JAUNĀ ESTA VĪZA ATKĀRTOŠANAS E-FILE

Atbilstīgajiem starptautiskajiem ceļotājiem, kas vēlas ceļot uz Amerikas Savienotajām Valstīm saskaņā ar Vīzu režīma atcelšanas programmu, jāiesniedz pieteikums atļaujas saņemšanai.

Atbilstīgie pilsoņi vai pilsoņi:

  • Jūs esat pilsonis vai vīzu režīma atcelšanas programmas valsts pilsonis.
  • Jūsu ceļojums ir paredzēts 90 dienām vai mazāk.
  • Jūs plānojat doties uz Amerikas Savienotajām Valstīm biznesa vai izklaides nolūkos.
  • Pašlaik jums nav apmeklētāja vīzas.

Kāda informācija ir nepieciešama:

  • Derīga pase no Vīzu režīma atcelšanas programmas valsts
  • Derīga kredītkarte (MasterCard, VISA, American Express un Discover, lai samaksātu $ 89 par katru pieteikuma maksu).
  • Jūsu kontaktinformācija. (Vārds, tālruņa numurs, pasta adrese un e-pasta adrese)
  • Jūsu uzturēšanās adrese un kontaktinformācija.

Izskaidrots ESTA pieteikums

ESTA PIEMĒROŠANA

Kas man ir nepieciešams, lai pieteiktos ESTA?
Lai iesniegtu pieteikumu, būs nepieciešama jūsu pase un maksājumu karte. Jūsu ceļojuma maršruts ir obligāts, lai to iesniegtu, bet to var iekļaut. Lūdzu, pārskatiet mūsu FAQ par visbiežāk uzdotajiem jautājumiem un atbildēm par jūsu ESTA statuss

Maksājumi par ESTA pieteikumu. ,
Visi maksājumi par ESTA pieteikumu ir jāiegūst ar kredītkarti vai debetkarti. Amerikas Savienoto Valstu valdība neizslēdz čekus vai naudas rīkojumus ESTA lietojumprogrammai un atstāj to specializētiem uzņēmumiem, piemēram, ESTAmerica.org, lai palīdzētuElektroniskā ceļošanas atļauju sistēmaProcess. Mēs pieņemam visus galvenos karšu zīmolus. Lūdzu, sazinieties ar mums, ja nevarat veikt maksājumu ar kredītkarti, bet vienkāršākais veids ir ar kredītkarti vai debetkarti.

Pārbaudiet ESTA lietojumprogrammu

ESTA PREVIEW, ESTA STATUSA PĀRBAUDE

Vai nepieciešams atjaunināt, pārbaudīt vai atjaunot ESTA?
ESTA ir jāatjaunina tikai daži lauki, kad esat saņēmis apstiprinātu ceļošanas atļauju. Jums ir ļoti ieteicams pārskatīt savu ESTA pirms ceļojuma uz Amerikas Savienotajām Valstīm, lai dotu sev laiku, ja jūsu pieteikumā ir kļūda. Ja jums ir kādi jautājumi par jums iesniegšanu, lūdzu, rakstiet mums pa e-pastu.

Vai Visa un ESTA ir tas pats?
ESTA atļauja nav vīza. Tas ir priekšnosacījums ceļošanai saskaņā ar VWP, kas paredzēts, lai ļautu ceļotājiem apiet laikietilpīgo vīzu procesu. The ESTA atļauja tas nav līdzvērtīgs ASV vīzai ar jebkādiem līdzekļiem, un to nevar aizstāt ar vīzu situācijās, kad ir nepieciešama vīza ceļošanai. Jums nav nepieciešama ESTA, ja jums jau ir derīga vīza.

ESTA un VWP informācija

ESTA VISA PASSPORT, Vīzu režīma atcelšanas programma (VWP), ko administrē Iekšzemes drošības departaments, konsultējoties ar Valsts departamentu, ļauj 38 valstu pilsoņiem doties uz Amerikas Savienotajām Valstīm uzņēmējdarbības vai tūrisma vajadzībām, uzturoties līdz 90 dienas bez vīzas.

