E-FILING WAISER ESTA VISA BARU

Pelancong Internasional sing mratelakake panemume sing pengin lelungan menyang Amerika Serikat ing Program Visa Waiver kudu njaluk wewenang.

Wewenang utawa Warganegara Layak:

  • Sampeyan warga negara utawa negara sing layak ing negara Program Visa Waiver.
  • Perjalanan sampeyan kanggo dina utawa kurang saka 90.
  • Sampeyan rencana kanggo lelungan menyang Amerika Serikat kanggo bisnis utawa kesenengan.
  • Sampeyan saiki ora duwe visa pengunjung.

Informasi Apa Perlu:

  • Valid passport saka negara Visa Waiver Program
  • Kertu kredit sing sah (MasterCard, Visa, American Express, lan Nggoleki kanggo mbayar $ 89 saben biaya aplikasi.
  • Informasi kontak sampeyan. (Jeneng, Nomer Telpon, Alamat Surat, lan Alamat Email)
  • Alamat lan informasi kontak tetep.
APLIKASI BARU Mriksa aplikasi APLIKASI

Aplikasi ESTA diterangake

APLIKASI ESTA

Apa sing kudu ditrapake kanggo ESTA?
Sampeyan butuh passport lan kertu pembayaran kanggo ngirim aplikasi. Jadwal perjalanan sampeyan opsional kanggo ngirim nanging bisa kalebu. Delengen FAQ kita kanggo pitakon lan jawaban sing paling akeh babagan sampeyan Status ESTA

Pembayaran digawe kanggo Aplikasi ESTA. ,
Kabeh Pembayaran kanggo aplikasi ESTA kudu diwujudake nganggo kertu kredit utawa debit. Pamréntah Amérika Sarékat ora kajaba mriksa utawa dhuwit dhuwit kanggo aplikasi ESTA, lan godhong menyang perusahaan khusus kaya ESTAmerica.org kanggo mbantu "Sistem Elektronik kanggo Otorisasi Perjalanan"Proses. Kita nampa kabeh merek kertu utama. Hubungi kita yen sampeyan ora bisa nggawe pembayaran kanthi kertu kredit, nanging cara paling gampang yaiku kertu kredit utawa kredibilitas.

Verifikasi aplikasi ESTA sampeyan

ESTA PREVIEW, CET STATUS ESTA

Kudu nganyari, verifikasi, utawa gawe anyar ESTA sampeyan?
Ana mung kothak tartamtu sing bisa dianyari ing ESTA sawise sampeyan wis nampa wewenang lelungan sing disetujoni. Sampeyan pancen dianjurake kanggo maneh ESTA sing luwih apik tinimbang perjalanan sampeyan menyang Amerika Serikat kanggo menehi wektu wektu yen ana kesalahan karo aplikasi sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sampeyan Submission, please e-mail kita.

Apa Visa lan ESTA padha?
Wewenang ESTA ora minangka visa. Iku pra-clearance kanggo lelungan ing VWP, sing dirancang kanggo ngidini lelungan kanggo lulus proses visa wektu-akeh. Ing Wewenang ESTA ora padha karo visa Amerika Serikat kanthi cara apa wae, lan ora bisa diganti kanggo visa ing kahanan visa sing dibutuhake. Sampeyan ora perlu ESTA yen sampeyan wis duwe visa sing sah.

ESTA lan Informasi VWP

PASAR VISA ESTA, Program Visa Waiver (VWP), diterbitake dening Departemen Homeland Security (DHS) kanthi konsultasi karo Departemen Luar Negeri, ngidinake warga negara 38 kanggo lelungan menyang Amerika Serikat kanggo bisnis utawa pariwisata kanggo tinggal nganti 90 dina tanpa visa.

Aplikasi ESTA mung rampung online.
Rincian aplikasi penting kalebu paspor lan informasi pembayaran. Jadwal perjalanan sampeyan minangka pilihan lan bisa dianyari mengko. Kabeh lapangan wajib kudu diisi lan rampung kanthi bener. Amerika Serikat ora njupuk priksa utawa dhuwit dhuwit kanggo aplikasi ESTA. Punika dipindhah menyang perusahaan kaya ESTAmerica.org kanggo mbantu lan ngewangi warga saka negara sampeyan ngisi formulir kanthi akurat.

Sing Perlu Nglamar kanggo ESTA?
Sapa sing mlebu Amerika Serikat ing Program Visa Waiver. Iki ngidini Departemen Tanah Air Keamanan kanggo nyetujoni Visa Waiver Travelers sadurunge nyingkirake negarane dhewe. Mung pilih Negara-negara Visa Waiver Countries, lan sampeyan bakal nemokake dhaptar ing ngisor iki (VWC).

