E-FILING НОВА ЕСТА ВІЗА ВІЗИ

Прийнятні міжнародні мандрівники, які бажають поїхати до Сполучених Штатів за програмою відмови від візи, повинні подати заяву на отримання дозволу.

Прийнятні громадяни або громадяни:

  • Ви є громадянином або громадянином країни-учасниці Програми Visa Waiver Program.
  • Ваша подорож становить 90 днів або менше.
  • Ви плануєте поїхати до Сполучених Штатів для бізнесу або для задоволення.
  • Ви зараз не маєте візи для відвідувачів.

Яка інформація потрібна:

  • Дійсний паспорт з країни, що є учасницею Програми відмови у візі
  • Дійсна кредитна картка (MasterCard, VISA, American Express та Discover для оплати $ 89 за плату за подання заявки.
  • Ваша контактна інформація. (Ім'я, номер телефону, поштова адреса та адреса електронної пошти)
  • Адреса та контактна інформація про ваше перебування.

Пояснено застосування програми ESTA

ЗАСТОСУВАННЯ ЕСТА

Що мені потрібно для подання заявки на ESTA?
Для подачі заявки вам знадобиться паспорт і платіжна картка. Ваш маршрут подорожі є необов'язковим, але його можна включити. Будь ласка, ознайомтеся з поширеними запитаннями та відповідями щодо ваших Статус ESTA

Платежі для програми ESTA. ,
Всі платежі за заявку ESTA повинні здійснюватися за допомогою кредитної або дебетової картки. Уряд Сполучених Штатів не виключає чеків або грошових переказів для заявки ESTA, а також надає спеціалізованим компаніям, таким як ESTAmerica.org, допомогу у вирішенні проблеми.Електронна система авторизації подорожейПроцес. Ми приймаємо всі основні торгові марки. Зверніться до нас, якщо ви не можете здійснити платіж за допомогою кредитної картки, але найпростішим способом є кредитна чи дебетова картка.

Перевірте програму ESTA

ESTA PREVIEW, ПЕРЕВІРИТИ СТАТУС ESTA

Необхідно оновлювати, перевіряти або поновлювати ESTA?
Є лише певні поля, які можуть бути оновлені в ESTA після того, як ви отримали схвалене дозвіл на поїздку. Вам настійно рекомендується переглянути свій ESTA задовго до поїздки до Сполучених Штатів, щоб дати собі час у випадку помилки у вашій заявці. Якщо у Вас виникли питання щодо Вашого подання, будь ласка, напишіть нам електронною поштою.

Чи є віза і ESTA те ж саме?
Дозвіл ESTA не є візою. Це попередній дозвіл на проїзд у рамках ПВП, який призначений для того, щоб дозволити мандрівникам обійти процес, який вимагає багато часу. The Дозвіл ESTA не є еквівалентною візі США будь-якими засобами і не може замінювати візу в ситуаціях, коли потрібна віза для подорожі. Вам не потрібна ESTA, якщо ви вже маєте дійсну візу.

ESTA та VWP Information

ESTA VISA PASSPORT, Програма видачі віз (VWP), що знаходиться під управлінням Міністерства внутрішньої безпеки (DHS) за погодженням з Державним департаментом, дозволяє громадянам країн 38 подорожувати до Сполучених Штатів для бізнесу або туризму для перебування до 90 днів без візи.

Програми ESTA виконуються лише в режимі онлайн.
Дані про життєві заяви включають інформацію про паспорт та оплату. Ваш маршрут подорожі є опцією і може бути оновлений пізніше. Усі обов'язкові поля повинні бути заповнені та виконані правильно. Сполучені Штати не приймають чеків або грошових переказів для програми ESTA. Компаніям, як ESTAmerica.org, залишається допомагати і допомагати громадянам з вашої країни точно заповнити форму.

Хто має подати заявку на компанію ESTA?
Будь-яка особа, що в'їжджає до Сполучених Штатів за програмою відмови від візи. Це дозволяє Департаменту внутрішньої безпеки країни попередньо затвердити Подорожуючих без візи до того, як вони покинуть свої країни. Тільки вибрати країни є країнами, що не здійснюють візи, і ви знайдете цей список на сторінці (VWC).

