E-FILING NEW ESTA VISA WAIVER

مسافران بین المللی واجد شرایط که مایل به سفر به ایالات متحده در برنامه برنامه ریزی ویزا می باشند باید برای مجوز درخواست کنند.

شهروندان واجد شرایط یا ملل:

  • شما یک شهروند یا ملی واجد شرایط کشور برنامه ریزی شده است.
  • سفر شما برای 90 روز یا کمتر است.
  • شما قصد سفر به ایالات متحده برای کسب و کار یا لذت را دارید.
  • شما در حال حاضر در اختیار داشتن ویزای بازدید کننده نیستید.

چه اطلاعاتی مورد نیاز است:

  • گذرنامه معتبر از کشور برنامه پذیرش ویزا
  • معتبر کارت اعتباری (MasterCard، VISA، American Express و Discover برای پرداخت مبلغ 89 به ازای هر درخواست.
  • اطلاعات تماس شما. (نام، شماره تلفن، آدرس پستی و آدرس ایمیل)
  • آدرس و اطلاعات تماس اقامت خود را.

درخواست ESTA توضیح داده شد

درخواست ESTA

باید برای ESTA درخواست کنم؟
برای ارسال یک برنامه به گذرنامه و کارت پرداخت خود نیاز دارید. سفرنامه سفر شما اختیاری است اما می تواند شامل شود. لطفا سوالات متداول ما را برای پرسش های رایج و پاسخ های خود در مورد خودتان مرور کنید وضعیت ESTA

پرداخت صورت گرفته برای برنامه ESTA. ,
تمام پرداخت ها برای درخواست ESTA باید با کارت اعتباری یا بدهی انجام شود. دولت ایالات متحده، به جز چک و یا دستورات پول برای درخواست ESTA، به جز شرکت های تخصصی مانند ESTAmerica.org برای کمک به "سیستم الکترونیکی برای مجوز سفر" روند. ما همه مارک های اصلی کارت را قبول می کنیم. لطفا با ما تماس بگیرید اگر قادر به پرداخت با یک کارت اعتباری نباشید، اما ساده ترین راه این است که کارت اعتباری یا بدهکاری داشته باشید.

تأیید درخواست ESTA شما

ESTA PREVIEW، وضعیت ESTA را بررسی کنید

نیاز به به روز رسانی، تأیید یا اصلاح ESTA خود دارید؟
تنها موارد خاصی وجود دارد که می توانید بعد از اینکه مجوز سفر مورد تایید دریافت کردید در ESTA به روز شود. شما به شدت توصیه می شود ESTA خود را قبل از سفر خود به ایالات متحده آمریکا بررسی کنید تا وقت خود را در صورت بروز یک خطا در درخواست خودتان ارائه دهید. اگر شما هر گونه سوال در مورد شما ارسال، لطفا به ما ایمیل.

آیا یک ویزا و ESTA یکسان است؟
مجوز ESTA ویزا نیست این یک پیش تلخیص برای سفر تحت VWP است، طراحی شده است که اجازه می دهد مسافران برای دور زدن روند ویزای طولانی. این مجوز ESTA معادل یک ویزا ایالات متحده با هر وسیله ای نیست و نمی تواند جایگزین ویزا در شرایطی باشد که ویزا برای سفر مورد نیاز است. اگر شما قبلا یک ویزای معتبر دارید، نیازی به ESTA ندارید.

ESTA و اطلاعات VWP

ESTA VISA PASSPORT، برنامه VWP که توسط وزارت امنیت داخلی در مشورت با وزارت امور خارجه اداره می شود، اجازه می دهد که شهروندان کشورهای 38 برای کسب و کار یا گردشگری به ایالات متحده سفر کنند تا تا 90 روز بدون ویزا

برنامه های ESTA تنها به صورت آنلاین انجام می شود.
جزئیات برنامه های حیاتی شامل گذرنامه و اطلاعات پرداخت می شود. برنامه سفر خود را یک گزینه است و می تواند بعدا به روز شود. تمام زمینه های اجباری باید پر شود و به درستی تکمیل شود. ایالات متحده برای درخواست ESTA چک یا دستورات پولی را دریافت نمی کند. این به شرکت هایی مانند ESTAmerica.org اجازه داده می شود تا به شما کمک کند و شهروندان کشور خود را به درستی پر کنید.