KELENGKAPAN HELP?

Topik Related:

Sapa Sing Disertani Kanggo Lelungan Ing Amerika Serikat?

Ngunjungi Wong-wong sing tresna, utawa nginep ing Amerika Serikat? Sampeyan kudu diwenehi wewenang sing bener saka Pemerintah Amerika Serikat sadurunge mlebu negara. Sawetara kasus, iki tegese nglamar kanggo visa nanging yen sampeyan warga negara sing kalebu ing Program Visa Waiver (VWP), nggunakake Sistem Elektronik kanggo Otoritas Perjalanan (ESTA) bisa dadi pilihan sing luwih gampang lan cepet. VWP ngidini warga negara 38 diwenehi wewenang kanggo lelungan menyang Amerika Serikat liwat Departemen Keamanan Tanah Air AS tanpa entuk visa passort. Yen sampeyan saiki dadi warga negara sing melu lan duwe paspor sing sah, sampeyan mung kudu nganggo formulir ESTA. Yen sampeyan nduweni hak, sampeyan bakal duwe wewenang kanggo lelungan ing US kanggo dina 90. Yen sampeyan lelungan liwat Amerika Serikat ing dalan menyang negara liya, sampeyan isih kudu aplikasi aplikasi ESTA.

Aplikasi Visa Elektronik Vs. Aplikasi ESTA.

Syarat-syarat ESTA miturut Program Visa Waiver (VWP) kurang luwih nuntut tinimbang aplikasi elektronik sing ora imigran. Aplikasi Visa mbutuhake babagan wektu siji jam utawa luwih kanggo ngisi kabeh informasi travel lan sajarah bab awak dhewe. Vs. Aplikasi ESTA kira-kira menit 10.

Tujuan Perjalanan Nalika Nglamar Kanggo ESTA

Nalika nglamar kanggo ESTA, dipigunakaké kanggo mirsani para tamu sing tresna, lelungan, kunjungan dokter, lan cocok kanggo perjalanan bisnis paling ing Amerika Serikat. Sawetara tujuan travel ditampa, dene sing liyane mbutuhake aplikasi Visa lengkap.

  • Pariwisata, Berkemah, dan Menuju Situs
  • Ngobrol (Liburan)
  • Museum pameran
  • Amusements Park Visits
  • Ngunjungi sing dikasihi utawa kanca
  • College mriku sadurunge nglamar kanggo Visa kanggo rawuh
  • Pengobatan lan Dokter Kedokteran
  • Acara sosial, Konser, utawa rapat-rapat kelompok layanan sing tuan rumah
  • Partisipasi ing dolanan, musikal, olahraga, utawa jinis kontes utawa acara sing padha, (Ora bisa dibayar kanggo melu partisipasi)!
  • Konsultasi bisnis lan rapat bisnis
  • Partisipasi ing pendidikan, konferensi profesional, utawa jinis konvènsi. Eg Comic Con
  • Latihan karir jangka pendek (Ora bisa dibayar dening sumber apa wae ing Amerika Serikat kajaba kanggo biaya sing ora gegandhengan karo sampeyan)!

Aplikasi Visa diwajibake kanggo lelungan menyang Amerika Serikat yen:

  • Full- Time Employment
  • Sekolah Menengah Atas, Sekolah Tinggi, utawa Sekolah Menengah Teknis
  • Wartawan manca, pers, film, radio, utawa media informasi liyane
  • Nggolek panggonan permanen ing Amerika Serikat
Kowe kudu ESTA Kanggo Transit Melalui USA?

Yen warga negara non-US wis mlebu langsung lan terus transit liwat ing Amerika Serikat, dheweke bisa mbutuhake transit sing bener C-1 visa, kajaba wong / dheweke minangka warga negara sing duwe perjanjian karo Amerika Serikat saéngga warga bakal pindhah menyang Amerika Serikat tanpa a visa .

Apa aku butuh visa kanggo nyambungake pesawat ing Amerika Serikat?

Amerika Serikat Departemen Keamanan Tanah Kelairan mbutuhake visa Program Pengabaian (VWP) lelungan kanggo njupuk persetujuan saka Sistem Elektronik kanggo Otorisasi Perjalanan (ESTA) sakurang-kurang jam 72 sadurunge check-in kanggo pesawat menyang AS utawa nyambungake liwat US. ESTA dibutuhake.

