E-FILING NOVÝ ESTA VISA WAIVER

Oprávnení medzinárodní cestujúci, ktorí chcú cestovať do Spojených štátov v rámci programu bezvízového styku, musia požiadať o povolenie.

Oprávnení občania alebo občania:

  • Ste občanom alebo oprávneným štátnym príslušníkom krajiny bezvízového programu.
  • Vaša cesta je za 90 dní alebo menej.
  • Plánujete cestovať do Spojených štátov na služobnú cestu alebo na radosť.
  • V súčasnosti nie ste držiteľom víza pre návštevníkov.

Aké informácie sú potrebné:

  • Platný pas z krajiny bezvízového programu
  • Platná kreditná karta (MasterCard, VISA, American Express a Discover vám zaplatí $ 89 za poplatok za žiadosť.
  • Vaše kontaktné informácie. (Meno, telefónne číslo, poštová adresa a e-mailová adresa)
  • Adresa a kontaktné údaje Vášho pobytu.

Aplikácia ESTA vysvetlila

APLIKÁCIA ESTA

Čo musím požiadať o ESTA?
Na podanie žiadosti budete potrebovať cestovný pas a platobnú kartu. Váš cestovný itinerár je nepovinný, ale môže byť zahrnutý. Prečítajte si naše najčastejšie otázky a odpovede týkajúce sa vášho účtu Stav ESTA

Platby za aplikáciu ESTA. ,
Všetky platby za aplikáciu ESTA musia byť realizované kreditnou alebo debetnou kartou. Vláda Spojených štátov okrem šekov alebo peňažných poukazov pre aplikáciu ESTA nevykonáva, a ponecháva na špecializovaných spoločnostiach, ako je ESTAmerica.org, aby pomohli s „ESTAmerica.org“.Elektronický systém pre cestovné povolenie“. Akceptujeme všetky hlavné značky kariet. Kontaktujte nás, ak nie ste schopní uskutočniť platbu kreditnou kartou, ale najjednoduchší spôsob je s kreditnou alebo debetnou kartou.

Overte si svoju aplikáciu ESTA

ESTA PREVIEW, CHECK ESTA STATUS

Potrebujete aktualizovať, overiť alebo obnoviť ESTA?
Po získaní schváleného cestovného povolenia sú v systéme ESTA aktualizované iba niektoré polia. Dôrazne sa odporúča, aby ste si ESTA dôkladne preštudovali pred cestou do Spojených štátov, aby ste si v prípade, že sa vyskytla chyba vo vašej žiadosti, venovali čas. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vášho Podania, pošlite nám e-mail.

Je víza a ESTA to isté?
Povolenie ESTA nie je vízum. Ide o predbežné povolenie na cestovanie v rámci programu VWP, ktorý je navrhnutý tak, aby umožnil cestujúcim obísť časovo náročný proces udeľovania víz. Autorizácia ESTA nie je rovnocenné s vízami Spojených štátov amerických a nemôže byť nahradené vízom v situáciách, keď sa vyžaduje vízum na cestu. Ak už máte platné vízum, nepotrebujete ESTA.

ESTA a informácie o VWP

ESTA VISA PASSPORT, Program bezvízového styku (VWP), ktorý spravuje ministerstvo vnútornej bezpečnosti (DHS) po konzultácii s ministerstvom zahraničných vecí, umožňuje občanom krajín 38 cestovať do Spojených štátov za obchodom alebo turistikou pre pobyty do výšky 90 dní bez víz.

Aplikácie ESTA sa vykonávajú iba online.
Podrobnosti o vitálnych aplikáciách zahŕňajú informácie o pase a platbe. Váš cestovný itinerár je možnosť a môže byť aktualizovaný neskôr. Všetky povinné polia musia byť vyplnené a vyplnené správne. Spojené štáty neprijímajú šeky ani peňažné poukážky na aplikáciu ESTA. Je na spoločnostiach, ako je ESTAmerica.org, aby pomohli a pomohli občanom z vašej krajiny presne vyplniť formulár.

Kto potrebuje požiadať o ESTA?
Každý, kto vstúpi do Spojených štátov v rámci programu bezvízového styku. To umožňuje ministerstvu vnútornej bezpečnosti vopred schváliť cestujúcich bez vízovej povinnosti predtým, ako opustia svoje vlastné krajiny. Vybrať iba krajiny bez vízovej povinnostia tento zoznam nájdete na stránke (VWC).

POTREBOVAŤ POMOC?

