E-FILING O NOUĂ ESTA WAIVER ESTA WAIVER

Călătorii internaționali eligibili care doresc să călătorească în Statele Unite în cadrul programului Visa Waiver trebuie să solicite autorizarea.

Cetățeni sau cetățeni eligibili:

  • Sunteți cetățean sau cetățean eligibil al țării programului de scutire de vize.
  • Călătoria dvs. este de 90 (de) zile sau mai puțin.
  • Aveți de gând să călătoriți în Statele Unite pentru afaceri sau plăcere.
  • Momentan nu sunteți în posesia unei vizite de vizită.

Ce informații sunt necesare:

  • Pașaport valabil din țara programului Visa Waiver Program
  • Card de credit valabil (MasterCard, VISA, American Express și Discover pentru a plăti taxa de $ 89 per aplicație.
  • Informatia ta de contact. (Nume, număr de telefon, adresă poștală și adresa de e-mail)
  • Adresă și informații de contact ale șederii dvs.

Aplicația ESTA a fost explicată

ESTA APLICARE

Ce trebuie să depun pentru ESTA?
Veți avea nevoie de pașaport și card de plată pentru a depune o cerere. Itinerarul dvs. de călătorie este opțional de depus, dar poate fi inclus. Consultați întrebările frecvente despre cele mai frecvente întrebări și răspunsuri despre dvs. Statutul ESTA

Plățile efectuate pentru aplicația ESTA. ,
Toate plățile pentru aplicația ESTA trebuie să fie realizate cu un card de credit sau de debit. Guvernul Statelor Unite nu se referă doar la cecuri sau ordine de plată pentru aplicația ESTA și lasă-o la companii specializate ca ESTAmerica.org pentru a ajuta la "Sistemul Electronic de Autorizare a Călătoriilor"Proces. Acceptăm toate marcile importante de carduri. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți în măsură să efectuați plata cu un card de credit, dar cea mai ușoară este cu un card de credit sau de debit.

Verificați aplicația dvs. ESTA

ESTA PREVIEW, VERIFICA STATUS ESTA

Trebuie să actualizați, să verificați sau să vă reînnoiți sistemul ESTA?
Există numai anumite câmpuri care pot fi actualizate într-un ESTA după ce ați primit o autorizație de călătorie aprobată. Vă recomandăm cu tărie să vă examinați ESTA cu mult înainte de călătoria dvs. în Statele Unite pentru a vă oferi timp în cazul în care există o eroare la cererea dvs. Dacă aveți vreo întrebare despre dvs. Prezentare, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail.

Este o viză și ESTA același lucru?
Autorizația ESTA nu este o viză. Este o prefinanțare pentru a călători în cadrul VWP, care este conceput pentru a permite călătorilor să ocolească procesul de obținere a vizei consumatoare de timp. Autorizație ESTA nu este echivalentă cu o viză a Statelor Unite prin orice mijloace și nu poate înlocui o viză în situațiile în care este necesară vize pentru călătorie. Nu aveți nevoie de ESTA dacă aveți deja o viză valabilă.

ESTA și informațiile despre VWP

ESTA VISA PASSPORT, Programul de scutire de vize (VWP), administrat de Departamentul de Securitate Internă (DHS), în consultare cu Departamentul de Stat, permite cetățenilor țărilor 38 să călătorească în Statele Unite pentru afaceri sau turism pentru șederi de până la 90 zile fără viză.

Aplicațiile ESTA se fac numai online.
Detaliile pentru aplicațiile vitale includ informații privind pașaportul și plata. Itinerarul dvs. de călătorie este o opțiune și poate fi actualizat ulterior. Toate câmpurile obligatorii trebuie completate și completate corect. Statele Unite nu iau cecuri sau ordine de plată pentru aplicația ESTA. Este lăsat companiilor ca ESTAmerica.org să ajute și să asiste cetățenii din țara dvs. să completeze cu precizie formularul.

Cine trebuie să se aplice pentru ESTA?
Oricine intră în Statele Unite în cadrul Programului de scutire de vize. Acest lucru permite Departamentului pentru Securitate Internă să pre-aprobe călătorii fără vize înainte de a-și părăsi țările. Selectați numai țările sunt țări care renunță la viză, și veți găsi această listă sub pagina (VWC).

NEVOIE DE AJUTOR?

