E-filing A NEW ESTA Visa WAIVER

Layak travelers International anu keukeuh indit Amérika Serikat dina Program Waiver Visa kedah panawaran pikeun otorisasina.

Warga layak atawa Kawarganagaraan:

  • Anjeun warga atanapi nasional layak tina nagara Program Waiver Visa.
  • nyaeta lalampahan anjeun 90 dinten atanapi kirang.
  • Rencana lalampahan ka Amérika Serikat pikeun bisnis atawa pelesir.
  • Anjeun ayeuna teu diilikan tina visa a nganjang urang.

Naon Émbaran ieu Diperlukeun:

  • paspor sah ti nagara Visa Program Waiver
  • kartu kiridit valid (MasterCard, Visa, Amérika Express, sarta manggihan mayar ka $ 89 per fee aplikasi.
  • Inpo kontak Anjeun. (Ngaran, Jumlah Phone, Milis Alamat, sarta alamat surélék)
  • Alamat na ngahubungan informasi tina tetep anjeun.
NEW aplikasi Pariksa aya aplikasi

aplikasi ESTA dipedar

ESTA aplikasi

Naon anu kuring kudu nerapkeun keur ESTA?
Anjeun bakal peryogi paspor anjeun sarta Kartu pembayaran ngalebetkeun hiji aplikasi. rancana perjalanan perjalanan anjeun pilihan ngalebetkeun tapi bisa kaasup. Mangga marios FAQ kami pikeun patarosan paling umum sarta jawaban ngeunaan anjeun status ESTA

Pangmayaran dijieun pikeun Aplikasi ESTA. ,
Kabéh pangmayaran pikeun aplikasi ESTA kudu jadi sadar sareng kiridit atawa debit kartu. Amérika Pamaréntahan Serikat henteu iwal cék atanapi pesenan duit pikeun aplikasi ESTA, sarta daun ka pausahaan husus kawas ESTAmerica.org pikeun mantuan jeung "System éléktronik pikeun otorisasina Travel"Proses. Simkuring nampi sagala merek kartu utama. Mangga wartosan kami lamun teu bisa nyieun mayar kalayan kartu kiridit, tapi cara panggampangna nyaéta ku kiridit atawa debit kartu.

Pariksa aplikasi ESTA anjeun

ESTA sawangan, ESTA pariksa status

Kudu ngomean, pariksa, atawa renew ESTA anjeun?
Aya sawah wungkul tangtu nu bisa diropéa dina ESTA saatos Anjeun nampa hiji otorisasina perjalanan disatujuan. Anjeun niatna dianjurkeun pikeun nempoan ESTA Anjeun ogé dihareupeun lalampahan anjeun ka Amérika Serikat méré diri waktu bisi aya kasalahan jeung aplikasi Anjeun. Upami Anjeun gaduh patarosan wae upami anjeun kaluman, mangga surélék urang.

Mangrupa hal anu sarua a Visa jeung ESTA?
The ESTA otorisasina teu visa a. Ieu mangrupakeun pre-clearance diperlukeun keur indit handapeun VWP, nu dirancang pikeun ngawenangkeun travelers ka jalan gede nu prosés visa waktos-consuming. The otorisasina ESTA teu sarua jeung visa Amerika ku cara naon baé, sarta teu bisa diganti pikeun visa dina kaayan hiji visa kanggo perjalanan anu diperlukeun. Anjeun teu kedah hiji ESTA lamun geus mibanda hiji visa sah.

ESTA jeung Émbaran VWP

ESTA Visa paspor, The Visa Waiver Program (VWP), diadministrasi ku Dinas NKRI Kaamanan (DHS) dina konsultasi jeung Departemen State, idin warga nagara 38 diperlukeun keur indit ka Amérika Serikat pikeun bisnis atawa wisata pikeun tetep nepi ka 90 poé tanpa visa a.

aplikasi ESTA anu ngan dipigawé online.
aplikasi vital rinci kaasup paspor jeung informasi mayar. rancana perjalanan perjalanan anjeun mangrupa pilihan jeung bisa diropéa engké. Sagala widang wajib kudu kaeusi di na réngsé neuleu. Amérika Sarikat teu nyandak cék atanapi pesenan duit Aplikasi ESTA. Hal ieu ditinggalkeun ka pausahaan kawas ESTAmerica.org pikeun mantuan sarta mantuan warga ti nagara anjeun anjeun ngeusian formulir akurat.

Anu perlu Larapkeun pikeun ESTA?
Saha ngasupkeun Amérika Serikat dina Program Waiver Visa. Hal ieu ngamungkinkeun Departemen NKRI Kaamanan pikeun tos approve Visa Waiver travelers saméméh maranéhna ninggalkeun nagara sorangan. ngan pilih Nagara nu Visa Nagara Waiver, Sarta anjeun bakal manggihan eta daftar handapeun Kaca (VWC).