Apa aku butuh visa yen aku duwe layover ing Amerika Serikat?

Transit langsung lan terus tegese jadwal sampeyan menyang panggonan pungkasan kalebu: a layover ing Amerika Serikat lan sampeyan kudu mungkasi ana, nanging ora duwe hak istimewa liyane. ... Nanging, yen sampeyan wis duwe visa B-1 utawa B-2 kanggo AS, lan sampeyan kudu transit liwat negara kasebut, sampeyan ora butuh visa C.

Negara-negara Perlu ESTA E-Passports Kanggo USA?
  • ANDORRA
  • hungary
  • Norwegia
  • AUSTRALIA
  • ICELAND
  • PORTUGAL
  • AUSTRIA
  • IRELAND
  • SAN MARINO
  • BELGIUM
  • ITALY
  • SINGAPORE
  • BRUNEI
  • JAPAN
  • SLOVAKIA
  • CHILE
  • LATVIA
  • SLOVENIA
  • CZECH REPUBLIC
  • LIECHTENSTEIN
  • KOREA SELATAN
  • Denmark
  • Lithuania
  • BONGSO SPANYOL
  • ESTONIA
  • LUXEMBOURG
  • SWEDEN
  • FINLAND
  • MALTA
  • SWITZERLAND
  • FRANCE
  • MONACO
  • TAIWAN
  • GERMANY
  • LONDO
  • UNITED KINGDOM
  • Yunani
  • New Zealand

Pengunjung bisa nginep ing dina 90 ing Amerika Serikat sing uga kalebu waktu sing dileksanakake ing Kanada, Meksiko, Bermuda, utawa pulo ing Karibia yen wis rawuh ing Amerika Serikat. ESTA dibutuhake yen arep dening udhara utawa kapal pesiar. Visa Waiver ditrapake tanpa ESTA kanggo nyebrang wates tanah, nanging VWP ora lumaku ing kabeh (yaiku visa sing dibutuhake) yen penumpang wis teka liwat udara utawa segara ing operator sing ora diidinake.

Wiwit 2016, sing visa waiver ora berlaku ing kasus sing wis ana sadurunge lelungan menyang Iran, Irak, Libya, Somalia, Sudan, Siria, utawa Yaman ing utawa sawise Maret 1, 2011 utawa kanggo wong sing dual warga Iran, Irak, Sudan utawa Suriah. Kategori tartamtu kayata diplomat, militer, wartawan, buruh kamanungsan utawa pengusaha sing sah bisa uga nduweni persyaratan visa sing dibebasake dening Sekretaris Homeland Security.

Negara Nominasi & Runtuyan.

Negara sing dicalonake kanggo status ing Program Visa Waiver ana ing antarane "peta dalan" status lan nduweni hak kanggo melu. Nominasi miwiti evaluasi rinci dening Departemen Keamanan Tanah Air Amerika Serikat saka keamanan tanah air lan prilaku imigrasi negara kasebut. Ora ana garis waktu sing baku kanggo anggone ngalami negara apa wae ing daftar sing dicalonake sadurunge diwenehake utawa ditolak saka program kasebut.

Wiwit 2005, Departemen Luar Negeri AS wis nglakoni rembugan karo negara-negara sing disebut "negara peta dalan," sing kasengsem nggabung (utawa gabung) ing VWP. Saka negara-negara asli 19, 10 wis ngakoni VWP.

  • Argentina
  • Poland
  • Brazil
  • Romania
  • Bulgaria
  • Turkey
  • Siprus
  • Uruguay
  • Israel

Kelayakan kanggo tuntutan visa bisa ditarik ing sembarang wektu. Iki bisa kedadeyan yen Amerika Serikat percaya yen warga negara tartamtu luwih cenderung tinimbang sadurunge nglanggar watesan VWP, kayata nggarap tanpa ijin utawa manggon ing wektu sing diidinake ing Amerika Serikat. Dadi, ArgentinaPartisipasi ing VWP diakhiri ing 2002 amarga krisis financial njupuk Panggonan ing negara kasebut lan potensial efek ing emigrasi massa lan wong sing ora sah ing negara sing manggon ing Amerika Serikat kanthi cara VWP. UruguayPartisipasi ing program kasebut dicabut ing 2003 amarga alasan sing padha. Senadyan status politik lan ekonomi negara ora langsung nemtokake kelayakan, akeh sing percaya yen warga negara kanthi stabil lan ekonomi sing maju kanthi ekonomi ora bakal duwe akeh insentif kanggo ngupaya ilegal lan nyedhaki visa nalika ing AS, risiko sing dianggep konsul nganggep nrima utawa nolak visa. Israel wis ora kalebu ing VWP sing dilapurake kanthi cetha amarga pengawasan sing ketat Wong-wong Palestina sing lelungan menyang Israel, saéngga ora netepi persyaratan mutualitas.