ПОТРІБНА ДОПОМОГА?

Схожі теми:

Хто має право подорожувати в США?

Відвідування улюблених або приїзд на відпочинок у Сполучені Штати? Ви повинні отримати відповідний дозвіл від уряду Сполучених Штатів перед входом до країни. У деяких випадках це означає подання заяви на отримання візи, але якщо ви є громадянином країни, яка включена до програми відмови від візи (VWP), використання електронної системи авторизації подорожей (ESTA) може бути більш простим і швидким варіантом. VWP дозволяє громадянам країн 38 отримувати дозвіл на поїздку до Сполучених Штатів через Міністерство внутрішньої безпеки США без отримання візового паспорта. Якщо ви в даний час є громадянином країн-учасниць і маєте дійсний паспорт, вам потрібно лише подати заявку на форму ESTA. Якщо ви маєте право, ви матимете дозвіл подорожувати в США протягом 90 днів. Якщо ви подорожуєте по Сполучених Штатах на шляху до іншої країни, вам все одно доведеться подати заяву на отримання програми ESTA.

Електронні візові програми Vs. Застосування ESTA.

Вимоги ESTA згідно з (VWP) програмою відмови від візи є набагато менш вимогливими, ніж ті, що стосуються електронної заявки на неімміграційні візи. Для отримання візи потрібно близько години або більше часу, щоб заповнити всю інформацію про подорожі та історію про себе. Vs. Програма ESTA складає близько 10 хвилин.

Цілі подорожі при подачі заявки на ESTA

При подачі заявки на ESTA, вона використовується для перегляду близьких, відпусток, візитів лікарів і придатних для більшості ділових поїздок до Сполучених Штатів Америки. Деякі цілі подорожі приймаються, а для інших потрібна повна заявка на Visa.

  • Туризм, кемпінг та сайт
  • Відпочинок (Свято)
  • Музейні експонати
  • Відвідування парку розваг
  • Відвідування близьких або друзів
  • Відвідати коледжі перед тим, як подати заяву на візу
  • Відвідування лікаря та лікаря
  • Соціальні заходи, концерти або зустрічі з групами послуг
  • Участь у п'єсах, мюзиклах, спортивних змаганнях або будь-яких інших подібних конкурсах або заходах (Не можна оплачувати участь)!
  • Бізнес-консалтинг та ділові зустрічі
  • Участь у навчальній, професійній конференції або будь-якому типі конвенції. Наприклад, Comic Con
  • Короткострокове кар'єрне навчання (не може бути оплачено будь-яким джерелом в США, за винятком витрат, пов'язаних з Вашим перебуванням)!

Візові заяви необхідні для поїздок до Сполучених Штатів Америки, якщо:

  • Повна зайнятість
  • Довгоосвітня освіта, коледж або технічний коледж
  • Будь-який іноземний журналіст, преса, кіно, радіо чи інші інформаційні засоби масової інформації
  • Шукаю постійного проживання в Сполучених Штатах Америки
Вам потрібен ESTA для транзиту через США?

Якщо громадянин не входить до США безпосередній і безперервний tпройти через la Сполучені Штати, він / вона може вимагати дійсного транзиту Віза C-1, якщо він / вона не є громадянином країни, яка має угоду з Сполучені Штати дозволяючи своїм громадянам подорожувати до Росії Сполучені Штати без віза .

Чи потрібна мені віза для переїзду в США?

Сполучені Штати Міністерство внутрішньої безпеки вимагає Віза Програма відмови (VWP) для отримання схвалення від Електронна система авторизації подорожі (ESTA) принаймні за 72 годин до реєстрації для політ до США або підключення через США.

Чи потрібна мені віза, якщо я перебуваю в США?

Безпосередній і постійний транзит означає, що ваш маршрут до кінцевого пункту призначення включає a маскування у Сполучених Штатах, і вам доведеться зупинитися на цьому, але не маєте інших привілеїв. ... Однак, якщо у вас вже є віза B-1 або B-2 для США, і вам доведеться проїхати через країну, вам не потрібна віза С.

