε τη δέουσα εξουσιοδότηση από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών πριν εισέλθετε στη χώρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό σημαίνει την υποβολή αίτησης για θεώρηση, αλλά εάν είστε πολίτης χώρας που περιλαμβάνεται στο Πρόγραμμα Απαλλαγής από την Visa (VWP), η χρήση του ηλεκτρονικού συστήματος χορήγησης άδειας ταξιδίου (ESTA) μπορεί να είναι η πιο εύκολη και ταχύτερη επιλογή. Το VWP επιτρέπει στους πολίτες των χωρών του 38 να αποκτήσουν εξουσιοδότηση ταξιδιού στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ χωρίς να αποκτήσουν θεώρηση διαβατηρίου. Εάν είστε πολίτης μιας από τις συμμετέχουσες χώρες και έχετε έγκυρο διαβατήριο, πρέπει να υποβάλετε αίτηση μόνο με τη φόρμα ESTA. Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα έχετε την εξουσιοδότηση να ταξιδεύετε εντός των ΗΠΑ για 90 ημέρες. Εάν ταξιδεύετε μέσω των Ηνωμένων Πολιτειών στο δρόμο σας προς άλλη χώρα, πρέπει να υποβάλετε αίτηση για αίτηση ESTA.

Ηλεκτρονική εφαρμογή Visa Vs. Εφαρμογή ESTA.

Οι απαιτήσεις ESTA στο πλαίσιο του προγράμματος (VWP) απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης είναι πολύ λιγότερο απαιτητικές από εκείνες της ηλεκτρονικής αίτησης για τη χορήγηση βίζας χωρίς μετανάστες. Η εφαρμογή Visa απαιτεί περίπου μία ώρα ή περισσότερο χρόνο για να συμπληρώσετε όλες τις πληροφορίες ταξιδιού και ιστορικού σχετικά με τον εαυτό σας. Vs. η εφαρμογή ESTA είναι περίπου 10 λεπτά.

Ταξιδιωτικοί σκοποί κατά την υποβολή αίτησης για ESTA

Κατά την υποβολή αίτησης για ESTA, χρησιμοποιείται για να δει τα αγαπημένα πρόσωπα, διακοπές, επισκέψεις γιατρών και κατάλληλο για τα περισσότερα επαγγελματικά ταξίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ορισμένοι ταξιδιωτικοί προορισμοί γίνονται αποδεκτοί, ενώ άλλοι απαιτούν πλήρη εφαρμογή Visa.

  • Τουρισμός, Κατασκήνωση και Βίβλος
  • Διακοπές (διακοπές)
  • Μουσείο Εκθέματα
  • Ψυχαγωγικές επισκέψεις στο πάρκο
  • Επισκεφτείτε αγαπημένα πρόσωπα ή φίλους
  • Επισκεφθείτε κολέγια πριν υποβάλετε αίτηση για Visa
  • Ιατρική περίθαλψη και επισκέψεις γιατρών
  • Κοινωνικές εκδηλώσεις, συναυλίες ή συναντήσεις ομάδων υπηρεσιών που φιλοξενούνται
  • Συμμετοχή σε θεατρικά έργα, μιούζικαλ, αθλητισμό ή οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο είδος διαγωνισμών ή εκδηλώσεων (δεν μπορεί να καταβληθεί για συμμετοχή)!
  • Επιχειρηματικές συμβουλές και επαγγελματικές συναντήσεις
  • Συμμετοχή σε εκπαιδευτικό, επαγγελματικό συνέδριο ή σε οποιοδήποτε είδος σύμβασης. Π.χ. Comic Con
  • Βραχυπρόθεσμη εκπαίδευση σταδιοδρομίας (Δεν μπορεί να πληρωθεί από οποιαδήποτε πηγή στις ΗΠΑ εκτός από τις δαπάνες που σχετίζονται με τη διαμονή σας)!

Απαιτούνται αιτήσεις θεώρησης για ταξίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής εάν:

  • Πλήρης Απασχόληση
  • Μακρύ Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό, Κολλέγιο ή Τεχνικό Κολλέγιο
  • Κάθε ξένος δημοσιογράφος, Τύπος, ταινία, ραδιόφωνο ή άλλα μέσα ενημέρωσης
  • Αναζητώντας μόνιμη κατοικία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής
Χρειάζεστε ESTA για διαμετακόμιση μέσω των ΗΠΑ;

Εάν ένας πολίτης εκτός των ΗΠΑ περνάει άμεση και συνεχής tδιαμετακομίσει ο Ηνωμένες Πολιτείες, μπορεί να απαιτήσει έγκυρη διέλευση C-1 θεώρηση, εκτός εάν αυτός είναι πολίτης χώρας που έχει συνάψει συμφωνία με την Ηνωμένες Πολιτείες επιτρέποντας στους πολίτες τους να ταξιδεύουν στο Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς Visa .