چه کسی باید برای ESTA درخواست کند؟
هر کسی که تحت برنامه واگذاری ویزا وارد ایالات متحده می شود. این به وزارت امنیت داخلی اجازه می دهد تا پیش از تصویب مسافران بی خانمان ویزا قبل از اینکه کشورهای خود را ترک کنند. فقط انتخاب کنید کشورهای بیگناه کشور هستند، و شما این لیست را در صفحه (VWC) پیدا خواهید کرد.

کمک خواستن؟

مطالب مرتبط:

چه کسی مجاز به سفر در ایالات متحده است؟

در حال بازدید از عزیزان، و یا آمدن به تعطیلات در ایالات متحده؟ قبل از ورود به کشور باید مجوز مناسب دولت ایالات متحده را بدست آورید. در بعضی موارد این بدان معنی است که برای ویزا درخواست می شود، اما اگر شما یک شهروند یک کشور هستید که در برنامه VWP گنجانده شده است، با استفاده از سیستم الکترونیکی مجوز سفر (ESTA) ممکن است گزینه ای ساده تر و سریعتر باشد. VWP به شهروندان کشورهای 38 اجازه می دهد مجوز سفر به ایالات متحده را از طریق وزارت امنیت داخلی کشور بدون کسب مجوز ویزا دریافت کنند. اگر شما در حال حاضر یک شهروند از کشورهای شرکت کننده هستید و یک گذرنامه معتبر دارید، فقط باید با فرم ESTA درخواست کنید. اگر واجد شرایط هستید، مجوز سفر در ایالات متحده را برای روز 90 دارید. اگر شما در حال سفر از طریق ایالات متحده در راه خود را به کشور دیگری، شما هنوز هم نیاز به درخواست ESTA درخواست.

ویزای الکترونیکی در مقابل برنامه ESTA

الزامات ESTA تحت برنامه VWP (Visa Waiver Program) بسیار کمتر از درخواست الکترونیکی ویزای غیر مهاجر است. درخواست ویزا نیاز به یک ساعت یا بیشتر برای پر کردن تمام اطلاعات سفر و تاریخچه در مورد خودتان است. در مقابل. برنامه ESTA در مورد 10 دقیقه است.

اهداف سفر هنگام درخواست برای ESTA

هنگام درخواست برای ESTA، برای دیدن عزیزان، تعطیلات، بازدیدکنندگان پزشک و مناسب برای سفرهای بیشتر به ایالات متحده آمریکا استفاده می شود. برخی از اهداف سفر پذیرفته می شوند، در حالی که دیگر نیازی به درخواست کامل ویزا ندارند.

  • گردشگری، کمپینگ و بازدید سایت
  • تعطیلات (تعطیلات)
  • نمایشگاه موزه
  • سرگرمی پارک بازدید می کند
  • بازدید از عزیزان و دوستان
  • حضور در کالج ها قبل از درخواست ویزا برای شرکت در جلسه
  • درمان پزشکی و بازدید دکتر
  • رویدادهای اجتماعی، کنسرت ها، و یا گروه های ملاقات گروه خدماتی
  • مشارکت در نمایشنامهها، موزیکالها، ورزشها یا هر نوع مشابه رقابتها یا رویدادهای مشابه (برای شرکت در این مسابقه قابل پرداخت نیست)!
  • مشاوره کسب و کار و جلسات کسب و کار
  • شرکت در یک کنفرانس آموزشی، یک کنفرانس حرفه ای یا هر نوع کنوانسیون. مثلا Comic Con
  • آموزش کوتاه مدت حرفه ای (می تواند به هیچ وجه در ایالات متحده آمریکا به جز هزینه های مربوط به اقامت خود پرداخت شود)!

