E-FILING एक नयाँ एस्टा वीसा अवरोध

योग्य अन्तर्राष्ट्रिय यात्रीहरू जुन भिसा वेभर कार्यक्रम अन्तर्गत संयुक्त राज्य अमेरिका भ्रमण गर्न चाहानुहुन्छ प्राधिकरणको लागि आवेदन गर्नु पर्छ।

योग्य नागरिक वा राष्ट्र:

  • तपाईं भिसा वेभर कार्यक्रम देश नागरिक वा योग्य हुनुहुन्छ।
  • तपाईंको यात्रा 90 दिन वा कमको लागि हो।
  • तपाईं व्यापार वा खुशीको लागि संयुक्त राज्य यात्रा गर्ने योजना बनाउनुहुन्छ।
  • तपाईं हाल आगन्तुकको भिसाको स्वामित्वमा हुनुहुन्छ।

कुन जानकारी आवश्यक छ:

  • भिसा वेभर प्रोग्राम देशबाट वैध पासपोर्ट
  • मान्य क्रेडिट कार्ड (मास्टरकार्ड, भिसा, अमेरिकन एक्सप्रेस, र डिस्कबाट $ 89 प्रति आवेदन शुल्क तिर्न।
  • तपाईंको सम्पर्क जानकारी। (नाम, फोन नम्बर, मेल ठेगाना, र इमेल ठेगाना)
  • तपाईंको प्रवासको ठेगाना र सम्पर्क जानकारी।

ESTA आवेदन वर्णन गरियो

ESTA आवेदन

मलाई एएसटीए को लागी आवेदन को आवश्यकता छ?
अनुप्रयोग पेश गर्नका लागि तपाईंलाई आफ्नो पासपोर्ट र भुक्तान कार्डको आवश्यकता पर्दछ। तपाईंको यात्रा यात्रा कार्यक्रम वैकल्पिक छ तर समावेश गर्न सकिन्छ। कृपया हाम्रो FAQ को बारे मा प्राय: साधारण प्रश्नहरु र तपाइँको बारे जवाफहरु को समीक्षा गर्नुहोस् ESTA स्थिति

ESTA अनुप्रयोगको लागि भुक्तान गरिएको. ,
ESTA अनुप्रयोगको लागि सबै भुक्तानहरू क्रेडिट वा डेबिट कार्डको साथमा पाईन्छ। संयुक्त राज्य सरकारले एएसटीए आवेदनको लागि चेक वा पैसा अर्डरहरू गर्दैन, र विशेष कम्पनीहरूलाई छोड्छ जस्तै ESTAmerica.org को लागि "यात्रा प्राधिकरणको लागि इलेक्ट्रोनिक प्रणाली"प्रक्रिया। हामी सबै प्रमुख कार्ड ब्रान्डहरू स्वीकार गर्छौँ। कृपया हामीलाई सम्पर्क गर्नुहोस् यदि तपाइँ क्रेडिट कार्डसँग भुक्तानी गर्न सक्षम हुनुहुन्न भने, तर एक क्रेडिट वा डेबिट कार्डको साथ सबै भन्दा आसान तरिका हो।

तपाईंको ESTA अनुप्रयोग प्रमाणित गर्नुहोस्

ESTA PREVIEW, CHECK ESTA STATUS

तपाइँको ESTA लाई अद्यावधिक, प्रमाणित गर्न वा नवीकरण गर्न आवश्यक छ?
एक स्वीकृत यात्रा प्राधिकरण प्राप्त गरेपछि एक ESTA मा अद्यावधिक गरिएका केहि क्षेत्रहरू मात्र छन्। तपाईं दृढ सिफारिस गर्दै हुनुहुन्छ कि तपाईंको एस्टाए राम्रो तरिकाले अमेरिकाको भ्रमणको अगाडी अगाडी अमेरिकाको भ्रमणको लागी तपाईंको आवेदनको साथ त्रुटि भएको बेलामा समय दिनुहोस्। यदि तपाइँसँग सबमिशनको बारेमा कुनै प्रश्न छ भने, कृपया हामीलाई ई-मेल पठाउनुहोस्।