Merlukeun bantuan?

Topik nu patali:

Saha otorisasi Pikeun Lalampahan Dina The Amerika?

Ngadatangan leuwih dipikacinta, atawa datang ka pakansi di Amérika Serikat? Anjeun kudu nangtukeun otorisasina ditangtoskeun ti Pamaréntah Amérika Sarikat tadi ngetik Bandung nagara. Sababaraha kasus, ieu berarti ngalamar visa a tapi lamun anjeun jadi warga nagara nagara anu kaasup dina Program Waiver Visa (VWP), ngagunakeun System Electronic pikeun otorisasina Travel (ESTA) meureun leuwih gampang jeung gancang pilihan. The VWP ngamungkinkeun warga nagara 38 pikeun ménta otorisasina perjalanan ka Amérika Serikat ngaliwatan Departemen AS NKRI Kaamanan tanpa acquiring a passort visa. Mun anjeun anu ayeuna jadi warga nagara dina nagara milu sarta boga paspor valid, anjeun ukur perlu diterapkeun ku formulir ESTA. Lamun cocog, anjeun bakal boga otorisasina diperlukeun keur indit dina AS pikeun 90 poé. Lamun keur iinditan ngaliwatan Amérika Serikat dina jalan anjeun ka nagara sejen, Anjeun masih kedah dilarapkeun pikeun aplikasi ESTA.

Éléktronik Visa Aplikasi vs ESTA Aplikasi.

syarat ESTA handapeun Program Waiver (VWP) Visa téh teuing kirang nuntut ti pamadegan nu non-imigran visa aplikasi éléktronik. aplikasi Visa merlukeun ngeunaan hiji hiji jam atawa leuwih waktos ngeusian kaluar kabeh perjalanan jeung sajarah informasi ngeunaan diri. Vs. aplikasi ESTA nyaeta ngeunaan 10 menit.

Maksud Travel Nalika Nerapkeun Pikeun Hiji ESTA

Nalika ngalamar hiji ESTA, éta dipaké pikeun ningali leuwih dipikacinta, vacationing, kunjungan dokter, sarta cocog pikeun paling perjalanan bisnis jeung Amérika Serikat na. Sababaraha tujuan perjalanan nu katampa, bari séjén ngalakukeun merlukeun hiji aplikasi Visa pinuh.

  • Pariwisata, kémping, sarta Loka manéh
  • Vacationing (Libur)
  • némbongkeun Museum
  • Amusements Park Kadatangan
  • Ngadatangan leuwih dipikacinta atawa babaturan
  • Ngadatangan akademi saméméh ngalamar hiji Visa hadir
  • Treatment médis sarta kunjungan Dokter
  • acara sosial, konser, atawa hosted jasa meetups group
  • Partisipasi dina muterkeun, musicals, olahraga, atawa tipe nu sarupa séjénna contests atawa acara, (Tiasa henteu dibayar pikeun ilubiung)!
  • konsultan bisnis jeung rapat bisnis
  • Milu dina pendidikan, konferensi profésional, atawa tipe salah sahiji konvénsi. Misalna con Komik
  • latihan karir jangka pondok (teu bisa dibayar ku sumber sagala di AS iwal expenses incidental mun tetep anjeun)!

aplikasi Visa diwajibkeun pikeun iinditan ka Amérika Serikat of America lamun:

  • Full- Time Pakasaban
  • Panjang -Term atikan, College, atawa Téknis College
  • Sagala wartawan asing, pencet, pilem, radio atawa media informasi sejenna
  • Néangan tinggal permanén di Amérika Serikat of America
Naha Anjeun ngabutuhkeun ESTA Pikeun Transit Ngaliwatan The AS?

Mun warga non-AS geus ngalirkeun di saharita tur sinambung transit ngaliwatan nu Amérika Sarikat, Anjeunna / manehna bisa jadi butuh transit valid visa C-1, Iwal anjeunna / baé jadi warga nagara nagara nu boga hiji perjangjian jeung Amérika Sarikat sahingga warga maranéhna pikeun ngarambat kana Amérika Sarikat tanpa pisa .

Naha kuring kudu visa keur ngahubungkeun hiber di AS?

Amérika Sarikat Departemen NKRI Kaamanan merlukeun pisa Program Waiver (VWP) travelers pikeun ménta persetujuan ti System éléktronik pikeun otorisasina Travel (ESTA) sahenteuna 72 jam saméméh pariksa-di pikeun hiber ka AS atawa kumaha nyambungkeun ngaliwatan AS Hiji ESTA anu diperlukeun.