Які країни потребують електронні паспорти ESTA для США?
  • АНДОРРА
  • УГОРЩИНА
  • НОРВЕГІЯ
  • АВСТРАЛІЯ
  • ІСЛАНДІЯ
  • ПОРТУГАЛІЯ
  • АВСТРІЯ
  • ІРЛАНДІЯ
  • Сан-Марино
  • БЕЛЬГІЯ
  • ІТАЛІЯ
  • СІНГАПУР
  • БРУНЕЙ
  • ЯПОНІЯ
  • СЛОВАЧЧИНА
  • ЧІЛІ
  • ЛАТВІЯ
  • СЛОВЕНІЯ
  • ЧЕХІЇ
  • ЛІХТЕНШТЕЙН
  • ПІВДЕННА КОРЕЯ
  • ДАНІЯ
  • ЛИТВА
  • ІСПАНІЯ
  • ЕСТОНІЯ
  • ЛЮКСЕМБУРГ
  • ШВЕЦІЯ
  • ФІНЛЯНДІЯ
  • МАЛЬТА
  • ШВЕЙЦАРІЯ
  • ФРАНЦІЯ
  • МОНАКО
  • ТАЙВАНЬ
  • НІМЕЧЧИНА
  • НІДЕРЛАНДИ
  • ВЕЛИКОБРИТАНІЯ
  • ГРЕЦІЯ
  • Нова Зеландія

Відвідувачі можуть залишитися протягом 90 днів у Сполучених Штатах, які також включає час, проведений в Канаді, Мексиці, Бермудських островах або островах Карибського басейну якщо прибуття відбувалося через США. ESTA потрібен, якщо Ви прибуваєте повітряним судном або круїзним судном. Відмова від візи застосовується без ESTA для сухопутні переходи кордону, але VWP взагалі не застосовується (тобто необхідна віза), якщо пасажир прибуває повітрям або морем на несанкціонованому перевізнику.

З 2016, не застосовується у випадках, коли особа раніше мала їздив до Ірану, Іраку, Лівії, Сомалі, Судану, Сирії або Ємену на або після березня 1, 2011 або для тих, хто є подвійними громадянами Ірану, Іраку, Судану або Сирії. Деякі категорії, такі як дипломати, військові, журналісти, гуманітарні працівники або законні бізнесмени, можуть бути позбавлені візової вимоги міністром внутрішньої безпеки.

Номіновані країни та країни дорожньої карти.

Країни, які мають бути призначені для отримання статусу у Програмі безвізового режиму між “дорожньою картою” та правом на участь. Номінація ініціює детальну оцінку Департамент внутрішньої безпеки США національної безпеки та імміграційної практики. Не існує встановленого графіку того, як довго країна може залишитися в призначеному списку до того, як вона буде затверджена або відхилена від програми.

Після 2005 Державний департамент США проводить обговорення з країнами, відомими як «країни дорожньої карти», які зацікавлені в приєднанні (або відновленні) ПВП. З оригінальних країн 19 10 були прийняті до VWP.

  • Аргентина
  • Польща
  • Бразилія
  • Румунія
  • Болгарія
  • Туреччина
  • Кіпр
  • Уругвай
  • Ізраїль

Право на відмову у видачі візи може бути скасовано в будь-який час. Це може статися, якщо Сполучені Штати вважають, що громадяни певної країни, швидше, ніж раніше, порушували свої обмеження по ПВР, наприклад, працюючи без дозволу або перевищуючи дозволений період перебування в США. Відповідно, АргентинаРобоча участь у VWP була припинена в 2002 у світлі фінансової кризи, що відбувається в цій країні, та її потенційного впливу на масову еміграцію та незаконне проживання своїх громадян у Сполучених Штатах через VWP. УругвайУчасть у програмі було скасовано в 2003 з подібних причин. Хоча політичний та економічний стан країни не визначає безпосередньо її прийнятність, широко вважається, що громадяни політично стабільних і економічно розвинених країн не матимуть особливого стимулу незаконно шукати роботу і порушувати свою візу в США, ризикуючи, що консул серйозно. розглядає питання про схвалення або відмову у видачі візи. Ізраїль , як повідомляється, частково не було включено до ПВР через його суворий контроль Палестинські американці подорожують до Ізраїлютаким чином, не виконуючи вимоги про взаємність.