भिषा र एएसटीए एउटै कुरा हो?
ESTA प्रमाणीकरण वीजा होइन। यो VWP अन्तर्गत यात्रा गर्नको लागि पूर्व-साक्षात्कार हो, जुन यात्रुहरूलाई समय-भइरहेको वीजा प्रक्रिया बाईपास गर्न अनुमति दिइएको छ। The ESTA प्राधिकरण कुनै पनि माध्यमबाट संयुक्त राज्य अमेरिका भिसाको बराबर छैन, र यात्राका लागि भिसा आवश्यक परिस्थितिमा भिसाको लागि प्रतिस्थापन गर्न सकिँदैन। यदि तपाईसँग पहिले नै एक वैध भिसा छ भने तपाईलाई एस्टान् को आवश्यकता छैन।

ESTA र VWP सूचना

एस्ट्रा वीसा अस्पताल, राज्य विभाग संग परामर्श मा होमल्याण्ड सिक्योरिटी (DHS) को विभाग द्वारा संचालित वीजा वेवर प्रोग्राम (वीडब्ल्यूपी), 38 देशों को नागरिकों लाई अनुमति दिछन संयुक्त राज्य अमेरिका को व्यापार या पर्यटन को लागि 90 सम्म रहन को लागी भिसा बिना दिनहरू।

ESTA अनुप्रयोगहरू मात्र अनलाइन छन्।
महत्वपूर्ण आवेदन विवरणहरूमा पासपोर्ट र भुक्तान जानकारी समावेश छ। तपाईंको यात्रा यात्रा कार्यक्रम एक विकल्प हो र पछि अपडेट गर्न सकिन्छ। सबै अनिवार्य क्षेत्रहरू भरिएको हुनुपर्छ र सही तरिकाले पूरा गरिनु पर्छ। संयुक्त राज्य अमेरिकाले ESTA अनुप्रयोगको लागि चेक वा पैसा अर्डर लिँदैन। यो नागरिकहरूलाई तपाईंको देशबाट नागरिकता मद्दत गर्न र सहयोग गर्नको लागि कम्पनीहरू जस्तै एस्टाएमेरिकाको लागि छोडियो।

एस्टए को लागी आवेदन गर्न को लागी?
जो कोही भिसा वेभर प्रोग्राम अन्तर्गत संयुक्त राज्यमा प्रवेश गर्दछ। यसले विभागको होमल्याण्ड सुरक्षालाई तिनीहरू आफ्नै देश छोड्न अघि भिसा वेवर ट्राभर्सरहरू पूर्व-अनुमोदन गर्न अनुमति दिन्छ। केवल चयन गर्नुहोस् देशहरू भिषा विभर देशहरू छन्, र तपाईंले त्यो सूची (VWC) पृष्ठ अन्तर्गत फेला पार्नुहुनेछ।

सहयोग चाहियो?

सम्बन्धित विषयहरू:

संयुक्त राज्य भित्रै यात्रा गर्ने अधिकार कसलाई छ?

साथीहरूलाई भेट्न, वा संयुक्त राज्यमा छुट्टीमा आउँदै हुनुहुन्छ? तपाईंले देश प्रवेश गर्नु अघि अमेरिकी सरकारबाट उचित प्राधिकार प्राप्त गर्नु पर्छ। केहि मामलाहरु, यो भिषा आवेदन को लागी तर यदि तपाईं भिसा वेवर कार्यक्रम (VWP) मा शामिल देश को एक नागरिक हो, को उपयोग को लागि इलेक्ट्रनिक सिस्टम ट्रैवल प्राधिकरण (ESTA) को आसान र तेज विकल्प हुन सक्छ। VWP नागरिकों को 38 नागरिकहरु लाई वीजा पासपोर्ट को बिना अमेरिका को होमल्याण्ड सुरक्षा विभाग को माध्यम ले संयुक्त राज्य अमेरिका मा यात्रा को प्राधिकरण को अनुमति दि्छ। यदि तपाइँ हाल एक सहभागी देशहरूको नागरिक हुनुहुन्छ र एक मान्य पासपोर्ट छ भने, तपाइँ केवल ESTA फारममा आवेदन गर्न आवश्यक छ। यदि तपाइँ योग्य हुनुहुन्छ भने, तपाइँसँग 90 दिनहरूको लागि अमेरिका भित्र यात्रा गर्न प्राधिकरण हुनेछ। यदि तपाईं अर्को देशको बाटोमा संयुक्त राज्यबाट यात्रा गर्दै हुनुहुन्छ भने, तपाइँ अझै पनि एक ESTA आवेदनको लागि आवेदन गर्न आवश्यक छ।