Súvisiace témy:

Kto je oprávnený cestovať v rámci Spojených štátov?

Návšteva Milovaní, alebo príchod na dovolenku v Spojených štátoch? Pred vstupom do krajiny musíte získať riadne povolenie od vlády Spojených štátov amerických. V niektorých prípadoch to znamená podanie žiadosti o vízum, ale ak ste občanom krajiny, ktorá je zahrnutá do programu bezvízového styku (VWP), používanie elektronického systému cestovných povolení (ESTA) môže byť jednoduchšou a rýchlejšou možnosťou. VWP umožňuje občanom krajín 38 získať cestovné povolenie do Spojených štátov prostredníctvom Ministerstva vnútornej bezpečnosti USA bez toho, aby získali vízový pas. Ak ste v súčasnosti občanom zúčastnených krajín a máte platný cestovný pas, stačí, aby ste sa prihlásili iba prostredníctvom formulára ESTA. Ak sa kvalifikujete, budete mať oprávnenie na cestovanie v rámci USA na 90 dní. Ak cestujete cez Spojené štáty na ceste do inej krajiny, stále musíte požiadať o aplikáciu ESTA.

Elektronická žiadosť o vízum Vs. Aplikácia ESTA.

Požiadavky ESTA v rámci programu bezvízového styku (VWP) sú oveľa menej náročné ako požiadavky elektronickej žiadosti o víza bez prisťahovalcov. Žiadosť o vízum vyžaduje približne jednu hodinu alebo viac času na vyplnenie všetkých informácií o cestovaní a histórii. Vs. aplikácia ESTA je asi 10 minút.

Cestovné účely pri žiadosti o ESTA

Pri podávaní žiadosti o ESTA sa používa na návštevu blízkych, dovoleniek, návštevy lekárov a na väčšinu obchodných ciest do Spojených štátov amerických. Niektoré cestovné ciele sú akceptované, zatiaľ čo iné vyžadujú úplnú žiadosť o vízum.

  • Turistika, kemping a prehliadka stránok
  • Dovolenka (dovolenka)
  • Múzejné exponáty
  • Návštevy zábavných parkov
  • Návšteva blízkych alebo priateľov
  • Hosťujúce vysoké školy pred podaním žiadosti o vízum na účasť
  • Lekárske ošetrenie a návštevy lekára
  • Spoločenské podujatia, koncerty alebo hostované stretnutia skupín služieb
  • Účasť na hrách, muzikáloch, športoch alebo iných podobných súťažiach alebo podujatiach, (nie je možné zaplatiť za účasť)!
  • Obchodné poradenstvo a obchodné stretnutia
  • Účasť na vzdelávacej, odbornej konferencii alebo na akomkoľvek druhu dohovoru. Napr. Comic Con
  • Krátkodobá kariérna príprava (Nemôže byť zaplatená žiadnym zdrojom v USA okrem nákladov súvisiacich s vaším pobytom)!

Žiadosti o víza sú potrebné na cestovanie do Spojených štátov amerických, ak:

  • Zamestnanie na plný úväzok
  • Dlhodobá vzdelávacia, vysoká škola alebo technická škola
  • Akýkoľvek zahraničný novinár, tlač, film, rádio alebo iné informačné médiá
  • Hľadanie trvalého pobytu v Spojených štátoch amerických
Potrebujete ESTA pre tranzit cez USA?

Ak sa blíži ne-americký občan okamžité a nepretržité transit the,en Spojené štátymôže požadovať platný tranzit C-1 vízum, ak nie je občanom krajiny, ktorá s ňou uzavrela dohodu. \ t Spojené štáty umožnili svojim občanom cestovať na Slovensko. \ t Spojené štáty bez Vízum .

Potrebujem vízum na pripojenie k letu v USA?

Spojené štáty americké Ministerstvo vnútornej bezpečnosti vyžaduje vízum (VWP) cestujúci získať súhlas od. \ T Elektronický systém pre cestovné povolenie (ESTA) najmenej 72 hodín pred registráciou pre je potrebný let do USA alebo pripojenie cez USA.

Potrebujem vízum, ak mám prestávku v USA?

Okamžitý a nepretržitý tranzit znamená, že vaša trasa do konečného cieľa zahŕňa a medzipristátia v Spojených štátoch a budete sa tam musieť zastaviť, ale nemáte žiadne iné privilégiá. ... Ak však už máte vízum B-1 alebo B-2 pre USA a musíte prejsť cez krajinu, nepotrebujete vízum typu C.