درخواست های ویزا برای سفر به ایالات متحده آمریکا مورد نیاز است:

  • استخدام تمام وقت
  • آموزش عالی بلند مدت، کالج یا کالج فنی
  • هر خبرنگار خارجی، مطبوعات، فیلم، رادیو و یا دیگر رسانه های اطلاعاتی
  • به دنبال اقامت دائم در ایالات متحده آمریکا هستید
آیا ESTA برای حمل و نقل از طریق ایالات متحده نیاز دارید؟

اگر یک شهروند غیر آمریکایی در حال عبور است فوری و مستمر tاز بین بردن la ایالات متحده، او ممکن است نیاز به یک سفر معتبر داشته باشد ویزای C-1مگر اینکه او یک شهروند یک کشور است که موافقت نامه ای با آن دارد ایالات متحده اجازه می دهد شهروندان خود را به سفر به ایالات متحده بدون ویزا .

آیا برای گرفتن پرواز در ایالات متحده نیاز به ویزا دارم؟

ایالات متحده وزارت امنیت داخلی نیاز دارد ویزا برنامه های لغو برنامه (VWP) مسافران برای به دست آوردن تایید از سیستم الکترونیکی برای مجوز سفر (ESTA) حداقل 72 ساعت قبل از ورود به سیستم برای پرواز به ایالات متحده و یا اتصال از طریق ایالات متحده ESTA مورد نیاز است.

آیا من در آمریکا نیاز به یک ویزا دارم؟

حمل و نقل فوری و پیوسته بدین معناست که برنامه سفر شما به مقصد نهایی شما شامل موارد زیر است: چیدمان در ایالات متحده و شما باید از آن متوقف شوید، اما امتیاز دیگری ندارید. ... با این حال، اگر شما قبلا یک ویزای B-1 یا B-2 برای ایالات متحده دارید و شما باید از طریق کشور سفر کنید، نیازی به ویزای C ندارید.

کدام کشورها نیاز به ESTA E-Passports برای ایالات متحده دارند؟
  • ANDORRA
  • مجارستان
  • نروژ
  • استرالیا
  • ایسلند
  • پرتغال
  • اتریش
  • IRELAND
  • سان مارینو
  • بلژیک
  • ایتالیا
  • سنگاپور
  • برونئی
  • ژاپن
  • اسلواکی
  • CHILE
  • LATVIA
  • اسلوونی
  • جمهوری چک
  • لیختن اشتاین
  • کره جنوبی
  • دانمارک
  • لیتوانی
  • اسپانیا
  • استونی
  • لوکزامبورگ
  • سوئد
  • فنلاند
  • مالت
  • سوئیس
  • فرانسه
  • MONACO
  • تایوان
  • GERMANY
  • هلند
  • UNITED KINGDOM
  • یونان
  • NEW ZEALAND

بازدید کنندگان ممکن است برای 90 روز باقی بمانند در ایالات متحده که همچنین شامل زمان صرف شده در کانادا، مکزیک، برمودا، و یا جزایر در کارائیب است اگر ورود از طریق ایالات متحده بود ESTA مورد نیاز است اگر از طریق هوا یا کشتی کروز دریافت کنید. بدون اخذ ویزا بدون ESTA اعمال می شود عبور از مرزهای زمینی، اما اگر یک مسافر از طریق هوا یا دریا از یک حامل غیرقانونی وارد می شود، VWP به طور کامل اعمال نمی شود (یعنی یک ویزا لازم است).

از آنجا که 2016، اخراج ویزا اعمال نمی شود در مواردی که شخصی قبلا بوده است سفر به ایران، عراق، لیبی، سومالی، سودان، سوریه یا یمن در ماه مارس یا بعد از آن 1، 2011 یا برای کسانی که شهروندان دوگانه ایران، عراق، سودان و سوریه هستند. برخی از اقشار از قبیل دیپلمات ها، نظامیان، روزنامه نگاران، کارگران بشردوستانه یا بازرگانان مشروع، ممکن است ویزای مورد نیاز خود را از سوی وزیر امنیت ملی حذف کنند.