ESTA pieteikumi tiek veikti tikai tiešsaistē.
Svarīga informācija par lietojumprogrammām ietver pases un maksājumu informāciju. Jūsu ceļojuma maršruts ir iespēja un to var atjaunināt vēlāk. Visiem obligātajiem laukiem jābūt aizpildītiem un pareizi aizpildītiem. Amerikas Savienotās Valstis neveic čekus vai naudas rīkojumus ESTA pieteikumam. Tādiem uzņēmumiem kā ESTAmerica.org ir jāatbalsta un jāpalīdz jūsu valstspiederīgajiem no savas valsts aizpildīt veidlapu precīzi.

Kam ir nepieciešams pieteikties ESTA?
Ikviens, kurš ierodas Amerikas Savienotajās Valstīs saskaņā ar Vīzu režīma atcelšanas programmu. Tas ļauj Iekšzemes drošības departamentam iepriekš apstiprināt „Visa Waiver Travelers”, pirms viņi atstāj savas valstis. Izvēlieties tikai valstis ir vīzu režīma atcelšanas valstis, un šo sarakstu atradīsiet lapā (VWC).

VAJADZĪGA PALĪDZĪBA?

Saistītās tēmas:

Kas ir pilnvarots ceļot Amerikas Savienotajās Valstīs?

Apmeklējot tuviniekus vai ierodoties brīvdienās Amerikas Savienotajās Valstīs? Pirms iebraukšanas valstī jums ir jāsaņem atbilstoša ASV valdības atļauja. Dažos gadījumos tas nozīmē vīzas pieprasīšanu, bet, ja jūs esat tādas valsts pilsonis, kas ir iekļauta Vīzu režīma atcelšanas programmā (VWP), vieglāk un ātrāk var izmantot elektronisko ceļošanas atļauju sistēmu (ESTA). VWP ļauj 38 valstu pilsoņiem saņemt ceļošanas atļauju uz Amerikas Savienotajām Valstīm, izmantojot ASV Iekšējās drošības departamentu, nepiegādājot vīzu pasu. Ja jūs pašlaik esat iesaistīto valstu pilsonis un jums ir derīga pase, jums ir nepieciešams pieteikties tikai ar ESTA veidlapu. Ja jums ir tiesības, jums būs tiesības ceļot ASV uz 90 dienām. Ja jūs ceļojat pa Amerikas Savienotajām Valstīm ceļā uz citu valsti, jums joprojām ir jāiesniedz pieteikums ESTA pieteikumam.

Elektroniskā vīzu pieteikums Vs. ESTA lietojumprogramma.

ESTA prasības saskaņā ar Vīzu režīma atcelšanas programmu (VWP) ir daudz mazāk prasīgas nekā bezvīzu režīma vīzu elektroniskās pieteikuma prasības. Vīzas pieteikumam ir nepieciešams apmēram stundu vai vairāk laika, lai aizpildītu visu informāciju par ceļojumu un vēsturi par sevi. Vs. ESTA lietojumprogramma ir aptuveni 10 minūtes.

Ceļojuma mērķi, piesakoties ESTA

Piesakoties ESTA, tas tiek izmantots, lai redzētu tuviniekus, atvaļinājumu, ārsta apmeklējumus un piemērotu lielāko daļu darījumu braucienu uz Amerikas Savienotajām Valstīm. Ir pieņemti daži ceļošanas mērķi, savukārt citi pieprasa pilnīgu Vīzas pieteikumu.