Ktoré krajiny potrebujú ESTA E-pasy pre USA?
  • ANDORRA
  • MAĎARSKO
  • NÓRSKO
  • AUSTRÁLIA
  • ISLAND
  • PORTUGALSKO
  • RAKÚSKO
  • ÍRSKO
  • SAN MARINO
  • BELGICKO
  • TALIANSKO
  • SINGAPUR
  • BRUNEI
  • JAPONSKO
  • SLOVENSKO
  • ČILE
  • LOTYŠSKO
  • SLOVINSKO
  • ČESKÁ REPUBLIKA
  • LICHTENŠTAJNSKO
  • JUŽNÁ KÓREA
  • DÁNSKO
  • LITVA
  • ŠPANIELSKO
  • ESTÓNSKO
  • LUXEMBURSKO
  • ŠVÉDSKO
  • FÍNSKO
  • MALTA
  • ŠVAJČIARSKO
  • FRANCÚZSKO
  • MONACO
  • TCHAJ-WAN
  • NEMECKO
  • HOLANDSKO
  • SPOJENÉ KRÁĽOVSTVO
  • GRÉCKO
  • NOVÝ ZÉLAND

Návštevníci sa môžu ubytovať na 90 dní v Spojených štátoch, ktoré tiež zahŕňa čas strávený v Kanade, Mexiku, Bermudách alebo na ostrovoch v Karibiku ak bol príchod cez Spojené štáty. ESTA sa vyžaduje, ak prichádzate lietadlom alebo výletnou loďou. Bezvízový styk platí bez ESTA hraničných priechodov, ale VWP sa vôbec neuplatňuje (tj vízum sa vyžaduje), ak cestujúci prichádza letecky alebo po mori na neschválenom dopravcovi.

Vzhľadom k tomu, 2016 sa bezvízového styku v prípadoch, keď osoba mala predtým cestoval do Iránu, Iraku, Líbye, Somálska, Sudánu, Sýrie alebo Jemenu v marci 1, 2011 alebo po ňom alebo pre tých, ktorí sú dvojakými občanmi Iránu, Iraku, Sudánu alebo Sýrie. Určité kategórie, ako napríklad diplomati, armáda, novinári, humanitárni pracovníci alebo legitímni podnikatelia, môžu byť zbavení vízovej povinnosti ministrom vnútornej bezpečnosti.

Nominované a cestovné mapy krajín.

Krajiny, ktoré budú nominované na štatút v programe bezvízového styku sú medzi stavom „cestovnej mapy“ a spôsobilosťou zúčastniť sa. Nominácia iniciuje podrobné vyhodnotenie Ministerstvo vnútornej bezpečnosti Spojených štátov národnej bezpečnosti a prisťahovalectva nominovanej krajiny. Neexistuje stanovený časový harmonogram toho, ako dlho môže krajina zostať na nominovanom zozname predtým, než bude program schválený alebo zamietnutý.

Od 2005, americké ministerstvo zahraničných vecí viedlo diskusie s krajinami známymi ako „krajiny cestnej mapy“, ktoré majú záujem o vstup (alebo opätovné pripojenie) k programu VWP. Z pôvodných krajín 19 bol 10 prijatý do VWP.

  • Argentína
  • Poľsko
  • brazil
  • Rumunsko
  • Bulharsko
  • Turecko
  • cyprus
  • Uruguaj
  • Izrael

Oprávnenosť na zrušenie vízovej povinnosti sa môže kedykoľvek odvolať, Môže k tomu dôjsť, ak sa Spojené štáty domnievajú, že občania určitej krajiny porušujú svoje obmedzenia v rámci programu VWP, ako napríklad prácu bez povolenia alebo prekročenie povolenej doby pobytu v Spojených štátoch. V súlade s tým, ArgentínaÚčasť spoločnosti na programe VWP bola ukončená v spoločnosti 2002 vzhľadom na finančnú krízu v tejto krajine a jej potenciálny vplyv na masovú emigráciu a nezákonné prekročenie počtu jej občanov v USA prostredníctvom programu VWP. Uruguajúčasť v programe bola zrušená v 2003 z podobných dôvodov. Hoci politická a ekonomická situácia krajiny priamo neurčuje jej oprávnenosť, je všeobecne známe, že občania politicky stabilných a ekonomicky rozvinutých krajín by nemali v USA motiváciu nelegálne hľadať zamestnanie a porušovať svoje víza, riskujúc, že ​​konzul vážne víza. Izrael nie je zahrnutý do VWP údajne čiastočne kvôli jeho prísnej kontrole Palestínski Američania cestujú do Izraelaa tým nespĺňa požiadavku vzájomnosti.