इलेक्ट्रोनिक भिसा आवेदन बनाइयो। ESTA अनुप्रयोग।

(VWP) भिसा वेवर प्रोग्राम अन्तर्गत एएसटीए आवश्यकताहरू गैर-आप्रवासी भिसा इलेक्ट्रोनिक अनुप्रयोग भन्दा कम माग गर्दै छन्। भिसा आवेदनले तपाईको बारेमा सबै यात्रा र इतिहास जानकारी भर्न एक घण्टा वा बढी समयको लागि आवश्यक छ। सुश्री ESTA आवेदन 10 मिनेटको बारेमा हो।

यात्रा उद्देश्य एक ESTA को लागि आवेदन गर्दा

एक ESTA को लागि आवेदन गर्दा, यो प्रियजनहरू, vacationing, चिकित्सक भ्रमणहरू, र धेरै अमेरिका भ्रमणका लागि उपयुक्त यात्राहरूको लागि उपयुक्त हेर्न प्रयोग गरिन्छ। केही यात्रा उद्देश्यहरू स्वीकार्य छन्, जबकि अन्य पूर्ण भिसा आवेदन आवश्यक पर्दछ।

  • पर्यटन, क्याम्पिंग र साइट हेर्दै
  • अवकाश (छुट्टी)
  • संग्रहालय प्रदर्शनी
  • मनोरञ्जन पार्क भ्रमण
  • प्रियजनहरू वा साथीहरूलाई भेट्न
  • उपस्थित हुन भिसाको लागि आवेदन गर्नु अघि कलेजहरू भ्रमण गर्दै
  • चिकित्सा उपचार र डाक्टरको भ्रमण
  • सामाजिक घटनाहरू, सङ्गीतहरू, वा होस्ट गरिएका सेवा समूह भेटघाट
  • एक नाटक, संगीत, खेल, वा कुनैपनि अन्य समान प्रकारका प्रतियोगिताहरू वा कार्यक्रमहरूमा सहभागिता ((भाग लिन भुक्तानी गर्न सकिँदैन)!
  • व्यापार परामर्श र व्यापार बैठकहरू
  • एक शैक्षिक, एक व्यावसायिक सम्मेलन, वा कुनै प्रकारको अधिवेशनमा भाग लिँदै। एग हास्यिक
  • छोटो अवधि क्यारियर प्रशिक्षण (अमेरिकामा कुनै पनि स्रोतले तपाइँको प्रवासको लागि अप्रत्यक्ष खर्च बाहेक) भुक्तान गर्न सकिदैन)!

भिसा आवेदनहरू संयुक्त राज्य अमेरिका भ्रमण गर्न आवश्यक छ भने:

  • पूर्ण-समय रोजगार
  • लामो -र्मर्म शैक्षिक, कलेज, वा प्राविधिक कलेज
  • कुनै पनि विदेशी पत्रकार, प्रेस, चलचित्र, रेडियो वा अन्य सूचना मिडिया
  • संयुक्त राज्य अमेरिकामा स्थायी आवास खोज्दै
क्या तपाईं संयुक्त राज्य अमेरिका को माध्यम ले ट्रांजिट को लागि एस्टा को आवश्यकता छ?

यदि एक गैर-अमेरिकी नागरिक गुजरिरहेको छ भने तुरुन्त र निरंतर टीransit मार्फत को संयुक्त राज्य अमेरिका, त्यो एक मान्य पारगमन आवश्यक हुन सक्छ C-1 भिसा, जबसम्म त्यो / त्यो देशको एक नागरिक हो जुन सँग सम्झौता छ संयुक्त राज्य अमेरिका उनीहरूको नागरिकलाई यात्रा गर्न अनुमति दिईयो संयुक्त राज्य अमेरिका बिना भिसा .

के म अमेरिकामा उडान जोड्नको लागि भिसा चाहिन्छ?

संयुक्त राज्य होमल्याण्ड सुरक्षा विभागको आवश्यकता छ भिषा वायुभर कार्यक्रम (VWP) यात्रीहरु लाई स्वीकृति प्राप्त गर्न ट्राफिक प्राधिकरणको लागि इलेक्ट्रोनिक प्रणाली (एस्टए) कम से कम 72 घन्टा चेक इन भित्र तेसका लागि अमेरिकामा उडान वा अमेरिकाको माध्यमबाट जोडिएको एटीएसए आवश्यक छ।

यदि मैले संयुक्त राज्य अमेरिकामा बिस्तार गरेको छु भने मलाई भिसा चाहिन्छ?