  • Tūrisms, kempings un apskates vietas
  • Brīvdienas (brīvdienas)
  • Muzeja eksponāti
  • Atrakciju parka apmeklējumi
  • Apmeklējot tuviniekus vai draugus
  • Apmeklējiet koledžas pirms vīzas pieteikšanās
  • Ārstēšana un ārstu apmeklējumi
  • Sociālie pasākumi, koncerti vai hostinga pakalpojumu grupu tikšanās
  • Piedalīšanās spēlēs, mūzikā, sportā vai citā līdzīgā veida konkursā vai pasākumā, (nevar piedalīties konkursā)!
  • Biznesa konsultācijas un biznesa tikšanās
  • Piedalīšanās izglītojošā, profesionālā konferencē vai jebkura veida konvencijā. Piemēram, Comic Con
  • Īstermiņa karjeras apmācība (nevar maksāt ASV avots, izņemot izdevumus, kas saistīti ar jūsu uzturēšanos)!

Vīzu pieteikumi ir nepieciešami, lai ceļotu uz Amerikas Savienotajām Valstīm, ja:

  • Pilna laika nodarbinātība
  • Long -Term izglītības, koledžas vai tehniskā koledža
  • Jebkurš ārzemju žurnālists, prese, filma, radio vai citi informācijas nesēji
  • Meklē pastāvīgu dzīvesvietu Amerikas Savienotajās Valstīs
Vai jums ir nepieciešams ESTA tranzītam caur ASV?

Ja pilsonis, kas nav ASV pilsonis, iet tūlītēja un nepārtraukta transit cauri o ASV, viņš var pieprasīt derīgu tranzītu C-1 vīza, ja vien viņš / viņa nav valsts pilsonis, kas ir noslēdzis vienošanos ar ASV ļaujot saviem pilsoņiem ceļot uz ASV bez vīza .

Vai man ir nepieciešama vīza, lai savienotu lidojumu ASV?

Amerikas Savienotās Valstis Nepieciešama Iekšzemes drošības departaments vīza Atteikšanās programmas (VWP) ceļotājiem, lai saņemtu apstiprinājumu no. \ T Elektroniskā ceļošanas atļauju sistēma (ESTA) vismaz 72 stundas pirms reģistrācijas par lidojums uz ASV vai savienojums caur ASV ESTA ir nepieciešams.

Vai man ir vajadzīga vīza, ja man ir atlaišana ASV?

Tūlītējs un nepārtraukts tranzīts nozīmē, ka jūsu maršruts uz galamērķi ietver a pagarināšana Amerikas Savienotajās Valstīs un jums būs jāpārtrauc tur, bet tām nav citu privilēģiju. … Tomēr, ja jums jau ir B-1 vai B-2 vīza ASV, un jums ir jādodas caur valsti, jums nav nepieciešama C vīza.

Kurām valstīm ir nepieciešams ESTA e-pases ASV?
  • ANDORA
  • UNGĀRIJA
  • NORVĒĢIJA
  • AUSTRĀLIJA
  • ISLANDE
  • PORTUGĀLE
  • AUSTRIJA
  • ĪRIJA
  • SAN MARINO
  • BEĻĢIJA
  • ITĀLIJA
  • SINGAPŪRA
  • BRUNEI
  • JAPĀNA
  • SLOVĀKIJA
  • ČĪLE
  • LATVIJA
  • SLOVĒNIJA
  • ČEHIJAS REPUBLIKA
  • LIHTENŠTEINA
  • DIENVIDKOREJA
  • DĀNIJA
  • LIETUVA
  • SPĀNIJA
  • IGAUNIJA
  • LUKSEMBURGA
  • ZVIEDRIJA
  • SOMIJA
  • MALTA
  • ŠVEICE
  • FRANCIJA
  • MONACO
  • TAIVĀNA
  • VĀCIJA
  • NĪDERLANDE
  • APVIENOTĀ KARALISTE
  • GRIEĶIJA
  • JAUNZĒLANDE

Apmeklētāji var palikt 90 dienās arī ASV ietver laiku, kas pavadīts Kanādā, Meksikā, Bermudu salās vai Karību jūras salās ja ierašanās bija caur Amerikas Savienotajām Valstīm. ESTA ir nepieciešama, ja ierodaties ar gaisa vai kruīza kuģi. Bezvīzu režīms tiek piemērots bez ESTA sauszemes robežas šķērsošanas vietas, bet VWP vispār nepiemēro (ti, nepieciešama vīza), ja pasažieris ar gaisa vai jūras ceļiem ierodas uz neapstiprināta pārvadātāja.