و Európska únia nalieha na Spojené štáty, aby rozšírili program bezvízového styku na svojich päť zostávajúcich členských krajín, ktoré v súčasnosti nie sú: \ t Bulharsko, Chorvátsko, Cyprus, Poľsko, Poľsko, \ t a Rumunsko, Všetky tieto sú „krajinami cestnej mapy“ okrem Chorvátsko, ktorá sa k EÚ pripojila len nedávno v 2013. V novembri 2014 Bulharskej vlády oznámila, že nebude ratifikovať Transatlantické obchodné a investičné partnerstvo, pokiaľ Spojené štáty nezrušia víza pre svojich občanov.

Potrebujú európski občania víza pre USA?

Britskí občania cestovanie na platnom, individuálny strojovo čitateľný alebo elektronický pas, s návratným alebo ďalším letom a ktorí sa zdržiavajú menej ako 90 dní, sa kvalifikujú na Program bezvízového styku a môže cestovné víza- bez iba s Elektronický systém pre cestovné povolenie (ESTA).

Potrebujú občania USA víza EÚ na vstup do Európy? Občania Spojených štátov s platným pasom USA môžu cestovať do Európske členské krajiny 26 schengenského priestoru na maximálne 90 dní bez toho, aby sa musel uplatňovať alebo získať Schengen víza na krátkodobý cestovný ruch alebo služobnú cestu.

Návšteva Milovaní, alebo príchod na dovolenku v Spojených štátoch? Pred vstupom do krajiny musíte získať riadne povolenie od vlády Spojených štátov amerických. V niektorých prípadoch to znamená podanie žiadosti o vízum, ale ak ste občanom krajiny, ktorá je zahrnutá v registri Program bezvízového styku (VWP)pomocou Elektronický systém pre cestovné povolenia (ESTA) môže byť jednoduchšia a rýchlejšia možnosť.

Platí ESTA pre viac ciest?

váš TENTO vo všeobecnosti platné pre viac ciest počas obdobia dvoch rokov (počnúc dňom, keď ste schválený), alebo do skončenia platnosti pasu, podľa toho, čo nastane skôr *. To znamená, že pokiaľ ste dostali TENTO povolenie cestovať, nemusíte znova aplikovať počas platnosť obdobie. Požiadavky ESTA v rámci programu bezvízového styku (VWP) sú oveľa menej náročné ako požiadavky elektronickej žiadosti o víza bez prisťahovalcov. Žiadosť o vízum vyžaduje približne jednu hodinu alebo viac času na vyplnenie všetkých informácií o cestovaní a histórii o sebe a vy musíte čakať mesiace, kým ich schválite. Vs. Aplikácia ESTA je asi 10 minút.

Koľko stojí ESTA?

Pre použitie našich recenzií a spracovania $ 89.00 USD. Cena zahŕňa povinný poplatok vlády USA vo výške $ 14 (približne £ 9) na osobu a musí byť uhradený kreditnou kartou. Ak je vaša žiadosť zamietnutá, stojí iba $ 4. (ktorý je načrtnutý v zákone o podpore cestovného ruchu, 2009)

Čo sa stane, ak váš ESTA dostane odmietnutý?

Ak je cestujúcemu zamietnuté povolenie ESTA a jeho okolnosti sa nezmenili, nová žiadosť bude tiež zamietnutá. Cestujúci, ktorý nemá nárok na ESTA, nemá nárok na cestovanie v rámci programu bezvízového styku a mali by sa uchádzať o vízum bez prisťahovalcov na a Veľvyslanectvo alebo konzulát USA.

Ako dlho trvá, než sa ESTA?

An Aplikácia ESTA je asi (10) desať minútová forma a okamžite spracovaná online. Väčšina žiadostí je schválená do jednej minúty od predloženia. Existujú však prípady, keď rozhodnutie o žiadosti môže byť omeškané až o 12% Počet hodín 72. To je dôvod, prečo je procesor na preskúmanie vašej žiadosti najlepšou praxou. Všetky príspevky sa najviac platia kreditnou kartou. ESTAmerica môže trvať aj iné možnosť, že Spojené štáty americké s výnimkou.

Začnite svoju aplikáciu Dnes

Začnite vaše cesty v 72 hodinách