Χρειάζομαι βίζα για τη σύνδεση της πτήσης στις ΗΠΑ;

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Το Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας απαιτεί Visa (VWP) ταξιδιώτες για να λάβουν έγκριση από την Ηλεκτρονικό Σύστημα Εξουσιοδότησης Ταξιδιού (ESTA) τουλάχιστον 72 ώρες πριν από το check-in για ένα πτήση προς τις ΗΠΑ ή σύνδεση μέσω ΗΠΑ Απαιτείται ένα ESTA.

Χρειάζομαι βίζα αν έχω διαμονή στις ΗΠΑ;

Άμεση και συνεχής διέλευση σημαίνει ότι το δρομολόγιο σας στον τελικό προορισμό σας περιλαμβάνει ένα στάση στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα πρέπει να σταματήσετε εκεί, αλλά δεν έχετε άλλα προνόμια. ... Ωστόσο, αν έχετε ήδη βίζα B-1 ή B-2 για τις ΗΠΑ και πρέπει να περάσετε από τη χώρα, δεν χρειάζεστε θεώρηση C.

Ποιες χώρες χρειάζονται ESTA ηλεκτρονικά διαβατήρια για τις ΗΠΑ;
  • ΑΝΔΟΡΑ
  • ΟΥΓΓΑΡΙΑ
  • ΝΟΡΒΗΓΙΑ
  • ΑΥΣΤΡΑΛΊΑ
  • ΙΣΛΑΝΔΙΑ
  • ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
  • ΑΥΣΤΡΙΑ
  • ΙΡΛΑΝΔΙΑ
  • ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
  • ΒΕΛΓΙΟ
  • ΙΤΑΛΙΑ
  • ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
  • BRUNEI
  • ΙΑΠΩΝΙΑ
  • ΣΛΟΒΑΚΙΑ
  • ΧΙΛΗ
  • ΛΕΤΟΝΙΑ
  • ΣΛΟΒΕΝΙΑ
  • ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ
  • ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ
  • ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ
  • ΔΑΝΙΑ
  • ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
  • ΙΣΠΑΝΙΑ
  • ΕΣΘΟΝΙΑ
  • ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ
  • ΣΟΥΗΔΙΑ
  • ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
  • ΜΑΛΤΑ
  • ΕΛΒΕΤΙΑ
  • ΓΑΛΛΊΑ
  • ΜΟΝΑΚΟ
  • ΤΑΪΒΑΝ
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ
  • ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ
  • ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
  • ΕΛΛΆΔΑ
  • ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

Οι επισκέπτες μπορούν να μείνουν για 90 ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες που επίσης περιλαμβάνει τον χρόνο που δαπανάται στον Καναδά, το Μεξικό, τις Βερμούδες ή τα νησιά της Καραϊβικής αν η άφιξη ήταν μέσω των Ηνωμένων Πολιτειών. Το ESTA απαιτείται εάν φτάσετε αεροπορικώς ή κρουαζιερόπλοιο. Η απαλλαγή από την υποχρέωση θεώρησης ισχύει χωρίς την ESTA για χερσαίων συνόρων, αλλά το VWP δεν ισχύει καθόλου (δηλαδή απαιτείται θεώρηση) εάν ένας επιβάτης φτάνει αεροπορικώς ή μέσω θαλάσσης σε μη εγκεκριμένο μεταφορέα.

Από 2016, η η απαλλαγή από την υποχρέωση θεώρησης δεν ισχύει σε περιπτώσεις που ένα άτομο είχε προηγουμένως ταξίδεψε στο Ιράν, το Ιράκ, τη Λιβύη, τη Σομαλία, το Σουδάν, τη Συρία ή την Υεμένη στις ή μετά τον Μάρτιο 1, 2011 ή για εκείνους που είναι διπλοί πολίτες του Ιράν, του Ιράκ, του Σουδάν ή της Συρίας. Ορισμένες κατηγορίες όπως οι διπλωμάτες, οι στρατιωτικοί, οι δημοσιογράφοι, οι εργαζόμενοι ανθρωπιστικής βοήθειας ή οι νόμιμοι επιχειρηματίες ενδέχεται να έχουν απαλλαγεί από την υποχρέωση θεώρησης από τον Υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας.