तत्काल र निरन्तर पारगमन यसको मतलब तपाईको अन्तिम गन्तव्यमा तपाईंको यात्रा कार्यक्रममा समावेश छ बिस्तारै संयुक्त राज्यमा र तपाईं त्यहाँ रोक्न हुनेछ, तर कुनै अन्य विशेषाधिकार छैन। ... तथापि, यदि तपाईसँग पहिल्यै अमेरिकाको लागि B-1 वा B-2 भिसा छ भने, र तपाइँसँग देशको माध्यमबाट ट्रांजिट गर्नुपर्छ, तपाईंलाई सी भिसाको आवश्यकता छैन।

कुन देशलाई संयुक्त राज्य अमेरिकाका लागि एस्टा ई-पासपोर्ट चाहिन्छ?
  • ANDORRA
  • हंगेरी
  • नर्वे
  • अष्ट्रेलिया
  • आइसल्याड
  • पोर्चुगल
  • अष्ट्रिया
  • आयरल्याण्ड
  • सैन मारिनो
  • बेल्जियम
  • इटाली
  • SINGAPORE
  • BRUNEI
  • जापान
  • स्लोवाकिया
  • चिली
  • LATVIA
  • स्लोवेनिया
  • चेक गणतन्त्र
  • LIECHTENSTEIN
  • दक्षिण कोरिया
  • डेनमार्क
  • लिथुआनिया
  • स्पेन
  • इस्टोनिया
  • LUXEMBOURG
  • स्वीडेन
  • फिनल्याण्ड
  • माल्टा
  • स्विट्जरल्याण्ड
  • फ्रान्स
  • MONACO
  • ताइवान
  • जर्मनी
  • नेदरल्यान्ड्स
  • संयुक्त राज्य
  • ग्रीस
  • न्युजिल्याण्ड

आगन्तुकहरू 90 दिनको लागी रहन सक्छन् संयुक्त राज्यमा पनि क्यानाडा, मेक्सिको, बर्मुडा, वा क्यारिबियनमा आइल्याण्डहरू बिताएका समयहरू समावेश गर्दछ यदि आगमन संयुक्त राज्यको माध्यमबाट थियो। ESTA आवश्यक छ भने हवाई वा क्रूज जहाजमा पुग्छ। भिसा वाईभरको लागि एटाएटा बिना लागू हुन्छ भूमि बोर्ड क्रसिंग, तर यदि एक यात्री वा अप्रत्यक्ष क्यारियर मा हावा वा समुद्र मार्फत आउँदैछ भने VWP (सबै भिसा आवश्यक पर्दछ) लागू हुँदैन।

2016 पछि, भिसा छूट उपलब्ध छैन त्यस्ता घटनाहरूमा जहाँ एक व्यक्ति पहिले थियो ईरान, इराक, लीबिया, सोमालिया, सूडान, सीरिया, वा यमनको यात्रामा 1, 2011 वा ती ईरान, इराक, सुडान वा सिरियाको दोहोरो नागरिक हो। केहि विभागहरु जस्तै राजनयिक, सेना, पत्रकार, मानवअधिकारिक कर्मचारी या वैध व्यापारिक व्यक्तिहरु लाई होमल्याण्ड सिक्युरिटी सचिव को वीजा को आवश्यकता को पतन हुन सक्छ।

नामांकित र रोडमैप देशहरू।

देश भिसा वेभर कार्यक्रममा स्थितिको लागि नामित गरिनेछ "सडक नक्सा" स्थिति र भाग लिन योग्यता बीचमा छन्। नामांकनले विस्तृत मूल्याङ्कन प्रारम्भ गर्दछ संयुक्त राज्य गृह गृह सुरक्षा सुरक्षा नामाकरण गरिएको देशको मातृभूमि सुरक्षा र आप्रवासन अभ्यासहरू। कार्यक्रमबाट अनुमोदित वा खारेज गर्नु अघि देश नामांकित सूचीमा कति लामो समयसम्म कुनै स्थापित समयरेखा छैन।

2005 पछि, संयुक्त राज्य अमेरिका विभागले "सडक नक्सा देशहरू" को रूपमा चिनिने देशहरूसँग छलफलहरू सञ्चालन गर्दै आएको छ जुन VWP मा संलग्न (वा पुन: जोड्ने) मा रुचि छ। मूल 19 देशहरूको, 10 VWP मा भर्ना गरिएको छ।

