Patarosan remen tanya

Mangga baca FAQ urang samemeh ngirim urang hiji talatah.

Dupi abdi tiasa nerapkeun pikeun ESTA tanpa aksés ka Internét?

ESTA mangrupa sistem online, sarta aksés internét ieu diperlukeun. Sanajan kitu, travelers tanpa aksés Internet tiasa kalibet hiji pihak katilu (agén jasa, agén perjalanan, dulur, atanapi sobat) ngalebetkeun aplikasi ESTA maranéhna atas nama maranéhanana. Taya masalah hal, Anjeun téh masih di pihak jawab jum'atan keur naon waleran dikintunkeun atas nama Anjeun

panawaran AYEUNA

Naon biaya kanggo hiji aplikasi ESTA?

Jieun hiji mayar pikeun ngamangpaatkeun review kami sarta jasa ti $ 89.00 USD ngolah. biaya ngawengku nu wajib fee pamaréntah AS of fee processing USD $ 4.00 (anu outlined dina Act Promosi Travel, 2009), Sarta $ 10.00 USD lamun aplikasi Anjeun mana ngaliwatan hasil sarta disatujuan.

métode anu mayar aya katampa?

ESTA mangrupa sistem online, sarta aksés internét ieu diperlukeun. Ku kituna sadaya kiridit jeung hutang kartu utama anu ditarima.

Sabaraha lami bakal pangiriman nyandak?

Anjeun normal bakal nampa otorisasina perjalanan ESTA Anjeun disatujuan atanapi henteu disatujuan dina sababaraha jam. Sanajan kitu, éta reviewing, sarta ngolah éta hiji aplikasi bisa jadi butuh deui. Dina hal ieu, Anjeun bisa ngaharepkeun otorisasina perjalanan Anjeun emailed ka anjeun dina sahenteuna 72 jam.

Kumaha aman nyaeta informasi kiridit kuring? Ieu data abdi ditangtayungan?

ESTAmerica.org ditangtayungan ku 4 lapisan kaluar panyalindungan. Hosting urang, DNS, jeung CDN kabeh nyekel aman SSL urang dina unggal tingkat, sarta ESTAmerica.org ditangtayungan ku Mcafee. Pangmayaran jeung kartu kiridit informasi boga Kaamanan tambahan dina samping processing ogé.

Simkuring di ESTAmerica.org teu tahan atawa nyimpen informasi kartu kiridit Anjeun. Simkuring di ESTAmerica.org ulah make informasi cookie urang jeung kode tracking pikeun pamasaran jeung ka hadé pangalaman pamaké anjeun dina website.

Kuring nampi hiji invoice pikeun urutan kuring?

Enya maneh. Anjeun ogé bakal meunang persetujuan anjeun atanapi aya persetujuan e-mail ka anjeun dina jam 72.

Kumaha nelepon ESTAmerica.org?

Mangga ngirim kami hiji email sareng patarosan anjeun.

nomer telepon kami téh + 1-307-785-0777

Kirimkeun urang surelek

Rojongan 24 / 7

ESTA aman

Amerika

ESTA Aplikasi

System éléktronik pikeun otorisasina Travel

Ngawitan ngumbara anjeun dina Jam 72