Προτεινόμενες χώρες και οδικές χαρές.

Χώρες που θα διοριστούν για το καθεστώς στο πρόγραμμα απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης βρίσκονται μεταξύ της κατάστασης "οδικού χάρτη" ​​και της επιλεξιμότητας συμμετοχής. Η υποψηφιότητα ξεκινά μια λεπτομερή αξιολόγηση από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών της εθνικής ασφάλειας και των μεταναστευτικών πρακτικών της διορισμένης χώρας. Δεν υπάρχει καθιερωμένο χρονοδιάγραμμα για το πόσο μια χώρα μπορεί να παραμείνει στον καθορισμένο κατάλογο πριν εγκριθεί ή απορριφθεί από το πρόγραμμα.

Δεδομένου ότι το 2005, το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ διεξάγει συζητήσεις με χώρες που είναι γνωστές ως "χώρες οδικών χαρτών", οι οποίες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν (ή να επανενταχθούν) στο VWP. Από τις αρχικές χώρες 19, το 10 έχει εισαχθεί στο VWP.

  • Αργεντίνη
  • Πολωνία
  • Βραζιλία
  • Ρουμανία
  • Βουλγαρία
  • γαλοπούλα
  • Κύπρος
  • Ουρουγουάη
  • Ισραήλ

Η επιλεξιμότητα για την απαλλαγή από την υποχρέωση θεώρησης μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ότι οι πολίτες μιας συγκεκριμένης χώρας έχουν περισσότερες πιθανότητες από πριν να παραβιάσουν τους περιορισμούς τους για το VWP, όπως η εργασία χωρίς άδεια ή η καθυστέρηση στην παραμονή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αναλόγως, Αργεντίνηη συμμετοχή της στο VWP τερματίστηκε στο 2002 υπό το πρίσμα της χρηματοπιστωτικής κρίσης που σημειώθηκε στη χώρα αυτή και της ενδεχόμενης επίπτωσής της στη μαζική μετανάστευση και την παράνομη παραμονή των πολιτών της στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω του VWP. ΟυρουγουάηΗ συμμετοχή του στο πρόγραμμα ανακλήθηκε στο 2003 για παρόμοιους λόγους. Ενώ η πολιτική και οικονομική κατάσταση μιας χώρας δεν καθορίζει άμεσα την επιλεξιμότητά της, πιστεύεται ευρέως ότι οι πολίτες πολιτικά σταθερών και οικονομικά ανεπτυγμένων εθνών δεν θα έχουν πολλά κίνητρα να αναζητήσουν παράνομα εργασία και παραβιάζουν τις θεωρήσεις τους ενώ στις ΗΠΑ, κατά την έγκριση ή την άρνηση θεώρησης. Ισραήλ δεν έχει συμπεριληφθεί στο VWP σύμφωνα με πληροφορίες, εν μέρει λόγω του αυστηρού ελέγχου της Παλαιστίνιους Αμερικανούς που ταξιδεύουν στο Ισραήλ, με αποτέλεσμα να μην πληρούται η απαίτηση αμοιβαιότητας.

ο Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πιέσει τις Ηνωμένες Πολιτείες να επεκτείνουν το πρόγραμμα απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης στις πέντε υπόλοιπες χώρες μέλη που δεν βρίσκονται αυτήν τη στιγμή: Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Πολωνία, και Ρουμανία. Όλα αυτά είναι "χώρες οδικών χαρτών" εκτός από Κροατία, η οποία μόλις προσχώρησε πρόσφατα στην ΕΕ στο 2013. Το Νοέμβριο του 2014 το Βουλγαρική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι δεν θα επικυρώσει τη Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων, εκτός εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν άρει τις θεωρήσεις για τους πολίτες της.

Οι Ευρωπαίοι Πολίτες χρειάζονται Visa για τις ΗΠΑ;

Βρετανοί πολίτες ταξιδεύοντας σε έγκυρο, μεμονωμένο μηχάνημα αναγνώσιμο ή ηλεκτρονικό διαβατήριο, με ένα εισιτήριο επιστροφής ή επόμενου χρόνου και οι οποίοι μένουν για λιγότερο από 90 ημέρες, πληρούν τις προϋποθέσεις για το Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα και μπορεί να ταξιδιωτική βίζα-για μόνο με ένα Ηλεκτρονικό Σύστημα Εξουσιοδότησης Ταξιδιού (ESTA).