Kuring butuh visa a lamun kuring boga layover di AS?

transit Geura tur sinambung ngandung harti yén rancana perjalanan anjeun ka tujuan akhir anjeun kaasup oge layover di Amérika Serikat jeung anjeun kudu eureun aya, tapi kudu aya statusna lianna. ... Najan kitu, lamun geus boga visa B-1 atanapi B-2 keur AS, jeung anjeun kudu transit ngaliwatan nagara, Anjeun teu kudu visa C.

Nagara nu ngabutuhkeun ESTA E-paspor Pikeun AS?
  • Andorra
  • Hungaria
  • Norwégia
  • Australia
  • Islandia
  • Portugal
  • Austria
  • Irlandia
  • San Marino
  • Bélgia
  • ITALI
  • Singapura
  • Brunéi
  • JEPANG
  • Slowakia
  • Chili
  • Latvia
  • Slovénia
  • RÉPUBLIK CZECH
  • Liechtenstéin
  • kidul Korea
  • Dénmark
  • Lituania
  • Spanyol
  • Éstonia
  • Luksemburg
  • Swédia
  • Finlandia
  • Malta
  • Swiss
  • Perancis
  • Monako
  • Taiwan
  • Jérman
  • Walanda
  • KARAJAAN INGGRIS
  • Yunani
  • SELANDIA BARU

Datang bisa cicing keur 90 poé di Amérika Serikat nu ogé ngawengku waktu spent di Kanada, Méksiko, Bermuda, atanapi kapuloan di Karibia lamun datangna ieu ngaliwatan Amérika Serikat. The ESTA anu diperlukeun lamun anjog ku kapal hawa atawa pesiar. Visa Waiver manglaku tanpa ESTA pikeun pameuntasan wates tanahTapi nu VWP henteu nerapkeun pisan (ie visa a anu diperlukeun) lamun panumpang hiji anjog via hawa atawa laut on hiji pamawa unapproved.

Kusabab 2016, anu visa waiver henteu nerapkeun dina kasus dimana hiji jalma ngalaman saméméhna ngumbara ka Iran, Irak, Libya, Somalia, Sudan, Suriah, atawa Yaman on atawa sanggeus Maret 1, 2011 atawa pikeun maranéhanana anu belegug dual of Iran, Irak, Sudan atawa Syria. kategori nu tangtu kayaning diplomat, militer, wartawan, tukang kamanusaan atawa pangusaha sah mungkin gaduh sarat visa maranéhna waived ku Sekretaris NKRI Kaamanan.

Bieu & Nagara Roadmap.

Nagara bisa nominasi status dina Program Waiver Visa aya di antara "peta jalan" status na eligibility pikeun ilubiung. Nominasi initiates hiji evaluasi lengkep ku Amérika Sarikat Departemen NKRI Kaamanan prakték kaamanan tanah air jeung imigrasi nagara bieu urang. Aya Kala ngadegkeun keur sabaraha lila nagara bisa tetep aya dina daptar bieu méméh boh keur disatujuan atawa ditolak tina program.

Kusabab 2005, Departemen AS Nagara geus ngalakonan diskusi kalawan nagara katelah "Nagara peta jalan," nu museurkeun gabung (atawa rejoining) nu VWP. Nagara 19 aslina, 10 geus ngaku kana VWP.

  • Argentina
  • Polandia
  • Brazil
  • Romania
  • Bulgaria
  • kalkun
  • Siprus
  • Uruguay
  • Israél

Eligibility keur waiver visa bisa jadi ditarik iraha wae. Ieu bisa lumangsung lamun Amérika Serikat percaya yén warga nagara tangtu leuwih gampang ti méméh nepi ngalanggar larangan VWP maranéhanana, kayaning digawé tanpa idin atawa overstaying jaman diwenangkeun maranéhanana tetep di Amérika Serikat. sasuai, Argentina'S partisipasi dina VWP ieu terminated di 2002 di lampu tina krisis finansial tempat nyokot di nagara éta jeung pangaruh poténsi na on émigrasi massa jeung overstay dibeunangkeun wargana di Amérika Serikat ku cara nu VWP. Uruguay'S partisipasi dina program ieu dicabut dina 2003 alesan sarupa. Bari ngadeg pulitik jeung ékonomi nagara urang henteu langsung nangtukeun eligibility na, mangka uluk salam dipercaya yén warga bangsa politis stabil sarta ékonomis dimekarkeun moal bakal mibanda loba incentive pikeun illegally neangan pagawean na ngalanggar visa maranéhna bari di AS, resiko nu konsul ka serius ngemutan dina nyatujuan atanapi denying visa a. Israél teu acan kaasup dina VWP dikabarkan sabagian kusabab scrutiny ketat miboga Amerika Paléstina iinditan ka Israel, Sahingga teu minuhan sarat mutuality.

nu Uni Éropa geus pressured Amérika Serikat manjangkeun Program Waiver Visa ka lima nagara anggota sésana na anu teu ayeuna di dinya: Bulgaria, Kroasia, Siprus, Polandia, jeung Romania. Sakabéh ieu "nagara peta jalan" iwal KroasiaNu ngan nembe ngagabung EU di 2013. Dina 2014 Nopémber nu Pamaréntah Bulgaria ngumumkeun eta moal ngasahkeun ka transatlantic Trade jeung Investment Partnership iwal Amérika Serikat diangkat visas pikeun wargana.