  • अर्जेन्टिना
  • पोल्याण्ड
  • ब्राजिल
  • रोमानिया
  • बुल्गेरिया
  • टर्की
  • साइप्रस
  • उरुग्वे
  • इस्राएलका

भिसा वेयरको लागि योग्यता कुनै पनि समयमा फिर्ता लिन सकिन्छ। यो हुन सक्छ यदि अमेरिकाले विश्वास गर्छ कि एक निश्चित देशको नागरिकहरू भन्दा पहिले आफ्नो VWP प्रतिबन्धहरूको उल्लङ्घन गर्न अधिक सम्भव छ, जस्तै कि अनुमति बिना काम वा संयुक्त राज्य अमेरिका मा रहन अनुमति को अनुमति दिइन्छ। तदनुसार, अर्जेन्टिनाVWP मा भाग लिन 2002 मा वित्तीय संकट को प्रकाश मा समाप्त भएको देश मा भएको थियो र यसको सामूहिक इमेजिंग र संयुक्त राज्य अमेरिका मा VWP को तरिका मा उनको नागरिकों को गैरकानूनी प्रभाव मा यसको प्रभाव। उरुग्वेकार्यक्रममा सहभागीले 2003 मा समान कारणहरूको लागि रद्द गर्यो। एक देशको राजनीतिक र आर्थिक अवस्थाले प्रत्यक्ष रूपमा आफ्नो योग्यताको निर्धारण गर्दैन, यो व्यापक रूपमा मानिन्छ कि राजनीतिक रूपमा स्थिर र आर्थिक रूपमा विकसित राष्ट्रका नागरिकहरू गैरकानूनी रूपमा रोजगारीको खोजी गर्न र आफ्नो भिसाको उल्लङ्घन गर्न धेरै प्रोत्साहन हुने छैनन् भने अमेरिकामा, कन्सुललाई गम्भीर असर भिसा अनुमोदन वा भिसा अस्वीकार गर्दछ। इस्राएलका VWP मा समावेश गरिएको छ किनकी यसको सख्त जाँच को कारण भाग मा प्यालेस्टाइन अमेरिकन इजरायललाई यात्रा गर्दैयसैले, अस्थिरता आवश्यकता पूरा गर्न सक्दैन।

यो युरोपेली संघ भिसा वेवर कार्यक्रम विस्तारित संयुक्त राज्य अमेरिकालाई पाँचवटा बाँकी सदस्य देशहरूमा हालको दबाइ गरेको छ जुन अहिले यसमा छैन: बुल्गारिया, क्रोएशिया, साइप्रस, पोल्याण्ड, रोमानिया। यी सबै "बाहेक नक्सा मार्ग" हो क्रोएशिया, जुन हाल हालै 2013 मा EU सँग सामेल भयो। नोभेम्बर 2014 मा बल्गेरियाई सरकार घोषणा गरे कि यो संयुक्त राष्ट्रले आफ्नो नागरिकों को लागि वीजा उठाए सम्म ट्रांटालांटिक ट्रेड र इन्भेस्टमेंट पार्टनरेशन को पुष्टि नहीं करेगी।

के युरोपेली नागरिकहरूलाई भिसा अमेरिकाको भिसा चाहिन्छ?

ब्रिटिश नागरिक वैधमा यात्रा गर्दै, व्यक्तिगत मेसिन पढ्न वा ई-पासपोर्ट, फिर्ती वा पछाडिको टिकटको साथ, र जो 90 भन्दा कम समय भन्दा कमको लागि रहदै छन्, को लागि योग्य भिसा वेवर कार्यक्रम र सक्छ यात्रा वीजाकेवल एक साथ मात्र यात्रा प्राधिकरणको लागि इलेक्ट्रोनिक प्रणाली (एस्टए)।

के अमेरिकी नागरिक युरोपमा प्रवेश गर्न ईयू भिसा चाहिन्छ? वैध अमेरिकी पासपोर्टको साथ संयुक्त राज्यको नागरिकले यात्रा गर्न सक्दछ 26 युरोपियन सदस्य देशहरू अधिकतम भन्दा 90 दिनको लागि शेंगेन एरिया को लागी बिना शेंगेन प्राप्त वा प्राप्त गर्न छोटो छोरो पर्यटन वा व्यवसायिक यात्राको लागि भिसा।