повне г, повне г,, показали, від, номер, XNUMX Європейський Союз змусив Сполучені Штати поширити Програму безвізового режиму на п'ять інших країн-членів, які наразі не перебувають у ній: Болгарія, Хорватія, Кіпр, Польща, і Румунія. Всі ці країни є «країнами дорожньої карти», за винятком Хорватія, який лише нещодавно приєднався до ЄС у 2013. У листопаді 2014 Уряд Болгарії оголосила, що не ратифікує Трансатлантичне торговельне та інвестиційне партнерство, якщо США не скасують візи для своїх громадян.

Чи потрібні європейським громадянам візи для США?

Британські громадяни подорожуючи по дійсному, індивідуальний машиночитаний або електронний паспорт, з поверненням або подальшим квитком, і які залишаються менше ніж 90 днів, кваліфікуються для Програма безвізового режиму а може туристична віза-вільні тільки з Електронна система авторизації подорожей (ESTA).

Чи потрібні громадяни США візи для в'їзду до Європи? Громадяни США з дійсним паспортом США можуть подорожувати Європейські країни-члени 26 Шенгенської зони протягом максимум 90 днів без необхідності подання заявки чи отримання Шенгену візи для короткострокового туризму або відрядження.

Відвідування улюблених або приїзд на відпочинок у Сполучені Штати? Ви повинні отримати відповідний дозвіл від уряду Сполучених Штатів перед входом до країни. У деяких випадках це означає звернення за візою, але якщо ви є громадянином тієї чи іншої країни, яка включена до візи Програма звільнення від віз (VWP), використовуючи Електронна система авторизації подорожей (ESTA) може бути простішим і швидшим варіантом.

Є ESTA дійсний для кількох поїздок?

ваш ESTA як правило, авторизація дійсні для кількох поїздок протягом двох років (починаючи з дати затвердження) або до закінчення терміну дії паспорта, залежно від того, що станеться першим *. Це означає, що поки ви отримали ESTA авторизації подорожувати, ви не повинні повторно застосовувати під час дійсність періоду. Вимоги ESTA згідно з (VWP) програмою відмови від візи є набагато менш вимогливими, ніж ті, що стосуються електронної заявки на неімміграційні візи. Візовому застосуванню потрібно приблизно одну годину або більше часу, щоб заповнити всю інформацію про подорожі та історію про себе, і вам доведеться чекати місяці, перш ніж отримати схвалення. Vs. Застосування ESTA складає близько 10 хвилин.

Скільки коштує ESTA?

Для використання наших послуг з перегляду та обробки $ 89.00 USD. У вартість входить обов'язкова плата уряду США у розмірі $ 14 (близько £ 9) на людину, і вона повинна бути оплачена за допомогою кредитної картки. Якщо ваша заявка відхилена, вона коштує лише $ 4. (що викладено в Законі про заохочення подорожей, 2009)

Що станеться, якщо Ваш ESTA відмовлено?

Якщо мандрівнику відмовлено у дозволі ESTA і його чи її обставини не змінилися, також буде відмовлено у новій заявці. Мандрівник, який не має права на ESTA, не має права на проїзд у рамках програми Visa Waiver і повинні подати заяву на отримання неімміграційної візи в Посольство або консульство США.

Скільки часу потрібно, щоб отримати ESTA?

An Програма ESTA - це форма (10) десятихвилинної форми і обробляється миттєво в режимі онлайн. Більшість заявок схвалюються протягом хвилини подання. Проте, є випадки, коли рішення щодо заяви може бути відкладено до 72 годин. Саме тому найкращим досвідом є використання процесора для перегляду вашої програми. Усі подані документи найбільше оплачуються кредитною карткою. ESTAmerica може приймати інші варіант оплати, який Сполучені Штати Америки не виключають.

Запустіть програму Today

Почніть подорожі в годинах 72