Tā kā 2016, nepiemēro vīzu atcelšanu gadījumos, kad personai bija iepriekš ceļoja uz Irānu, Irāku, Lībiju, Somāliju, Sudānu, Sīriju vai Jemenu 1, 2011 vai vēlāk vai tiem, kas ir divējādi Irānas, Irākas, Sudānas vai Sīrijas pilsoņi. Noteiktas kategorijas, piemēram, diplomāti, militārie, žurnālisti, humānās palīdzības darbinieki vai likumīgi uzņēmēji, var atcelt vīzas prasību no Iekšzemes drošības sekretāra.

Nominētās valstis un ceļvedis.

Valstis, kas tiks izvirzītas statusam vīzu režīma atcelšanas programmā atrodas starp „ceļa karti” un tiesībām piedalīties. Nominācija uzsāk detalizētu novērtējumu Amerikas Savienoto Valstu Iekšzemes drošības departaments valsts valsts drošības un imigrācijas praksi. Nav noteikts laika grafiks, cik ilgi valsts var palikt nominētajā sarakstā, pirms tā tiek apstiprināta vai noraidīta no programmas.

Kopš 2005, ASV Valsts departaments veica diskusijas ar valstīm, kas pazīstamas kā “ceļa kartes valstis”, kuras ir ieinteresētas pievienoties (vai pievienoties) VWP. No sākotnējām 19 valstīm 10 ir iekļautas VWP.

  • Argentīna
  • Polija
  • Brazīlija
  • Rumānija
  • Bulgārija
  • Turcija
  • Kipra
  • Urugvaja
  • Izraēla

Tiesības uz vīzu atcelšanu var atsaukt jebkurā laikā. Tas var notikt, ja Amerikas Savienotās Valstis uzskata, ka kādas valsts pilsoņi, visticamāk, pārkāpj savus VWP ierobežojumus, piemēram, strādāt bez atļaujas vai pārsniedzot atļauto uzturēšanās laiku Amerikas Savienotajās Valstīs. Attiecīgi Argentīnadalība VWP tika pārtraukta 2002, ņemot vērā finanšu krīzi, kas notika šajā valstī, un tās iespējamo ietekmi uz masveida emigrāciju un nelikumīgu tās pilsoņu uzturēšanos Amerikas Savienotajās Valstīs, izmantojot VWP. UrugvajaLīdzīgu iemeslu dēļ 2003 programmā tika atcelta dalība programmā. Lai gan valsts politiskais un ekonomiskais stāvoklis tieši nenosaka tās atbilstību, tiek uzskatīts, ka politiski stabilu un ekonomiski attīstītu valstu pilsoņiem nebūtu daudz stimulu nelegāli meklēt darbu un pārkāpt to vīzu, kamēr ASV, konsulam draudot nopietni apsver vīzas apstiprināšanu vai noraidīšanu. Izraēla nav iekļauts VWP ziņojumā daļēji tāpēc, ka tā ir stingri pārbaudījusi Palestīniešu amerikāņi, kas dodas uz Izraēlu, tādējādi neatbilstot savstarpīguma prasībām.

The Eiropas Savienība ir mudinājusi Amerikas Savienotās Valstis pagarināt Vīzu režīma atcelšanas programmu uz tās piecām pārējām dalībvalstīm, kuras pašlaik nav tajā; Bulgārija, Horvātija, Kipra, Polija, un Rumānija. Visi šie ir “ceļa kartes”, izņemot Horvātija, kas nesen pievienojās ES 2013. Novembrī 2014 the Bulgārijas valdība paziņoja, ka tā neratificēs Transatlantisko tirdzniecības un investīciju partnerību, ja vien Amerikas Savienotās Valstis neatcels vīzas saviem pilsoņiem.

Vai Eiropas pilsoņiem ir vajadzīga vīza ASV?