Subiecte asemănătoare:

Cine este autorizat să călătorească în Statele Unite?

Vizitarea celor dragi, sau venirea în vacanță în Statele Unite? Trebuie să obțineți autorizarea corespunzătoare din partea guvernului Statelor Unite înainte de a intra în țară. În unele cazuri, aceasta înseamnă a aplica o viză, dar dacă sunteți cetățean al unei țări care este inclusă în Programul de scutire de vize (VWP), utilizarea Sistemului Electronic de Autorizare a Călătoriilor (ESTA) poate fi opțiunea mai ușoară și mai rapidă. VWP permite cetățenilor din țările 38 să obțină autorizații de călătorie în Statele Unite prin intermediul Departamentului pentru Securitate Internă al SUA, fără a obține o permisă de viză. Dacă sunteți cetățean al țărilor participante și aveți un pașaport valabil, trebuie să aplicați doar cu formularul ESTA. Dacă vă calificați, veți avea autorizația de a călători în SUA în zilele 90. Dacă călătoriți prin Statele Unite pe drumul către o altă țară, trebuie să solicitați încă o cerere ESTA.

Aplicații Visa Electronică Vs. Aplicația ESTA.

Cerințele ESTA în cadrul Programului de scutire de vize (VWP) sunt mult mai puțin exigente decât cele ale aplicației electronice de viză non-imigrant. Aplicația pentru vize necesită aproximativ o oră sau mai mult timp pentru a completa toate informațiile despre călătorie și istoric despre dvs. Vs. aplicația ESTA este de aproximativ 10 minute.

Scopuri de călătorie atunci când aplicați pentru un ESTA

Atunci cand aplicati pentru un ESTA, este folosit pentru a vedea pe cei dragi, de vacanta, vizite de medic, si potrivit pentru majoritatea calatoriilor de afaceri in Statele Unite ale Americii. Unele scopuri de călătorie sunt acceptate, în timp ce altele necesită o aplicație completă Visa.

  • Turism, Camping, și Vizitarea site-ului
  • Vacanță (Vacanță)
  • Muzeul expune
  • Parcuri de distracții vizite
  • Vizitarea celor dragi sau a prietenilor
  • Vizitează colegii înainte de a aplica o viză pentru a participa
  • Tratamentul medical și vizite la doctor
  • Evenimente sociale, Concerte sau întâlniri ale grupurilor de service găzduite
  • Participarea la jocuri, muzicale, sport sau orice alt tip similar de concursuri sau evenimente (Nu se poate plăti pentru participare)!
  • Consultanta in afaceri si intalniri de afaceri
  • Participarea la o conferință educațională, la o conferință profesională sau la orice tip de convenție. De exemplu Comic Con
  • Formare profesională pe termen scurt (nu poate fi plătită de nicio sursă în SUA, cu excepția cheltuielilor aferente șederii dvs.)!

Cererile de viză sunt necesare pentru a călători în Statele Unite ale Americii dacă:

  • Angajarea cu normă întreagă
  • Colegiul educațional, colegiu sau tehnic de lungă durată
  • Orice jurnalist străin, presă, film, radio sau alte mijloace de informare
  • Căutarea unei reședințe permanente în Statele Unite ale Americii
Ai nevoie de ESTA pentru tranzit prin SUA?

Dacă se află un cetățean din afara SUA imediată și continuă ttreci prin il Statele Unite, poate solicita un tranzit valabil Viza C-1, cu excepția cazului în care acesta este cetățean al unei țări care are un acord cu Statele Unite permițând cetățenilor lor să călătorească la Statele Unite fără are drept scop .

Am nevoie de viză pentru conectarea zborului în SUA?

Statele Unite Departamentul pentru Securitate Internă cere Visa Waiver Program (VWP) călători pentru a obține aprobarea de la Sistemul Electronic de Autorizare a Călătoriilor (ESTA) cel puțin 72 ore înainte de check-in pentru o zbor către Statele Unite sau conectare prin SUA Este necesar un ESTA.

Am nevoie de o viză dacă am o întrerupere în SUA?

Transmiterea imediată și continuă înseamnă că itinerarul dvs. până la destinația finală include o escală în Statele Unite și va trebui să vă opriți acolo, dar nu aveți alte privilegii. ... Cu toate acestea, dacă aveți deja o viză B-1 sau B-2 pentru SUA și trebuie să tranzitați țara, nu aveți nevoie de o viză C.