کشورهای نامزد شده و نقشه راه.

کشورهایی که برای برنامه ریزی ویزای ویزا نامزد می شوند در وضعیت "نقشه جاده ای" و واجد شرایط بودن برای مشارکت هستند. نامزدی ارزیابی دقیق توسط ارزیابی آغاز می کند وزارت امنیت ملی ایالات متحده آمریکا از اقدامات مهاجرتی و امنیت ملی کشور نامزد شده است. هیچ زمان بندی مشخصی برای مدت زمانی که یک کشور ممکن است در فهرست نامزدی باقی بماند قبل از اینکه از برنامه تأیید یا رد شود، وجود ندارد.

از آنجا که 2005، وزارت امور خارجه ایالات متحده با کشورهای شناخته شده به نام "کشورهای نقشه جاده ای" که علاقمند به پیوستن (یا پیوستن به VWP) هستند، مذاکره می کنند. از کشورهای اصلی 19، 10 به VWP پذیرفته شده است.

  • آرژانتین
  • لهستان
  • برزیل
  • رومانی
  • بلغارستان
  • بوقلمون
  • قبرس
  • اروگوئه
  • اسرائيل

شرایط واجد شرایط برای لغو ویزا ممکن است در هر زمان برداشته شود. این ممکن است اتفاق بیفتد اگر ایالات متحده معتقد باشد که شهروندان یک کشور مشخص تر از قبل احتمال بروز محدودیت های VWP خود مانند کار بدون اجازه یا طول مدت مجاز اقامت خود در ایالات متحده را بیشتر از قبل قبول می کنند. بر این اساس، آرژانتینمشارکت در VWP در 2002 با توجه به بحران مالی که در آن کشور اتفاق افتاد و تاثیر بالقوه آن بر مهاجرت جمعی و طولانی شدن غیر قانونی شهروندانش در ایالات متحده از طریق VWP، متوقف شد. اروگوئهمشارکت در برنامه در 2003 به دلایل مشابه لغو شد. در حالی که وضعیت سیاسی و اقتصادی کشور مستقیما تعیین کننده واجد شرایط بودن آن نیست، به طور گسترده ای معتقد است که شهروندان کشورهای توسعه یافته با ثبات سیاسی و اقتصادی، انگیزه زیادی برای اشتغال غیر قانونی و نقض روادید خود در ایالات متحده ندارند، خطر کنسول به طور جدی در تصویب یا رد ویزا در نظر می گیرد. اسرائيل به دلیل گزارش دقیقی از آن در بخش VWP گزارش نشده است آمریکایی های فلسطینی سفر به اسرائیل، بنابراین نیازمندی متقابل را برآورده نمی کند.

La اتحادیه اروپا ایالات متحده آمریکا را به گسترش برنامه لغو ویزا به پنج کشور عضو دیگر که در حال حاضر در آن نیست، تحت فشار قرار داده است: بلغارستان، کرواسی، قبرس، لهستان و رومانی. همه اینها کشورهای "نقشه جاده ای" به جز کرواسی، که اخیرا به اتحادیه اروپا در 2013 پیوسته است. در ماه نوامبر 2014 دولت بلغارستان اعلام کرد که مشارکت تجاری و سرمایه گذاری Transatlantic را تصویب نخواهد کرد مگر اینکه ایالات متحده ویزا را برای شهروندان خود لغو کند.

آیا شهروندان اروپایی نیاز به ویزا برای ایالات متحده دارند؟

شهروندان انگلیسی سفر در یک معتبر، دستگاه شخصی قابل خواندن یا گذرنامه الکترونیکی، با یک بلیط بازگشت و یا بعد، و کسانی که کمتر از 90 روز اقامت دارند، واجد شرایط بودن برای برنامه معافیت ویزا و می تواند ویزای سفرفقط با یک سیستم الکترونیکی برای مجوز سفر (ESTA).