Lielbritānijas pilsoņi ceļojot uz derīgu, individuāla mašīnlasāma vai e-pase, ar atgriešanās vai turpinājuma biļeti un kuri uzturas mazāk par 90 dienām, var pretendēt uz Vīzu atcelšanas programma un var ceļojuma vīza- brīva tikai ar Elektroniskā ceļošanas atļauju sistēma (ESTA).

Vai ASV pilsoņiem ir vajadzīga ES vīza, lai ieceļotu Eiropā? ASV pilsoņi, kuriem ir derīga ASV pase, var ceļot uz 26 Eiropas dalībvalstis Šengenas zonas maksimālais ilgums ir ne vairāk kā 90 dienas, nepiemērojot Šengenas zonu vīzu īstermiņa tūrismam vai darījumu braucienam.

Apmeklējot tuviniekus vai ierodoties brīvdienās Amerikas Savienotajās Valstīs? Pirms iebraukšanas valstī jums ir jāsaņem atbilstoša ASV valdības atļauja. Dažos gadījumos tas nozīmē vīzas pieprasīšanu, bet, ja esat kādas valsts pilsonis, kas ir iekļauts Vīzu režīma atcelšanas programma (VWP), izmantojot Elektroniskā ceļošanas atļauju sistēma (ESTA) var būt vieglāk un ātrāk.

Vai ESTA ir derīga vairākiem braucieniem?

Jūsu ESTA vispārējā atļauja derīgs vairākiem braucieniem divu gadu laikā (sākot ar datumu, kad jūs esat apstiprinājis) vai līdz pases derīguma termiņa beigām, atkarībā no tā, kas notiek agrāk *. Tas nozīmē, ka tik ilgi, kamēr esat saņēmis ESTA atļauju ceļot, jums nav jāpieprasa atkārtoti derīguma termiņš periodā. ESTA prasības saskaņā ar Vīzu režīma atcelšanas programmu (VWP) ir daudz mazāk prasīgas nekā bezvīzu režīma vīzu elektroniskās pieteikuma prasības. Vīzas pieteikums prasa apmēram vienu stundu vai vairāk laika, lai aizpildītu visu ceļojuma un vēstures informāciju par sevi un jums ir jāgaida mēneši pirms apstiprināšanas. Vs. the ESTA lietojumprogramma ir aptuveni 10 minūtes.

Cik maksā ESTA?

Lai izmantotu $ 89.00 USD pārbaudes un apstrādes pakalpojumus. Maksa ietver obligāto ASV valdības maksu par $ 14 (apmēram £ 9) par personu un par to ir jāmaksā ar kredītkarti. Ja jūsu pieteikums tiek noraidīts, tas maksā tikai $ 4. (tas ir norādīts Ceļojumu veicināšanas aktā, 2009)

Kas notiek, ja jūsu ESTA tiek liegta?

Ja ceļotājam tiek liegta ESTA atļauja un viņa vai viņas apstākļi nav mainījušies, tiks liegts arī jauns pieteikums. Ceļotājs, kurš nav tiesīgs saņemt ESTA, nav tiesīgs ceļot saskaņā ar Vīzu režīma atcelšanas programmu un jāpieprasa neimigrantu vīza a ASV vēstniecība vai konsulāts.

Cik ilgs laiks nepieciešams, lai iegūtu ESTA?

An ESTA lietojumprogramma ir aptuveni (10) desmit minūšu forma un apstrādāta uzreiz tiešsaistē. Lielākā daļa pieteikumu tiek apstiprināti minūti pēc iesniegšanas. Tomēr ir gadījumi, kad lēmumu par pieteikumu var aizkavēt līdz 72 stundas. Tāpēc labākā prakse ir apstrādātājam pārskatīt jūsu pieteikumu. Visus iesniegumus visvairāk maksā ar kredītkarti. ESTAmerica var veikt citu Amerikas Savienotajām Valstīm, izņemot maksājumu.

Sāciet pieteikumu šodien

Sāciet ceļojumus 72 stundās