Ce țări au nevoie de ESTA E-Pașapoarte pentru SUA?
  • ANDORRA
  • UNGARIA
  • NORVEGIA
  • AUSTRALIA
  • ISLANDA
  • PORTUGALIA
  • AUSTRIA
  • IRLANDA
  • SAN MARINO
  • BELGIA
  • ITALIA
  • SINGAPORE
  • BRUNEI
  • JAPONIA
  • SLOVACIA
  • CHILE
  • LETONIA
  • SLOVENIA
  • REPUBLICA CEHĂ
  • LIECHTENSTEIN
  • COREEA DE SUD
  • DANEMARCA
  • LITUANIA
  • SPANIA
  • ESTONIA
  • LUXEMBURG
  • SUEDIA
  • FINLANDA
  • MALTA
  • ELVETIA
  • FRANŢA
  • MONACO
  • TAIWAN
  • GERMANIA
  • OLANDA
  • REGATUL UNIT
  • GRECIA
  • NOUA ZEELANDĂ

Vizitatorii pot rămâne în zilele 90 în Statele Unite, care, de asemenea include timpul petrecut în Canada, Mexic, Bermuda sau insulele din Caraibe dacă sosirea a fost prin Statele Unite. ESTA este necesară în cazul în care sosiți pe calea aerului sau pe o navă de croazieră. Renunțarea la vize se aplică fără ESTA pentru terestre de frontieră, dar VWP nu se aplică deloc (adică o viză este necesară) dacă un pasager ajunge pe calea aerului sau al mării pe un transportator neaprobat.

Deoarece 2016, eliminarea vizelor nu se aplică în cazurile în care o persoană a avut anterior au călătorit în Iran, Irak, Libia, Somalia, Sudan, Siria sau Yemen la sau după luna martie 1, 2011 sau pentru cei care sunt cetățeni duali ai Iranului, Irakului, Sudanului sau Siriei. Anumite categorii, cum ar fi diplomații, militarii, jurnaliștii, lucrătorii umanitari sau oamenii de afaceri legitimi, pot fi scutiți de obligația de a deține viză de către Secretarul pentru Securitate Internă.

Nominalizate și țările din foaia de parcurs.

Țările care urmează să fie nominalizate pentru statutul programului de scutire de vize se află între starea "foii de parcurs" și eligibilitatea de a participa. Nominalizarea inițiază o evaluare detaliată de către Departamentul pentru Securitate Internă al Statelor Unite a practicilor de securitate națională și de imigrare ale țării nominalizate. Nu există o perioadă de timp stabilită pentru perioada în care o țară poate rămâne pe lista nominalizată înainte de a fi aprobată sau respinsă din program.

De la 2005, Departamentul de Stat al SUA a purtat discuții cu țări cunoscute ca "țări de foaie de parcurs", care sunt interesate să adere la VWP (sau să se reîntoarcă). Din țările originale 19, 10 au fost admise la VWP.

  • Argentina
  • Polonia
  • Brazilia
  • România
  • Bulgaria
  • Curcan
  • Cipru
  • Uruguay
  • Israel

Eligibilitatea pentru exonerarea de obligația de a deține viză poate fi retrasă în orice moment. Acest lucru se poate întâmpla dacă Statele Unite consideră că cetățenii unei anumite țări au mai multe șanse decât înainte să încalce restricțiile privind VWP, cum ar fi munca fără permis sau depășirea perioadei de ședere permisă în Statele Unite. În consecinţă, Argentinaparticiparea la VWP a fost încheiată în cadrul 2002 în lumina crizei financiare care are loc în țara respectivă și a efectului său potențial asupra emigrației în masă și depășirii ilegale a cetățenilor săi în Statele Unite prin intermediul VWP. Uruguayparticiparea la program a fost revocată în 2003 din motive similare. În timp ce situația politică și economică a unei țări nu determină în mod direct eligibilitatea acesteia, se crede că cetățenii statelor stabile și dezvoltate din punct de vedere economic nu ar avea prea multe stimulente să caute ilegal locuri de muncă și să le încalce viza în SUA, riscând ca consulul consideră că aprobă sau refuză viza. Israel nu a fost inclusă în VWP, parțial datorită controlului său strict Americanii palestinieni care călătoresc în Israel, neîndeplinind astfel cerința de reciprocitate.