Naha Warga Éropa peryogi Visa Pikeun AS?

warga Britania iinditan dina valid, mesin individu bisa dibaca atanapi e-paspor, Ku mulang atawa tikét onward, sarta anu aya tinggal pikeun kirang ti 90 poé, cocog keur Program Waiver Visa tur bisa visa perjalanan-free kalawan ngan hiji System éléktronik pikeun otorisasina Travel (ESTA).

Naha Warga AS ngabutuhkeun hiji visa EU nuliskeun Eropa? Warga Amérika Serikat ku paspor AS valid bisa ngarambat kana Nagara anggota Éropa 26 tina Area Schengen pikeun maksimum 90 poé tanpa ngabogaan nerapkeun atanapi ménta Schengen visa keur pariwisata jangka pondok atawa lalampahan bisnis.

Ngadatangan leuwih dipikacinta, atawa datang ka pakansi di Amérika Serikat? Anjeun kudu nangtukeun otorisasina ditangtoskeun ti Pamaréntah Amérika Sarikat tadi ngetik Bandung nagara. Sababaraha kasus, ieu berarti ngalamar visa a tapi lamun anjeun jadi warga nagara nagara anu kaasup kana Visa Program Waiver (VWP), Ngagunakeun System éléktronik pikeun otorisasina Travel (ESTA) meureun leuwih gampang jeung gancang pilihan.

Nyaeta Hiji ESTA Sah Kanggo langkung ti perjalanan?

Anjeun ieu otorisasina sacara umum valid pikeun sababaraha perjalanan liwat hiji periode dua taun (dimimitian tanggal nu anjeun disatujuan) atanapi dugi paspor anjeun wayahna, whichever asalna munggaran *. Ieu ngandung harti yén salami anjeun nampi hiji ieu otorisasina ka iinditan, Anjeun teu kudu reapply mangsa hal nu sah jaman. syarat ESTA handapeun Program Waiver (VWP) Visa téh teuing kirang nuntut ti pamadegan nu non-imigran visa aplikasi éléktronik. aplikasi Visa merlukeun ngeunaan hiji hiji jam atawa leuwih waktos ngeusian kaluar kabeh perjalanan jeung sajarah informasi ngeunaan diri anjeun kudu antosan bulan saméméh lalaki disatujuan. Vs. éta aplikasi ESTA nyaeta ngeunaan 10 menit.

Sabaraha Dupi Hiji ESTA ongkos?

Pikeun ngamangpaatkeun kami review jeung ngolah jasa tina $ 89.00 USD. biaya ngawengku nu wajib fee pamaréntah AS ti $ 14 (ngeunaan £ 9) per jalma, tur kudu mayar kanggo ku kartu kiridit. Lamun aplikasi Anjeun ditolak, éta ukur waragad $ 4. (anu outlined dina Act Promosi Travel, 2009)

Naon kajadian Mun ESTA anjeun meunang nampik?

Mun hiji traveler ieu dibantah otorisasina ESTA jeung kaayaan kasebut nya teu robah, hiji aplikasi anyar ogé bakal ditolak. A traveler anu henteu layak pikeun ESTA henteu layak pikeun lalampahan dina Program Waiver Visa sarta ngusulkeun panawaran pikeun visa nonimmigrant dina hiji Kedubes AS atawa konsulat.

Kumaha Long Dupi Ieu Candak Pikeun Cokot A ESTA?

An aplikasi ESTA nyaeta ngeunaan hiji (10) formulir sapuluh menit jeung diolah instan online. Mayoritas aplikasi anu disatujuan dina menit tina kintunan. Sanajan kitu, aya kasus dimana kaputusan dina hiji aplikasi nyangsang ku nepi ka jam 72. Éta pisan sababna naha gaduh prosésor pikeun marios aplikasi anjeun praktek pangalusna. Kabéh kiriman paling dibayar ku kartu kiridit. ESTAmerica tiasa nyandak séjén pilihan pembayaran anu Amérika Serikat Amérika teu iwal.

Mimitian aplikasi Anjeun Dinten

Ngawitan ngumbara anjeun dina jam 72