साथीहरूलाई भेट्न, वा संयुक्त राज्यमा छुट्टीमा आउँदै हुनुहुन्छ? तपाईंले देश प्रवेश गर्नु अघि अमेरिकी सरकारबाट उचित प्राधिकार प्राप्त गर्नु पर्छ। केहि घटनाहरू, यो अर्थ भिषाका लागि आवेदन गर्दै तर यदि तपाईं एक देशको नागरिक हो जुन यसमा समावेश छ भिसा वेवर कार्यक्रम (VWP), प्रयोग गरेर यात्रा प्राधिकरणको लागि इलेक्ट्रोनिक प्रणाली (एस्टए) सजिलो र छिटो विकल्प हुन सक्छ।

क्या एक एस्टा बहु ट्रिप्स को लागि मान्य छ?

तपाईंको यस प्राधिकरण सामान्यतया छ बहुविध यात्राहरूको लागि वैध दुई वर्षको अवधिमा (तपाइँलाई अनुमोदित मिति सुरू गर्न सकिन्छ) वा तपाईंको पासपोर्टको म्याद समाप्त भएपछि, जुन पनि पहिलो हो। यसको मतलब तपाईंले जबसम्म प्राप्त गर्नुभयो यस लाई प्राधिकरण यात्रा, तपाईं को समयमा पुन: लागू गर्न छैन वैधता अवधि। (VWP) भिसा वेवर प्रोग्राम अन्तर्गत एएसटीए आवश्यकताहरू गैर-आप्रवासी भिसा इलेक्ट्रोनिक अनुप्रयोग भन्दा कम माग गर्दै छन्। भिसा आवेदनले तपाईंको बारेमा सबै यात्रा र इतिहास जानकारी भर्न एक घण्टा वा बढी समयको लागि आवश्यक छ र तपाईंले अनुमोदन गर्नु अघि महिनाहरू पर्खनु पर्दछ। सुश्री the ESTA आवेदन 10 मिनेटको बारेमा हो।

एक ESTA लागत कति कति?

$ 89.00 USD को समीक्षा र प्रसोधन सेवाहरु को उपयोग को लागि। लागत मा प्रति व्यक्ति 14 (लगभग £ 9) को अमेरिकी सरकार शुल्क को अनिवार्य छ, र क्रेडिट कार्ड द्वारा को लागी भुगतान को लागी चाहिए। यदि तपाईंको आवेदन अस्वीकार गरिएको छ भने, यो केवल $ 4 लागत। (त्यो यात्रा प्रोमोशन एक्ट, 2009 मा उल्लिखित छ)

के हुन्छ यदि तपाईंको एएसटीएलाई अस्वीकृत हुन्छ?

यदि यात्रीले ESTA प्राधिकरणलाई अस्वीकार गर्यो र उनको वा परिस्थिति परिवर्तन भएको छैन, नयाँ अनुप्रयोग पनि अस्वीकार गरिनेछ। एक यात्री जो ESTA को लागि योग्य छैन भिसा वेभर कार्यक्रम अन्तर्गत यात्राको लागि योग्य छैन र एक गैरआवासीय भिजनका लागि आवेदन गर्नु पर्छ अमेरिकी दूतावास वा दूतावास.

एटीएस प्राप्त गर्न कति लामो लाग्छ?

An ESTA आवेदन एक (10) दस मिनेट फारमको बारेमा छ र तुरुन्तै अनलाइन प्रशोधन गरिएको छ। धेरै अनुप्रयोगहरू सबमिशनको एक मिनेट भित्र अनुमोदन गरिन्छ। यद्यपि, त्यहाँका घटनाहरू छन् जहाँ अनुप्रयोगमा निर्णयले ढिलाइ हुन सक्छ 72 घण्टा। यही कारणले तपाईको आवेदनको समीक्षा गर्न एक प्रोसेसर राम्रो अभ्यास हो। सबै सबमिशनहरू क्रेडिट कार्डसँग भुक्तान गरिन्छ। ESTAmerica अन्य लाग्न सक्छ भुक्तानी विकल्प हो कि संयुक्त राज्य अमेरिका बाहेक कुनै पनि छैन।

आज तपाईँको अनुप्रयोग सुरु गर्नुहोस्

72 घण्टामा तपाइँका यात्रा सुरु गर्नुहोस्