OBIECTIV TIP LUPA Uniunea Europeană a impins Statele Unite să extindă Programul de scutire de vize la cele cinci state membre rămase, care nu se află în prezent în această țară: Bulgaria, Croația, Cipru, Polonia, și România. Toate acestea sunt "țări cu foaie de parcurs" cu excepția Croaţia, care a aderat recent la UE la 2013. În noiembrie 2014 Guvernul bulgar a anunțat că nu va ratifica Parteneriatul Transatlantic pentru Comerț și Investiții decât dacă Statele Unite vor ridica vize pentru cetățenii săi.

Cetățenii europeni au nevoie de viză pentru SUA?

Cetățeni britanici călătorind pe o bază valabilă, individual de citit sau e-pașaport, cu un bilet de întoarcere sau ulterior și care se află în mai puțin de 90 zile, se califică pentru Visa Waiver Program și poate vize de călătorie-free cu doar un Sistemul Electronic de Autorizare a Călătoriilor (ESTA).

Cetățenii americani au nevoie de o viză UE pentru a intra în Europa? Cetățenii din Statele Unite cu un pașaport valabil în SUA pot călători 26 țări membre ale UE din spațiul Schengen pentru o perioadă maximă de 90, fără a fi nevoie să solicite sau să obțină un spațiu Schengen viza pentru turismul de scurtă durată sau o călătorie de afaceri.

Vizitarea celor dragi, sau venirea în vacanță în Statele Unite? Trebuie să obțineți autorizarea corespunzătoare din partea guvernului Statelor Unite înainte de a intra în țară. În unele cazuri, aceasta înseamnă a solicita o viză, dar dacă sunteți cetățean al unei țări care este inclusă în Programul de scutire de vize (VWP), folosind Sistemul Electronic de Autorizare a Călătoriilor (ESTA) poate fi opțiunea mai ușoară și mai rapidă.

ESTA ESTE valabilă pentru călătorii multiple?

Ta ACEST autorizarea este în general valabil pentru călătorii multiple pe o perioadă de doi ani (începând cu data aprobării dvs.) sau până la expirarea pașaportului dvs., oricare dintre acestea survine mai întâi *. Asta înseamnă că atâta timp cât ai primit un mesaj ACEST autorizare pentru călătorie, nu trebuie să aplicați din nou în timpul valabilitate perioadă. Cerințele ESTA în cadrul Programului de scutire de vize (VWP) sunt mult mai puțin exigente decât cele ale aplicației electronice de viză non-imigrant. Cererea de viză necesită aproximativ o oră sau mai mult timp pentru a completa toate informațiile despre călătorie și istoric despre dvs. și trebuie să așteptați luni înainte de a fi aprobat. Vs. Aplicație ESTA este de aproximativ 10 minute.

Cât costă ESTA?

Pentru utilizarea serviciilor de revizuire și prelucrare de $ 89.00 USD. Costul include taxa guvernamentală obligatorie din SUA de $ 14 (aproximativ £ 9) pe persoană și trebuie să fie plătită prin carte de credit. Dacă cererea dvs. este respinsă, costă doar $ 4. (care este descrisă în Actul de promovare a călătoriilor, 2009)

Ce se întâmplă dacă ESTA dvs. este refuzată?

Dacă unui călător este refuzată autorizația ESTA și circumstanțele sale nu s-au schimbat, se va refuza și o nouă cerere. Un călător care nu este eligibil pentru ESTA nu este eligibil pentru călătorie în cadrul Programului de scutire de vize și ar trebui să se aplice pentru o viză nonimigrant la o Ambasada sau Consulatul SUA.

Cât timp durează să obțină un ESTA?

An Aplicația ESTA este legată de un formular de zece minute (10) și procesată instantaneu online. Majoritatea cererilor sunt aprobate în termen de un minut de depunere. Cu toate acestea, există cazuri în care o decizie privind o cerere poate fi amânată până la 72 ore. Acesta este motivul pentru care aveți un procesor care să vă revizuiască cererea este cea mai bună practică. Toate înregistrările se plătesc cel mai mult cu un card de credit. ESTAmerica poate lua alta opțiune de plată pe care Statele Unite ale Americii nu o excepționează.

Începeți cererea dvs. Astăzi

Începeți călătoriile dvs. în ore 72