آیا شهروندان ایالات متحده نیاز به ویزای اتحادیه اروپا برای ورود به اروپا دارند؟ شهروندان ایالات متحده با گذرنامه معتبر ایالات متحده می توانند به کشور سفر کنند کشورهای عضو اتحادیه اروپا 26 از شنگن برای حداکثر 90 روز بدون نیاز به درخواست و یا به دست آوردن شنگن ویزای گردشگری کوتاه مدت و یا سفر تجاری.

در حال بازدید از عزیزان، و یا آمدن به تعطیلات در ایالات متحده؟ قبل از ورود به کشور باید مجوز مناسب دولت ایالات متحده را بدست آورید. در بعضی موارد، این به این معنی است که برای ویزا درخواست می کنید، اما اگر شما شهروندی یک کشور است که در آن قرار دارد برنامه لغو ویزا (VWP)، با استفاده از سیستم الکترونیکی برای مجوز سفر (ESTA) ممکن است گزینه آسان تر و سریع تر باشد.

ESTA معتبر برای سفرهای چندگانه است؟

شما ESTA مجوز به طور کلی است برای سفرهای چندگانه معتبر است بیش از یک دوره دو ساله (شروع تاریخی که شما تایید شده) یا تا زمانی که پاسپورت شما منقضی شود، هر کدام از آنها برای اولین بار * است. این به این معنی است که تا زمانی که شما دریافت کردید ESTA مجوز به سفر، مجبور نیستید در طول برنامه دوباره درخواست کنید اعتبار دوره زمانی. الزامات ESTA تحت برنامه VWP (Visa Waiver Program) بسیار کمتر از درخواست الکترونیکی ویزای غیر مهاجر است. درخواست ویزا نیاز به یک ساعت یا بیشتر زمان برای پر کردن تمام اطلاعات سفر و تاریخچه در مورد خود شما و شما مجبور به صبر چند ماه قبل از تصویب. در مقابل. این برنامه ESTA در مورد 10 دقیقه است

هزینه ESTA چقدر است؟

برای استفاده از بررسی و پردازش خدمات $ 89.00 USD. هزینه شامل هزینه دولت دولتی ایالات متحده از $ 14 (حدود £ 9) برای هر نفر است و باید با کارت اعتباری پرداخت شود. اگر درخواست شما رد شده باشد، فقط $ 4 هزینه دارد. (که در قانون تبلیغات سفر، 2009 مشخص شده است)

چه اتفاقی می افتد اگر ESTA شما رد شود؟

اگر یک مسافر از مجوز ESTA رد شود و شرایط او تغییر نکرده است، درخواست جدید نیز رد خواهد شد. مسافرانی که برای ESTA واجد شرایط نیستند واجد شرایط برای سفر تحت برنامه رها نشده است و باید برای یک ویزای غیر مهاجر در یک سفارت یا کنسولگری آمریکا.

چه مدت طول می کشد تا ESTA را دریافت کنید؟

An برنامه ESTA در مورد یک فرم ده دقیقه ای (10) است و بلافاصله آنلاین پردازش می شود. اکثر برنامه های کاربردی در یک دقیقه از ارسال تأیید می شوند. با این حال، مواردی وجود دارد که در آن تصمیم به درخواست ممکن است به تاخیر افتاد تا ساعت 72 به همین دلیل است که یک پردازنده برای بررسی درخواست شما بهترین عمل است. همه ارسال ها بیشتر با یک کارت اعتباری پرداخت می شود. ESTAmerica می تواند دیگران را بگیرد گزینه پرداخت که ایالات متحده آمریکا جز به جز.

درخواست خود را شروع کنید امروز

سفرهای خود را در ساعت 72 آغاز کنید