Οι πολίτες των ΗΠΑ χρειάζονται θεώρηση της ΕΕ για να εισέλθουν στην Ευρώπη; Οι πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών με ένα έγκυρο διαβατήριο των ΗΠΑ μπορούν να ταξιδέψουν 26 Ευρωπαϊκές χώρες-μέλη του χώρου Σένγκεν για μέγιστο αριθμό 90 ημερών χωρίς να χρειάζεται να υποβάλει αίτηση ή να λάβει Σένγκεν θεώρηση για βραχυπρόθεσμο τουρισμό ή επαγγελματικό ταξίδι.

Επισκεφτείτε τους αγαπημένους σας, ή έρχεστε σε διακοπές στις Ηνωμένες Πολιτείες; Πρέπει να λάβετε τη δέουσα εξουσιοδότηση από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών πριν εισέλθετε στη χώρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό σημαίνει αίτηση για θεώρηση, αλλά αν είστε πολίτης χώρας που περιλαμβάνεται στο Πρόγραμμα απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης (VWP), Με τη χρήση του Ηλεκτρονικό Σύστημα Εξουσιοδότησης Ταξιδιού (ESTA) μπορεί να είναι η ευκολότερη και ταχύτερη επιλογή.

Είναι ένα ESTA έγκυρο για πολλαπλά ταξίδια;

Σας ΑΥΤΗ γενικά ισχύει για πολλαπλά ταξίδια για μια περίοδο δύο ετών (ξεκινώντας από την ημερομηνία που έχετε εγκριθεί) ή έως ότου λήξει το διαβατήριό σας, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο *. Αυτό σημαίνει ότι εφ 'όσον έχετε λάβει ένα ΑΥΤΗ άδεια για ταξίδι, δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε ξανά κατά τη διάρκεια του εγκυρότητα περίοδος. Οι απαιτήσεις ESTA στο πλαίσιο του προγράμματος (VWP) απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης είναι πολύ λιγότερο απαιτητικές από εκείνες της ηλεκτρονικής αίτησης για τη χορήγηση βίζας χωρίς μετανάστες. Η εφαρμογή Visa απαιτεί περίπου μία ώρα ή περισσότερο για να συμπληρώσετε όλες τις πληροφορίες ταξιδιού και ιστορικού σχετικά με τον εαυτό σας και πρέπει να περιμένετε μήνες πριν λάβετε έγκριση. Vs. ο Εφαρμογή ESTA είναι περίπου 10 λεπτά.

Πόσο κοστίζει ένα κόστος ESTA;

Για τη χρήση των υπηρεσιών αναθεώρησης και επεξεργασίας των $ 89.00 USD. Το κόστος περιλαμβάνει την υποχρεωτική χρέωση της κυβέρνησης των ΗΠΑ ύψους $ 14 (περίπου £ 9) ανά άτομο και πρέπει να πληρώνεται με πιστωτική κάρτα. Εάν η αίτησή σας απορριφθεί, κοστίζει μόνο $ 4. (που περιγράφεται στο νόμο περί προώθησης ταξιδιών, 2009)

Τι συμβαίνει εάν το ESTA σας έχει αρνηθεί;

Εάν ένας ταξιδιώτης στερείται άδειας ESTA και οι περιστάσεις του δεν έχουν αλλάξει, μια νέα αίτηση θα αρνείται επίσης. Ένας ταξιδιώτης που δεν είναι επιλέξιμος για ESTA δεν είναι επιλέξιμος για ταξίδια στο πλαίσιο του προγράμματος απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης και θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για θεώρηση μη μεταναστεύσεως σε ένα Πρεσβεία ή Προξενείο των ΗΠΑ.

Πόσο καιρό χρειάζεται για να πάρετε ένα ESTA;

An Η εφαρμογή ESTA αφορά μια μορφή δέκα λεπτών (10) και επεξεργάζεται άμεσα online. Η πλειοψηφία των αιτήσεων εγκρίνεται εντός ενός λεπτού από την υποβολή. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις όπου μια απόφαση σχετικά με μια αίτηση μπορεί να καθυστερήσει έως και 72 ώρες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο επεξεργαστής να εξετάσει την αίτησή σας είναι η καλύτερη πρακτική. Όλες οι υποβολές πληρώνονται περισσότερο με πιστωτική κάρτα. Η ESTAmerica μπορεί να πάρει και άλλα η οποία δεν ισχύει για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ξεκινήστε την αίτησή σας σήμερα

Ξεκινήστε τα ταξίδια σας σε ώρες 72