The Uni-Eropa wis tekan Amérika Sarékat kanggo ngluwihi Program Visa Waiver kanggo lima negara anggota sing isih durung ana: Bulgaria, Kroasia, Siprus, Polandia, lan Romania. Kabeh iki minangka "peta negara" kajaba Croatia, sing mung bubar ing EU ing 2013. Ing Nopember 2014 ing Pamaréntah Bulgaria ngumumake ora ngetokake Transatlantik Perdagangan lan Partnership Investment kajaba Amerika Serikat ngangkat visa kanggo warga.

Apa Warga Eropah Perlu Visa Kanggo USA?

Warga Inggris lelungan ing sah, mesin maca utawa e-passport individu, kanthi tiket bali utawa onward, lan sing tetep kurang saka 90 dina, nduweni kualifikasi kanggo Program Visa Waiver lan bisa travel visa-free karo mung Sistem Elektronik kanggo Otorisasi Perjalanan (ESTA).

Apa US Warga Need visa EU kanggo ngetik Eropah? Warga Amérika Sarékat kanthi paspor AS sing valid bisa lelungan Negara anggota 26 Eropa saka wilayah Schengen kanggo maksimal dina 90 tanpa kudu nganggo utawa njupuk Schengen visa kanggo pariwisata jangka pendek utawa perjalanan bisnis.

Ngunjungi Wong-wong sing tresna, utawa nginep ing Amerika Serikat? Sampeyan kudu diwenehi wewenang sing bener saka Pemerintah Amerika Serikat sadurunge mlebu negara. Sawetara kasus, iki tegese nglamar kanggo visa nanging yen sampeyan warga negara sing kalebu ing Program Visa Waiver (VWP), nggunakake Sistem Elektronik kanggo Otorisasi Perjalanan (ESTA) bisa dadi pilihan sing luwih gampang lan cepet.

Apa ESTA Valid Kanggo Multiple Trips?

panjenengan THIS wewenang umume sah kanggo sawetara lelungan liwat rong taun (wiwit tanggal sing disetujoni) utawa nganti passport sampeyan kadaluwarsa, ngendi wae sing dhisik *. Iki tegese yen sampeyan wis nampa THIS wewenang kanggo travel, sampeyan ora kudu nglamar sajrone validitas periode. Syarat-syarat ESTA miturut Program Visa Waiver (VWP) kurang luwih nuntut tinimbang aplikasi elektronik sing ora imigran. Aplikasi Visa mbutuhake wektu luwih saka siji jam utawa luwih kanggo isi kabeh informasi travel lan sajarah bab sampeyan dhewe lan sampeyan kudu ngenteni sasi sadurunge njaluk disetujoni. Vs. ing Aplikasi ESTA kira-kira menit 10.

Pinten Apa Biaya ESTA?

Kanggo nggunakake layanan review lan pangolahan $ 89.00 USD. Biaya kalebu biaya wajib pamarentah AS $ 14 (sekitar £ 9) saben wong, lan kudu dibayar nganggo kertu kredit. Yen aplikasi ditolak, mung biaya $ 4. (sing kasebut ing UU Promosi Perjalanan, 2009)

Apa Apa Yen ESTA Bakal Ditolak?

Yen wisatawan ditolak otorisasi ESTA lan kahanan kasebut ora diganti, aplikasi anyar uga bakal ditolak. Sopir sing ora layak kanggo ESTA ora layak kanggo lelungan ing Program Visa Waiver lan ngirim aplikasi kanggo visa nonimmigrant ing Kedutaan Besar US utawa Konsulat.

Carane Sampun Long Kanggo Njupuk ESTA?

An Aplikasi ESTA babagan formulir sepuluh menit (10) lan diproses kanthi cepet online. Mayoritas aplikasi disetujoni ing menit pengajuan. Nanging, ana kasus sing kaputusan ing aplikasi bisa ditundha nganti tekan Jam 72. Mulane sing duwe prosesor kanggo mriksa aplikasi sampeyan iku praktik paling apik. Kabeh pengiriman bakal dibayar nganggo kertu kredit. ESTAmerica bisa njupuk liyane pilihan pembayaran sing Amerika Serikat ora kajaba.

Mulai aplikasi sampeyan Dina iki

Miwiti Perjalanan ing jam 72